sangerre vaginala in ultimul trimestru

sangerre vaginala in ultimul trimestru | Autor: deea1909

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Sper ca sunteti cateva la ora asta pe aici sa-mi raspundeti cumva...Sa va spun cum sta treaba...Am fost mai devreme la toaleta si am observat pe chilot o pata mica asemanatoare cu sangele, cam ca primele picaturi de menstruatie, tot asa o culoare spalacita.
Maine implinesc 35 de saptamani de sarcina (asta dupa ecografie, ca dupa calculul doctorului as implini 37 de saptamani). Am citit pe un site ca ceea ce mi s-a intamplat este o chestie normala inainte cu o saptamana sau doua de nastere...Aveti mai jos citatul:
"Cand cervixul incepe sa se relaxeze pregatindu-se pentru nastere, mucusul care astupa deschiderea cervixului este indepartat. Cand are loc acest proces, vei observa o scurgere care poate semana la culoare cu sangele. Este un proces normal care poate avea loc cu o saptamana sau doua inainte de nastere. "

Dar eu sunt totusi putin speriata si vreau sa stiu daca voi ati patit asa ceva inainte de nastere. Sora mea a vb cu o prietena si i-a spus ca la ambele nasteri i s-a intamplat asa inainte cu o saptamana si ceva. Dar parerile sunt impartite, cumnata`mea de exemplu mi`a spus ca ei nu i se pare normal. Si sunt putin speriata, va rog sa-mi spuneti daca vi s`a intamplat asa ceva. Mie mi s-ar parea prea devreme sa nasc peste 1 saptamana sau 2, tinand cont de faptul ca am DPN pe 22 mai dupa calculele doctorului, si pe 2 iunie dupa ecografie.
Oricum maine am de gand sa ma duc la doctor, dar totusi vroiam sa mai aud cateva pareri inainte. Sper sa fie cineva pe-aici sa-mi raspunda. Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Deea eu am patit asa la a 3a sarcina, dar in urma controlului pe masa. E drept si ca am nascut dupa o saptamana. Oricum te va lamuri medicul maine. Si nu te stresa chiar daca vei naste bebele va fi ok.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

eu nu am patit asa, insa da, poate fi mucusul...acum tu stii mai bine cum arata si cata cantitate era.

Eu, pe bune, as merge si pana la urgente, daca simti ca e ceva in neregula...acolo ei pot vedea daca sunt probleme, daca se elimina cumva lichid amniotic fara sa-ti dai tu seama...Mai bine sa te creada aia nebuna, decat sa fie vreo problema.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

si eu am avut o sangerare dupa consultul pe masa, am intrebat asistenta si mi-a zis ca este de la mucus si ca ar trebui sa nasc peste circa 10 zile. La naiba, dar chiar asa a fost

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu as merge la dr., urgente, ce-o fi, numai sa te vada cineva. Mie mi s-a spus mereu, la ambele sarcini, pierderea de lichid, sangerari sau contractii, la dr. Si nu mi se pare normal o diferenta asa de mare intre ecografie si DPN (2 sapt.).

Bafta si numai bine!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput