Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

In timp ce voi chefuiti cu nuntasii, eu am fost la cumparaturi, pfuiii, de 4 ore nu m-am asezat! daca ceva ma enerveaza pe lumea asta e sa cumpar un cadou cu bani limitati! te tot plimbi dintr-un magazin in altul sa vezi daca gasesti cumva ceva mai bun pe bani mai putini..si uite asa se duc orele si pierzi timpul de-a...

Am citit odata ca de la 4 luni contractiile sunt normale, deoarece uterul creste. Eu la Dani la 9 luni aveam contractii vizibile la oki, insa nu simteam nimic...aia era doar inceputul

Jade si Oana n-ati luat in greutate? na nu-i bai, bebe se hraneste din voi, adica pe dinauntru sunteti pline de muscaturi mititele

Rochia miresei se aseamana cu stilul Grace Kelly. Cam demodata dupa opinia mea. La bani ei, mi-as fi tras o rochie, ce n-a vazut Parisul

Seidana n-ai facut nimic nimic la nunta? macar o betie tu si sotiorul...

Diseara particip la un concurs de prajituri. Facusi 2. Unul din rulada feliata si crema de ciocolata, si altul din crema de cremes, piscoturi de sampanie si ananas din conserva. Daca castig vreun premiu primesc diploma
Is asa de obosita, de i-am spus sotului ca nu mai pot gati la timp, i-au aplaudat urechile de bucurie ca mancam in oras.
Pup
14+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

ia uitati aici oferta:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11371&n=Vand-carucior-Chicco-Trio-Enjoy-complet

eu raman la parerea mea ca pt 6 luni friguroase cate vor indura strugurasii e nevoie de un carucior in care sa fie f bine aparati de frig si vant, gen landou. caruciorul sport nu stiu daca va face fata, depinde si de vreme. eu una am luat un landou de la cineva, sunt fripta, desi primul pui s-a nascut in ianuarie. daca nasteam primavara/vara nu era nevoie de asa ceva dar in toamna/iarna eu nu cred ca e vorba de fite. eu stau si intr-o zona unde bate vantul ca la balamuc (la periferie) si mergeam numa cu spatele sa nu-i sufle vantul in ochi (plangea de numa). am avut aparatoare de picioare dar oricum sufla vantul prin toate gauricile laterale si din fata.

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 17+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

dbunny normal ca eu vreau sa vad prajiturile
baga poze pliz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

rach , tu ai rh neg si sotul pozitiv?
daca da , eu stiu ca anticorpii se determina infiferent daca mai ai copii sau nu
vb cu dr , poate a uitat sa ti dea sa faci
vaccinul se face la nastere daca bb are rh pozitiv , adica al tatalui

da Jade eu am negativ si sotul pozitiv.Cred ca o sa ma duv eu sa-i determin si apoi sa-i arat rezultatele.In Craiova nu gasesti un doctor care sa-si faca toata treaba.Asta este.

Si acel vaccin s-o gasi usor?oricum am inteles ca este in jur de 700 lei.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Dbunny.. nope nici o betie... ne-am casatorit la starea civila si dupa am facut o masa in familie...
dupa 3 luni ne-am imparti lucrurile, hotarati sa divortam, am stat despartit 3 luni, dupa inca 2 sau 3 ne-am impacat de tot, adik ne-am mutat impreuna iar... si dupa un an de la cast civila am mers la biserica noi 2 cu fratele meu si cumnata , nasii nostri adik, si ne-am cununat... cu soaca nu am vb 1 an jumate sau 2 deci nu nunta.. desi iniatial am vrut ceva mic ...

Tinem pumnii la consurs poate tragi si 2-3 poze pt inspiratie..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

ia uitati aici oferta:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11371&n=Vand-carucior-Chicco-Trio-Enjoy-complet

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

nu-mi place ca nu ii roz ... dar e ieftin si f fain ..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

fetelor , ce informatii pretioase dati cu carucioarele
eu in mintea mea nebuna , credeam invers ,ca vara e bun landoul ca iesi la promenada si te plimbi si e mai comod si il pui pe bb sa doarma acolo linistit si bla bla bla
abia acum mi a picat si mie fisa , aveti dreptate , trebuie aparat de vant si curent si noi nastem taman atunci
eu am adaugat un plus acum landoului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

seidana, inglesina are niste carucioare roz si lila delicioase! numa ca din cate stiu suntn inguste si trebuie sa le schimbi repede.

dbunny, bafta la concurs!

vaccinul ala pt rh stiu ca se gasea greu si e tare scump. trebuie sa va interesati din timp.

Mergi la inceput

mie imi place movul dar nu cu acele dungi.

Jade cum se numeste analiza de determinare a anticorpilor?Am cautat pe site-ul Synevo anticorpi Rh dar nu-mi da niciun rezultat.Si trebuie sa faca acesta analiza.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

vaccinul ala pt rh stiu ca se gasea greu si e tare scump. trebuie sa va interesati din timp.

stiiam eu ca se gaseste greu.Trebuie sa-l caut din timp.

Mergi la inceput