Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Pai ziceati ca va uitati la nunta? Pe unde sunteti?
Eu astept scena balconului...

O sa radeti, dar deja imi imaginez cum o sa fie la nunta copilului meu...

30 de sapt., se pare cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Raportam si noi astazi 28 sapt
Am venit de la echo si avem si noi ca si ramy un grasunel de 1,233totu e bn multumim lui Dumnezeu..e mai mare cu 5 zile ...a fost comic ca doc nu a putut sa i prinda fata ca statea ascuns ..numa o bucatica se vedea..dragutu de el
mi a trecut INP din cauza ca uteru e contractat pe fat..si maine trebuie sa merg la cardiolog ca sa vad si acolo ce se intampla..la 12 am programare sper sa fie bn
Multumesc fetelor pt sustinere
Ramy felicitari pt grasunelma bucur ca totu e bn
BabyBlue te asteptam sa vii cu vesti bune

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Aly......felicitari pt grasunel

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

AlyMih Felicitari pentru bebe sanatos,dar spune-mi si mie ce inseamna INP ?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 30+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

INP stiu ca inseamna risc nastere prematura si de aceea recomandarea e repaos cat mai mult

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

AlyMih felicitari pentru bebe grasunel! 29+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Neata!
Toata lumea se uita la nunta da la slujba de Izvorul Tamaduirii s+a uitat cineva? Ca nunta nu ne prea ajuta sa avem copii sanatosi!

Incep cu capitolul trecut, ca am cam ramas in urma.

Cumparaturi: am facut lista stiu ce trebuie sa iau si de unde, l+am pus si pe sot in tema, dar inca nu cumpar nimic. De luni abia ne apucam de zugravit.

GANDACI: mergeti la medicul veterinar si cereti niste fiole speciale pentru monstrii scarbosi, nu mai stiu cum se numesc. Se amesteca continutul unei fiole cu apa si se toarna pe scurgeri, deesfaceti usile de vizitare si piuneti in spatele lor si pe oriunde ar mai veni aratarile. Garantat scapati de ei, altfel o sa dati zilnic cu raid, PE CARE GRAVIDE FIIND NU AVETI VOIE SA IL INHALATI.
Eu m+am trezit cu un gandac maare in bucatarie anul trecut si deja imi imaginam cum a mers el prin toate farfuriile mele, asa ca am spalat absolut toata bucataria cu spirt si apoi cu apa si detregent, dar toootttt.Brrr!!!

Anaemi eu mi+am amintit ca parca a zis ca v+a merge in vizite, dar nu am intrat sa va zic cand ati intrebat de ea. Sa treaca degetelul.

Ilida sper ca ai scapat de febra.

Hmm! Va plangeti de ace? Pai eu am deja peste 200 de injectii la activ, ca acum am si fundul ciuruit de nu mai pot sa stau pe nicio parte. Deci o recoltare e parfum.

Alexia poate ai tensiunea mica de ti se infunda urechile.

Revin

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Alymih, felicitari pt grasunel. Mai da' ce se intampla taota odiseea are risc de nastere prematura si contractii , sau doctorii astia dau prea usor verdictul??...Fie vorba intre noi , as vrea sa se insele medicii sau sa fie superficiali si problemele noastre sa nu fie reale.
Nunta cam ... neemotionanta.... Kate e o femeie puternica , atat de puternica de nu i s-a vazut pic de emotie pe fata, in schimb rochia foarte draguta si cu gust , chiar speram sa nu vad ceva prea pompos.
mie imi dadeau lacrimile uitandu-ma pt ca imi aminteam de momentul cand am pasit eu in biserica, cu greu mi-am stapanit lacrimile.. pt mine a fost cu siguranta cea mai emotionanta zi din viata mea .. atat de emotionanta ca de dimineata aveam probleme cu stomacul( ceva tipic mie), si de frica nu am mai mancat nimic toata ziua. EEe , melancolia asta , va plictisesc si pe voi cu amintirile mele

28+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

mamutz , ai dreptate , rusine sa-mi fie .Insa eu nu am antena aici sa prind programe romanesti iar pe net , de cate ori caut sa vad ceva important pe un program romanesc , nu merge , se intrerupe , desi viteza zic eu ca destul de buna(7mega), de prohod m-am chinuit sa prind pe post tv sau radio si pana la urma am renuntat si am pus o inregistrare..
Slujba in cursul saptamanii aici nu se face chiar daca e sarbatoare pt ca romanii sunt mai toti la munca , asa ca se citeste duminica si pt sarbatoarea care a trecut ..Nici nu avem biserici ortodoxe de fapt , dar fratii nostri catolici ne primesc intr-o camaruta a bisericii lor sa tinem si noi slujba .. saracii preoti dupa slujba trebuie sa stranga toate icoanele si altarul si tot ce e acolo.. este doar o biserica(Episcopia ortodoxa la Roma ), dar e cam departe si f. mica inca , speram sa se mareasca.. Stiu , ma scuz degeaba , ca de fapt azi nici nu am cautat sa vad daca reusesc sa prind ceva , deabia cand am citit mesajul tau mi-am dat seama.La mine in Dobrogea este un izvor intr-o padure din care izvoraste apa doar o data pe an , adica azi, cand eram in tara mergeam acolo , vine lume multa dupa apa aceea. Eu o consider ca o minune de la Dumnezeu...
Ma scuzati ca sunt Off-topic , dar am logoree azi
Mamutz

28+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ramyy bebe misca si cand nu il simtim noi, dovada ca era totul bine la eco. Depinde mult de cum ai placenta asezata, in primul rand si apoi si de pozitia lui bebe.

Al meu e meteo dependent, cand e inorat si pl#351;oua doarme de rupe, fara exceptie, mai misca el asa cate o manuta, un piciorut, se mai rasuceste, dar putin fata de cat se zbenguie in mod normal. Dar la mine e exact in partea de sus a burtii, simt tot. Dar am observat la eco, ca misca si cand eu nu simteam nimic.

Lissa bebeu grasut.

Aly si mie mi+a crescut intr+o seara tensiunea la 14 cu 8 de la 8 cu 4 si evident ca mi s+a facut rau si am fugit la urgenta. Dar a fost o exceptie, trebuie sa iti iei tensiunea la aceleasi ore mai multe zile la rand ca sa vezi daca este sau nu o problema.

Laura ma bucur ca ati scapat de un stres, sa va de Dumnezeu sanatate la toti.

Roberta nu e asa ca ai scapat de contractii?

AlinaOprea faci tratament pt trombofilie, daca da separe ca bebeii nostri sunt mai activi. Mie mi+a facut testul ala anti stres pt bebeu, sau cam asa ceva, ca a zis ca se cam zbenguie, dar a iesit f bine. Imi facusera monitorizare si la Medlife, pulsul copilului e bun si constant, nu e agitat, doar energic, asa ca nu iti face griji.

Anaemi ai grija mare cu contractiile dureroase, cere tratament, NU DOAR NOSPA.

Bebeu meu la 28s2z avea intre 1360g si 1540g si corespundea vrastei de 29s2z. Nu stiu de ce de data asta mi+a dat intre doua valori. Probabil pt ca a masurat de mai multe ori!!!???
Testul ala de stres pt bebe a iesit bine, colul tot 3,9 inchis (statul lipita de pat isi spune cuvantul), fluxuri bine, placenta bine. Tot cu spatele ca mami nu are voie sa vada fata de bebeu...

28+

Mergi la inceput