Aspirante optimiste >20 ani (678)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

moni ziua 11-36.2, 12-36.5,13-36.9,14-36.4

pai dragutule, vad ca ai avut si zile de 36.5 si 36.9 insa ma ingrijoreaza ziua 14 cu 36.4....
sper sa nu ai o luna anovulatorie

hai sa vedem si zilele ce vin TB'ul nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

multumesc, fetelor
acum sa vad ce zice medicul de pozitia uterului si daca e normal sa fie asa. A mai auzit careva dintre voi asa ceva?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Gaby nici eu nush ce sa-ti zic...
eu am uter usor retrovers insa ca la tine e prima oara cand aud

poate stiu fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

moni temp.de astazi m-a intristat si pe mine, ufff..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Trebuie sa spun ca la 23 de ani cand m-am casatorit acelasi motiv aveam ca sa nu facem un , ne gandeam ca nu o sa avem ce sa ii dam de mancare si ca nu avem conditii pentru el. Acum, 5 ani mai tarziu, ne gadim ca daca noi avem un colt de paine, o sa il impartim cu el si gata. Dar cand vedem cat ne chinuim, ne pare rau ca nu am inceput mai devreme. Dar asta e situatia mea.
Sarah, eu personal, va respect decizia si multa bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna fetele!
miha nu dispera, ma bucur ca esti optimista si vezi partea plina a paharului, luna urmatoare va fi a noastra
monique eu am facut HSG la stat, nu m-a costat nimic dar a trebuit sa cumpar eu substanta de contrast (pe care am gasit-o f greu), filmele pentru radiografie si o atentie dr. si asistentei. Nu am luat nimic pentru durere nici inainte si nici dupa, a fost o durere mare, dar am suportat-o. nu este ata de dureroasa pe cat se spune
multi si o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

iertati-ma fetelor dar sunt foarte dezamagita, demoralizate.....de toate si de tot

singurul lucru care ma mai tine lucida si imi da sperante e testul de maine
daca si ala e negativ tineti-va!!! cred ca-mi iau campii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Lorena hai incearca sa fi tare
Noi suntem alaturi de tine
Daca vrei sa te descarci suntem aici pentru tine
Daca as putea ti-as da un pic din buna dispozitie a mea

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Sarah, hai numai fi supi, uite niste

draguta,merci!as vrea sa nu mai fiu dar sincer cand vad ca o fapta buna nu mai este apreciata la adevarata ei valoare imi vine sa urlu!!!zi si tu...doar banii i-am cheltuit(mare parte din ei)pe o casa nu pe distractie si haine de firma si nu am vrut sa ii ofer unui bebe viata pretioasa!dar asta e!daca eu la 21 de ani ma gandesc la un viitor si nu la a face o fiinta sa sufere pe acest pamant eu sunt foarte mandra de mine!
va !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

aaaa si sa va mai spun ca din ziua 11 au inceput sa ma intepe ovarele, din zi in zi cu mai mare intensitate si sanii la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sarah nu te-am judecat dar pentru noi care suntem f unite nu a fost f placut sa auzim cum te vaiti tu ca nu ai 4 mii de euro si casa terminata sa poti face un copil.Nici noi nu suntem genul sa facem credit pentru un copil dar iti spun ca sunt fete care ajung la FIV si nu au alta varianta sau au de facut sute de analize costisitoare.
iti doresc sa fie asa cum vrei tu si sper ca nu te superi pe mine ca am avut o parere

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Am gasit pe net ca ce am eu inseamna opusul retroversului, adica inclinat mult spre fata si dreapta. Aparent o sa trebuiasca sa merg la osteopat in ultimul trimestru ca sa ii schimbe pozitia bebelului. Am sunat deja la dr, sun peste jumatate de ora sa imi zica ce parere are de rezultat, aparent l-a primit deja.

Mergi la inceput