Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

BRAVO PICO!
Bine ai benit pe lume, bubulina! Sa fii sa natoasa si cuminte!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

FELICITARI Inna, sa-ti traiasca Rares-Ionut, sa fie sanatos si papacios!

FELICITARI Pico, sa-ti traiasca bubulina, sa fie sanatoasa si norocoasa!

FELICITARI Andreea_mdm, Sa-ti traiaca minunnea Daria, sa fie sanatoasa sib sa va aduca numai bucurii!

HAI Roxi, nastere usoara!

Silvy, ma bucur ca esti mai bine, ai grija sa stai cat mai cumintica si nu te mai stresa!
Se pare ca eu am ramas ultima mamica de pe lista daca nu se grabeste bujorelul meu. Mai am o saptamana de mers la servici si intru si eu in concediu. Ma bucur ca ma voi scula si eu mai tarziu caci bubulinul meu nu prea ma lasa sa dorm noaptea.
Pup toate fetele!

31+ cu

Mergi la inceput

HAI ROXI!!!! NASTERE USOARA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

Dragi fluturasi de Martie-Aprilie,

Va dorim sa cresteri mari si sanatosi, la fel de frumosi cum sunteti acum.
Si, cand va veni timpul sa va luati zborul - sa nu uitati ca mamicile voastre au fost unite, in aceasta odisee, de acelasi lucru: dragostea pentru voi.

Dragi Mamici de fluturasi,

Va multumim pentru mesajul emotionat pe care ni l-ati transmis si speram sa nu va suparati daca, din cand in cand, va vom mai sacai cu intrebarile noastre. Pentru ca... nu-i asa... aventura abia incepe.

Mergi la inceput

Mesaj de la Roxana (Roxi_b)

"Rares a venit pe lume azi (1 mai) la ora 21,40. Are 3,600 si a primit nota 9. S-a nascut natural dupa un travaliu de numai o ora si amandoi suntem bine. Roxana"

FELICITARI ROXI!
SA FII SANATOS, bebe RARES!

BRAVOOOOOO pt mamica si pitic!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

BINE AI VENIT PE LUME, BUJOREL RARES!
FELICITARI, ROXI! SA CREASCA MARE SI SA VA TRAIASCA!

36+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Felicitari Pico!
Felicitari Roxib!

Ma bucur ca au inceput sa vina pe lume bebelushii. Sa va traiasca si sa fie sanatosi si mancaciosi....si sa doarma cat mai repede noaptea!

Va pup.

37+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

'neata, mamici si burtici frumoase!
ROXIB, FELICITARI!!! BINE-AI VENIT, BEBE RARES!!! SA FII SANATOS SI PAPACIOS!!!

lucillegrl, nu cred sa fie vreo problema ca s-a cocotat bebe asa sus, caci ia in greutate si-si face si el loc. zic asta, fiindca si mie in sarcina trecuta mi s-a intamplat, n-a mai prea crescut circumferinta burtii la un moment dat, dar s-a rotunjit mai sus. eu n-am sesizat insa sa fi coborat bebe in ultima faza, dar ma rog... si acum ma astept sa se umple locsorul asta de mai sus si ma tot examinez.
pico, si noi citim si citim si citim aceleasi povesti. mai cu chef, mai fara chef, dar n-avem incotro. popilu' trebe sa mai invete niste replici, pe care le insereaza zilnic in conversatiile sale sau le povesteste papusilor, intocmai ca in carte. copiii ne cer sa le citim aceeasi poveste, atunci cand mai au unele neclaritati si pana nu asimileaza tot din respectiva poveste, nu trec la alta. ema e disperata dupa carti. jucariile o atrag, dar cartile o fascineaza! saptamana trecuta i-am inlocuit mocheta din camera cu parchet, am facut si ceva modificari de mobilier si i-am lasat aranjat cartile sa aiba acces mai usor la ele. a fost primul loc spre care s-a napustit de-a dreptul. daca nu ne gaseste dispusi sa-i citim, vrea desenul animat care ilustreaza povestea si e absorbita.
somleac, cum mai e bebelina? cum a reusit sa racesca, mamicule? doar 2 ore juma doarme legat cel mai mult? aoleu!!!
noi ieri am petrecut ziua unuia dintre cumnati la o pensiune in afara orasului. a fost minunat! copiii au zburdat toata ziua, vremea a fost mai mult decat favorabila, eu am lenevit pe un sezlong la soare si culmea, n-am avut nici o contractie. asta sa fie secretul? am si condus la intoarcere, ca in vremurile bune.
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

adria42, stai linistita, ca nu esti ultima. DPN-ul meu e 4.07, dar cine stie... sa fie bebelusii sanatosi si sa stea cat mai mult la caldurica si-om mai vedea cine trage cortina.

mami de ema-stefania (10.07.2008) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

felicitari roxi!
felicitari pico!
sa dea d-zeu ca bblusii sa fie sanatosi, fericiti si norocosi in viata.
abia astept vina si bblina noastra. miercuri vom implini 36 sapt. mai avem ceva de asteptat. tot miercuri, mergem iar la eco. sunt curioasa cum a evoluat, pentru ca, desi e mai mica decat zic statisticile, parca nu mai are loc de mine. :))
va pup, si aveti grija de voi.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 35+

Mergi la inceput