Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
i-am scriu eu pe mess. sa verifice PM |
Mersi mult.
sarah199065 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Mersi lasa-i totusi un mesaj sa intre pe mesaje private te rog. |
i-am lasat!
Monique77 spune:
Mersi mult. |
cu pla'
Matzaila_81 spune:
Ce-mi place sa va citesc.
Lore, itit in pumnii sa se rezolve si sa nu mai fi stresata ca sa vina bebe mai repede. Am vorbit cu o prietena si mi-au spus ca nu or sa va ridice masina dupa 60 zile de restanta.
Referitor la Sarah eu zic ca e mica, are doar 21 de ani, ne aducem oare aminte cum eram noi atunci?
E drept ca noi suntem disperate si am sta si in cap pentru cele doua liniute dar nu trebuie sa ne asteptam sa aiba si ea dorinta asta covarsitoare.
Mai poate astepta linistita un an, isi termina casa, face o nunta frumoasa si chiar daca nu iese imediat, are timp suficient dupa. Abia in timpul asta isi mai sudeaza relatia cu viitorul sot. Mai bine sa fie casatorita si in fata lui Doamne Doamne.
Sarah, eu iti doresc sa fi fericita. Noi aici nu te judecam, suntem prietene si ca atare ne spunem parerile pe sleau, pentru ca asta fac prietenii adevarati. Nu o facem insa cu rautate.
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Ce-mi place sa va citesc. Lore, itit in pumnii sa se rezolve si sa nu mai fi stresata ca sa vina bebe mai repede. Am vorbit cu o prietena si mi-au spus ca nu or sa va ridice masina dupa 60 zile de restanta. Referitor la Sarah eu zic ca e mica, are doar 21 de ani, ne aducem oare aminte cum eram noi atunci? E drept ca noi suntem disperate si am sta si in cap pentru cele doua liniute dar nu trebuie sa ne asteptam sa aiba si ea dorinta asta covarsitoare. Mai poate astepta linistita un an, isi termina casa, face o nunta frumoasa si chiar daca nu iese imediat, are timp suficient dupa. Abia in timpul asta isi mai sudeaza relatia cu viitorul sot. Mai bine sa fie casatorita si in fata lui Doamne Doamne. Sarah, eu iti doresc sa fi fericita. Noi aici nu te judecam, suntem prietene si ca atare ne spunem parerile pe sleau, pentru ca asta fac prietenii adevarati. Nu o facem insa cu rautate. |
matzaila,multumesc!exact la asta m-am gandit si eu!un bebe si la 23-24 de ani daca il fac tot nu e tarziu!

si apoio nunta sa o faci doar asa de dragul de a fi facuta dar fara cele trebuincioase nu are rost!

Monique77 spune:
Mersi mult. |
Tot respectul Miha pentru stim noi ce
magddalena spune:
buna dim fetelor sau mai bn zis ziua ca e 1 ceasul..eu ma uit la nunta regala e ff frumos parca am emotii si eu ..mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo o printesa sau ceva ..deja visezz.
nu va mai certati,nu face bn la bebe

cred ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare lui sarah doar ca noi nu din lipsa banilor am decis sa mai asteptam pana in august ci din cauza dezamagirilor care le-am avut cu sarcinile anterioare..e greu sa treci peste un soc cel putin mie imi este...
in alte ordine de idei cred ca intr-un cuplu daca mananca doi mai mananca si al treilea si DUMNEZEU are grija de toate si le randuieste el.va pup si sper ca nu v-am suparat 

Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sarah199065
matzaila,multumesc!exact la asta m-am gandit si eu!un bebe si la 23-24 de ani daca il fac tot nu e tarziu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si apoio nunta sa o faci doar asa de dragul de a fi facuta dar fara cele trebuincioase nu are rost! ![]() ![]() ![]() |
eu am 33 si tot nu ma las....
bellasamoyed spune:
monique eu am facut la medlife hsg-ul
sarah eu nu sunt nici de acor cu ce vrei tu sa faci nici impotriva ta...sincer consider ca aici nu era locul unde trebuia sa creezi discutii inutile! aici fetele se chinuie de ani de zile sa devina mame si eu le inteleg ca nu le pica bine cand tu le spui ca nu ai casa i bani si nu mai faci copil. eu sunt sigura ca pe el nu le int aspecul financiar, pot sa manance(vb lui gabi) doar un colt de paine si sa isi indeplineasca visul si menirea pe pamant aceea de a deveni mame.
din punctul meu de vedere tu esti inca un pic imatura(si nu mi-o lua in sensul rau al cuvantului da la 21 de ani nu prea ai cum sa gandesti ca o femeie la 30) tu ai mai comis-o odata aici cand te vaitai ca daca ai ramas gravida faci avort si ai facut valuri.
te inteleg ca probabil nu ai cu cine discuta despre problemele aste(chiar tu ziceai ca sotul tau nu e prea vorbaret) dar totusi cauta un alt topic nu le strica fetelor de aici ziua.
eu le inteleg perfect am trecut prin ce trec ele si stiu cat de dura e ziua inc are vezi rosu si simti ca a mai trecut pe langa tine o luna, un an.
asa ca poti sa te superi pe mine, sa nu te superi sincer nu ma int dar vreau sa iti spun ca eu le respect si le iubesc pt simplul fapt ca sunt niste luptatoare.
te rog nu le mai strica topicul.
pentru fete va 

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10
samburelul meu