Despre cum se cere spaga intr-o primarie
Raspunsuri - Pagina 2
felicic76 spune:
reversul medaliei: fi-miu de 2,6 ani a cazut din tobogan, de la o inaltime intre 1,50-2,00 si si-a pierdut cunostinta pentru o perioada de timp; bona, aflata cu el, a chemat SMURD-ul, l-au dus la Bagdasar Arseni, la urgente, am ajuns si eu imediat dupa ei, am preluat toata problema face to face, bona nu a mintit cu nimic in privinta incidentului,i-au facut toate investigatiile posibile: tomografie, radiografii...tot.. tot...doctorii foarte amabili fatza de mine( preluasem toata resp. faptelor produse in lipsa mea, nu ma interesa ca fuseses cu bona, eu eram vinovata), nu am auzit nici un cuvant de reprosh ca nu as fi fost o mama atenta/buna, toata lumea s-a purtat impecabil cu noi, nu am avut cui si de ce sa dau spaga, nici macar brancardierii care l-au dus de pe o sectie pe alta, de la tomo la radiografie si inapoi caci nu adormea, si iarasi de la capat ,pe aproape 1 Km in spitalul acela, nu mi-au dat de inteles ca ar vrea ceva, din contra, parca se fereau de mine, sa nu ma ating de ei si mie una mi se facea mai frica ca nu vor spaga, ca-i de rau.....Slava Domnului ca nu a avut nimic copilul, totul a fost bine, dar vreau sa va spun ca nu am apelat atunci la nimeni(ca fiecare ce detine oareshce cunostinte si eu detin) , nici macar nu vroiam sa sun pe cineva, si nimeni nu mi-a cerut nimic sau nu mi-a dat de inteles ca ar astepta ceva de la mine, eram pacienti oarecare si am fost tratati normal si cu toata atentia incidentului, asa cred eu si asa as vrea sa fim tratati toti in toate spitalele din toata tara, eu, acum, stiu ca se poate..
glimmer spune:
Of, totusi, cand suntem tratati de catre "sistem" asa cum este normal, asa cum ar trebui, ni se pare ceva deosebit, nu?
ionica spune:
Pai sa incepem sa facem o lista cu numele celor care au primit spaga ,cred ca ar fi un pas bun daca am face si niste valuri,poate asa vor fi si ei mai flexibili cu noi astia fraieri care tot platim .
Iar cand mai dam spaga sa cerem o chitanta !
columbiana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 reversul medaliei: fi-miu de 2,6 ani a cazut din tobogan, de la o inaltime intre 1,50-2,00 si si-a pierdut cunostinta pentru o perioada de timp; bona, aflata cu el, a chemat SMURD-ul, l-au dus la Bagdasar Arseni, la urgente, am ajuns si eu imediat dupa ei, am preluat toata problema face to face, bona nu a mintit cu nimic in privinta incidentului,i-au facut toate investigatiile posibile: tomografie, radiografii...tot.. tot...doctorii foarte amabili fatza de mine( preluasem toata resp. faptelor produse in lipsa mea, nu ma interesa ca fuseses cu bona, eu eram vinovata), nu am auzit nici un cuvant de reprosh ca nu as fi fost o mama atenta/buna, toata lumea s-a purtat impecabil cu noi, nu am avut cui si de ce sa dau spaga, nici macar brancardierii care l-au dus de pe o sectie pe alta, de la tomo la radiografie si inapoi caci nu adormea, si iarasi de la capat ,pe aproape 1 Km in spitalul acela, nu mi-au dat de inteles ca ar vrea ceva, din contra, parca se fereau de mine, sa nu ma ating de ei si mie una mi se facea mai frica ca nu vor spaga, ca-i de rau.....Slava Domnului ca nu a avut nimic copilul, totul a fost bine, dar vreau sa va spun ca nu am apelat atunci la nimeni(ca fiecare ce detine oareshce cunostinte si eu detin) , nici macar nu vroiam sa sun pe cineva, si nimeni nu mi-a cerut nimic sau nu mi-a dat de inteles ca ar astepta ceva de la mine, eram pacienti oarecare si am fost tratati normal si cu toata atentia incidentului, asa cred eu si asa as vrea sa fim tratati toti in toate spitalele din toata tara, eu, acum, stiu ca se poate.. |
binenteles ca se comporta exemplar; sa nu uitam cine a creeat SMURD si unde in tara a inceput sa functioneze.
Ionica,ce mai faci?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
ionica spune:
Of topic,
Multumesc sunt bine.
Am revenit in forta pe DC,imi era oarecum dor de voi.Altfel, cu ocupatia zilnica- fetele mele 2 la numar ,cea mare 4 ani jumate iar mezina 2 ani!
Pupici
CorinaDani spune:
sa fie asta o solutie ?
http://stirileprotv.ro/exclusiv-online/hi-tech/harta-spagii-in-romania-cum-poti-reclama-mita-pe-internet.html
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)