Aspirante optimiste >20 ani (678)
Raspunsuri - Pagina 10
lorena_86 spune:
moni, merci mult
dar sa stii ca nu as fi acceptat, in primul rand e mult prea frumoasa relatia noastra si nu vreau sa se ajunga aici
eu doar mi-am varsat offf-urile
chiar mi-au dat lacrimile cand ai scris, un necunoscut ar vrea sa ma ajute dar apropiatii

ce sa zic, am multe cunostiinte la care am apelat si stiu sigur ca au bani dar nu vor si asta ma termina nervos pt ca ma stiu pe mine cum sunt
cat as vrea sa ma schimb, de multe ori am zis asta dar nu am facut-o dar dupa ce ies din incurcaturile astea gata, nu mai merge asa
as vrea sa devin o scorpie egoista si sa nu-mi mai pese
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Trebuie sa spun ca la 23 de ani cand m-am casatorit acelasi motiv aveam ca sa nu facem un , ne gandeam ca nu o sa avem ce sa ii dam de mancare si ca nu avem conditii pentru el. Acum, 5 ani mai tarziu, ne gadim ca daca noi avem un colt de paine, o sa il impartim cu el si gata. Dar cand vedem cat ne chinuim, ne pare rau ca nu am inceput mai devreme. Dar asta e situatia mea.Sarah, eu personal, va respect decizia si multa bafta in continuare. ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gaby acum e si criza...e greu
daca ei vin in tara, stituatia financiara fiind instabila asa....cu un copil....ar muri de foame
sunt atatia someri....
e greu sa te angajezi (cu facultate cu tot, cu studii)
e jungla....eu zic ca e foarte inteleapta si nu se arunca cu capul inainte...
o apreciez si as fi vrut sa am maturitatea ei cand aveam 21 ani
doar ca atunci aveam fluturi in cap
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
imediat dupa ce ai ovulat TB creste si ar trebui sa se mentina undeva sus, cu oscilatie mica de 1-2 gradepana in preajma CM cand ori scade ca vine Cm ori se mentine sus, ca esti gravi' dar nu e un pct de reper eu mi-am masurat cateva luni bune TB si e inselatoare |
Mersi

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui cixinica Buna fetele! miha nu dispera, ma bucur ca esti optimista si vezi partea plina a paharului, luna urmatoare va fi a noastra ![]() monique eu am facut HSG la stat, nu m-a costat nimic dar a trebuit sa cumpar eu substanta de contrast (pe care am gasit-o f greu), filmele pentru radiografie si o atentie dr. si asistentei. Nu am luat nimic pentru durere nici inainte si nici dupa, a fost o durere mare, dar am suportat-o. nu este ata de dureroasa pe cat se spune ![]() multi ![]() ![]() ![]() si o zi buna sa aveti! |
saru'mana Cixi'
si substanta decontrast e scumpa?
dar la doctor nimic?
ca doctorul face procedura nu?
ancadragoman spune:
radiologul face procedura,la Giulesti este o tipa f draguta care iti explica ce si cum si un asistent care te mangaie pe mana cat tine procedura si te incurajeaza intr-un mare fel![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
draguta spune:
Moni la mine e a doua luna de luat temp, pana acum numai cu teste dar am vazut ca urca si coboara brusc, nu sunt apropiate temp., voi vedea si urmatarele cum sunt
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui sarah199065 buna! nu,dragele mele,nici nu ma rasfat,nici nu pun la indoiala situatiile voastre,suferinta voastra dar simplu fapt ca am crescut intr-o familie cu 4 copii,fara tata,o casa de 2 camere doar,concubinul mamei care tragea serios la masea,si mama deseori pe lange el,noi in situatia de a se descurca singuri pentru a ne pregati ceva de mancare,eu fiind cea mai mare si cu toti ceilalti in spate mereu,toate astea m-au facut sa ma responsabilizez si sa muncesc ca intai sa ii ofer copilului meu ceva mai bun decat am avut eu! in ceea ce priveste banii,am trimis in romania pentru a ne termina casa soacra mea asa macar avem unde sa tragem daca aici situatia se strica!ce e atat de gresit in asta?apoi mie imi place sa ajut!daca soacra-mea e bolnava de inima si ne-a cerut niste bani pentru niste analize pentru care ei nu ii ajungeau banii,unde am gresit ca i-am dat? stau de aseara si ma sochez vazand ca femei in toata firea critica o fapta buna si o alta plina de responsabilitate!iar noi nu suntem genul sa facem credite la banci pentru a face un copil!!! va rog sa ma scuzati daca am intrecut masura dar nici mie nu imi place "sa ma ascund dupa deget"!!! monique77am vazut ca ai inteles perfect situatia si tin sa iti multumesc pentru incurajari si cuvintele spuse!te ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asa cum tu vezi situtia din pozitia ta si crezi ca o vezi bine asa avem si noi dreptul sa vedem situatia din dreptul nostru, si sa iti ajute DD sa nu trebuiasca sa faci credite la banci pentru a face copii, ce crezi ca noi cele care nu avem bani destui pentru analize sau pentru copii o facem ca nu mai putem de bine? Sa te rogi la DD sa nu ai nevoie de bani nicidata pentru a face un copil si prin asta chiar m-ai suparat sa stii ca facem tot ceea ce facem pentru ca nu ne permite sanatatea. Eu cred ca ai gresit forumul ca nu iti doresti cu adevarat un copil, si gata chiar nu vreau sa mai intru in polemica cu tine ca imi strici ziua.
gabyv spune:
| citat din mesajul lui Monique77 gaby acum e si criza...e greu daca ei vin in tara, stituatia financiara fiind instabila asa....cu un copil....ar muri de foame sunt atatia someri.... e greu sa te angajezi (cu facultate cu tot, cu studii) e jungla....eu zic ca e foarte inteleapta si nu se arunca cu capul inainte... o apreciez si as fi vrut sa am maturitatea ei cand aveam 21 ani doar ca atunci aveam fluturi in cap |
Da, Monique, stiu ca e greu si aici e la fel, deci nu critic, doar spuneam ce cred eu, oricum la varsta ei, eu m-as fi dat cu capul de pereti decat sa fac un bebe. Eu eram la facultate si principala mea ocupatie era distractia.
Plus ca eu am lucrat in invatamant, deci stiu ce salarii au fost si sunt acum.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman radiologul face procedura,la Giulesti este o tipa f draguta care iti explica ce si cum si un asistent care te mangaie pe mana cat tine procedura si te incurajeaza intr-un mare fel anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
heee
tare
merci mult de lamuriri
chiar nu cunosteam procedura
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Asa cum tu vezi situtia din pozitia ta si crezi ca o vezi bine asa avem si noi dreptul sa vedem situatia din dreptul nostru, si sa iti ajute DD sa nu trebuiasca sa faci credite la banci pentru a face copii, ce crezi ca noi cele care nu avem bani destui pentru analize sau pentru copii o facem ca nu mai putem de bine? Sa te rogi la DD sa nu ai nevoie de bani nicidata pentru a face un copil si prin asta chiar m-ai suparat sa stii ca facem tot ceea ce facem pentru ca nu ne permite sanatatea. Eu cred ca ai gresit forumul ca nu iti doresti cu adevarat un copil, si gata chiar nu vreau sa mai intru in polemica cu tine ca imi strici ziua. |
Mihaela eu personal consider ca esti rautacioasa
eu nu cred ca ea a stat sa ne judece pe noi

, ne gandeam ca nu o sa avem ce sa ii dam de mancare si ca nu avem conditii pentru el. Acum, 5 ani mai tarziu, ne gadim ca daca noi avem un colt de paine, o sa il impartim cu el si gata. Dar cand vedem cat ne chinuim, ne pare rau ca nu am inceput mai devreme. Dar asta e situatia mea.