Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 13
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magddalena apropo ce inseamna HSG cred?am scris bn?in ce consta? am capul tare si nu inteleg ![]() ![]() |
histero salpingo grafie.....adica in traducere radiografie la trompe pentru a vedea daca sunt sau nu permeabile

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10samburelul meu
gabyv spune:
adaug la ce a zis Bella (noua noastra burtica
) ca procedura e asa: introducerea prin col a unui lichid radio-opac. Iti face radiografie urmarind miscarea lui.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
gaby da m-ai speriat cand mi-ai zis ca te-a taiat pe col....ca mi-am adus aminte....dc?
doamne si eu sunt super stramta da si-a facut dr. loc pe acolo cu ustensilele.
bine ca esti ok si stii vb aia am facut-o si pe asta

ia sa vezi tu cum apar liniutele

+10
samburelul meu
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed gaby da m-ai speriat cand mi-ai zis ca te-a taiat pe col....ca mi-am adus aminte....dc? doamne si eu sunt super stramta da si-a facut dr. loc pe acolo cu ustensilele. bine ca esti ok si stii vb aia am facut-o si pe asta ![]() ![]() ![]() ia sa vezi tu cum apar liniutele ![]() ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10samburelul meu |
hai ca devin nerabdatoare
sa fac si eu si sa vad linii peste linii
bellasamoyed spune:
fetele voi ma stiti dinainte sa raman gravi si credeti-ma cand va spun ca liniutele or sa apara exact cand nu va asteptati.
stiu ca erau fete aici care imi spuneau ca sunt stresata si cocosu din mine comenta eu cum sa fiu eu disperata
...ba eram si uite ca atunci cand am reusit sa ma relaxez putin mi-au aparut cele 2 liniute magice

recunosc ca ma ajutat si hsg-ul sigur da si prestatul la doua zile care devenise insuportabil siiii linistea mentala cand am aflat la hsg ca e totul perfect jos si ca acum trb sa asteptam![]()
+10
samburelul meu
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed monique eu am facut la medlife hsg-ul ![]() sarah eu nu sunt nici de acor cu ce vrei tu sa faci nici impotriva ta...sincer consider ca aici nu era locul unde trebuia sa creezi discutii inutile! aici fetele se chinuie de ani de zile sa devina mame si eu le inteleg ca nu le pica bine cand tu le spui ca nu ai casa i bani si nu mai faci copil. eu sunt sigura ca pe el nu le int aspecul financiar, pot sa manance(vb lui gabi) doar un colt de paine si sa isi indeplineasca visul si menirea pe pamant aceea de a deveni mame. din punctul meu de vedere tu esti inca un pic imatura(si nu mi-o lua in sensul rau al cuvantului da la 21 de ani nu prea ai cum sa gandesti ca o femeie la 30) tu ai mai comis-o odata aici cand te vaitai ca daca ai ramas gravida faci avort si ai facut valuri. te inteleg ca probabil nu ai cu cine discuta despre problemele aste(chiar tu ziceai ca sotul tau nu e prea vorbaret) dar totusi cauta un alt topic nu le strica fetelor de aici ziua. eu le inteleg perfect am trecut prin ce trec ele si stiu cat de dura e ziua inc are vezi rosu si simti ca a mai trecut pe langa tine o luna, un an. asa ca poti sa te superi pe mine, sa nu te superi sincer nu ma int dar vreau sa iti spun ca eu le respect si le iubesc pt simplul fapt ca sunt niste luptatoare. te rog nu le mai strica topicul. pentru fete va ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10samburelul meu |
Tot respectul bela si multi

pe burtica la tine sa ma molipsesc si eu.
bellasamoyed spune:
fetelor v-a placut rochia lui kate? mi-e nu prea
super banala mi sa parut...si a fost asa mare secret![]()
+10
samburelul meu
Matzaila_81 spune:
Pai nu ma mai astept sa se intampla luna asta dupa aproape 5 teste de sarcina negative....
Inseamna ca o sa se intample luna asta????????
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed fetelor v-a placut rochia lui kate? mi-e nu prea Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10samburelul meu |
nici mie nu prea ,sa nu aiba ea un svarovschi
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni