Mai-Iun2011- BRAVO Pico, Roxib, raresionut! (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

silvy bine ca esti in concediu si poti dormi.Mie nu mi-e somn in timpul zilei, asa ca prefer sa stau pe net sa mai pun cate-o masina de haine la spalat, sa mai spal o farfurie, sa mai ies pana in piata.Si de culcat seara tot ultima ma culc si de trezit ma trezesc prima sa-mi pregatesc fata pt gradinitza (pachetel de mancare, haine, imbracat, etc).Si-asa ma intreaba ca eu de ce nu vin cu ea si cu tati dimineatza asa cum mergeam de obicei.Nu vreau sa simta ca o neglijez si sper sa reusesc si dupa ce vine bebe sa stau cu ea cat de mult pot.
Nu te supara pe sotul ca n-a facut ordine, cei mai multi barbati asa-s facuti sa nu le pese si nici nu pun mana din proprie initiativa sa faca ei ordine sau curatenie.

Ma gandesc ca pt mine concediul prenatal e pt constientizare ca vine bebe, ca pana acum nu am avut timp, am fost ocupata cu lucrul, iar in timpul liber eram ocupata cu cea mare.Inaint de-a se naste Julia era altfel, ma gandeam la ea mult mai mult timp,citeam carti de cresterea bebelusului(acum citesc despre educatia copiilor mari ), am facut pregatiri mult mai devreme, am facut poze cu burta muuuult mai multe.Nici o sarcina nu e ca cealalta si nici o sarcina nu va fi ca prima

Lilly 34+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor!
somleac tu esti mamica noastra! eu una astept tot timpul noi mesaje de la tine si ma gandesc ca daca tu te descurci cu 5 copii, atunci ma voi descurca si eu cu unul
pico stiu ca azi ar trebui sa ajungi acasa cu bubulina, asa ca ma bucur mult ptr tine. te ateptam cu vesti si cu poze cu printesa. si sper sa ai nopti cat mai usoare
ramo, asta da cadou de ziua ta. va fi cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata
oana ma bucur mult ca manevra de intoarcere a lui bebe a reusit si ca poti naste natural
valentina, miris va asteptam cu vesti bune de la doctor
lilly eu zic sa stai cuminte si linistita si bebe va sta cat mai mult la tine in burtica
silvy ma bucur mult ca te simti mai bine si ca ajuns acasa. iar daca comandarea mobilei ti-a facut bine psihic, este foarte bine ca ai facut asta. in rest, incearca sa lasi toate lucrurile pe mai incolo, sa ignori ce nu iti place, inclusiv tava plina de grasime din cuptor, si sa te concentrezi pe bebe si pe linistea ta, si sa te bucuri de ultimele saptamani de sarcina. ai sa vezi ca totul va fi bine
amidala mai ai rabdare un pic, ca nu mai e mult. oricum afara e urat zilele astea si ploua. si tu ai vrea sa mai stai la mami in burtica in conditiile astea, nu?
eu merg maine la doctor si de-abia astept. am senzatia ca a trecut un an de la ultimul control.

36+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

HAI FLORETRONELA! HAI STEFYY!

haideti fetelor, sa le facem galerie ca mai au putin si au nevoie de incurajari!

36+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao,gagici.In primul rand:

FELICITARI ROXANA SI BINE AI VENIT BEBE RARES,SA CRESTI MARE,SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!!

Ramo b ce cadou minunat vei primi de ziua ta

Oanaq ce noroc ca ai avut posibilitatea de a-l intoarce pe bebe in pozitia corecta,asa ai scapat de cezariana.Oare cat de greu le-ar fi si medicilor nostri sa invete sa faca asa ceva??hm...sunt mai interesanti banii pe care i-ar lua pt o cezariana..din pacate

Lilly cu colul cred ca stai bine,eu la 34 sapt aveam 2,5cm (cel mai mult a avut 4,1 cm)putin intredeschis si medicul a zis ca e normal pt ca nu sunt la prima sarcina,dar sa fiu ceva mai atenta la efortul pe care il fac.

Silvy ma bucur ca esti din nou acasa si moralul e ridicat.Si bine ai facut ca ai comandat mobilerul pt bebelina,sa-l stapaneasca sanatoasa.Apropo de chestii gasite in cuptor,o cunostinta a gasit de Craciun mielul de la Paste.....avea puf pe el..

Andreea pe tine 10 kg te deprima??? Hai ca nu-s multe.

Eu am fost azi la doctor,cel cu care teoretic ar trebui sa nasc.Am discutat despre o posibila provocare a nasterii si cred ca se lasa convins,dar in data respectiva va fi plecat din oras.Deci am stabilit ca duminica asta sa ma internez pt monitorizare,analize,injectii de maturare si apoi o sa vedem cum facem.Si eu care speram ca miercurea viitoare sa nasc...Oricum joia asta merg la celalalt medic si-o sa ma consult si cu el.Mie sincer mi cam frica sa nu ma apuce in 13 vineri...nu stiu daca ar fi o data nastere draguta pt bebita mea.

Off...am o stare nasoala rau,imi trec prin cap numai prostii,noaptea visez spitale,moase...dar cred ca ii normal in perioada asta

Va pup pe toate,sa aveti grija de voi si de bebei.

POZE IRIS
mami Iulia35+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Iulia, da' ce ai cu copilul? poate ca pt ea 13 e numar norocos. Lasa bebelina sa vina cand vrea ea!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Pico ai ajuns acasa?

Si noi doua vagaboande acu am aterizat. Sunt cam obosita si eu ca ziua nu apuc nimic sa ma odihnesc, iar noaptea ne distram. Azi dimineata am avut si gimnastica de inviorare ca a sarit furtunul de la masina de spalat si i-am inundat pe vecini.

Iulia , 13 e o zi super norocoasa, asa ca nu mai stresa fata cu prostii. Si daca nasti in 13 va deveni norocoasa si pentru tine

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

HAI FLORETRONELA!
HAI STEFYY!
NASTERE USOARA si BEBICI SANATOSI!
Sa vina bebelusii!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Anna,Somleac,13 e cu noroc pt mine,intotdeauna mi-a mers bine in zilele de 13...da parca vineri 13 e cam din filmele horror

POZE IRIS
mami Iulia35+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

iulia, dar de ce grabesti popilu', mami? e vreo indicatie expresa?
si da, 10 kg nu-s multe, dar teoretic mai sunt 2 luni in care as lua minim 4, dupa carte. nici asa nu-s multe, numai ca dupa nastere tare greu mai dam surplusul! la ema m-am cam stresat ca nu mai stateau hainele bine pe mine, timpul de shopping era tare limitat, eu imi gasesc destul de greu ceva sa-mi placa, va fi la fel de cald si se va vedea fiecare kg in plus. in fine, cu cat sunt mai putine, cu atat mai bine! acuma, mie daca mie foame, mananc,iar dietele nu-mi plac, ca nu ma pot tine de ele, mananc ce-mi place.
pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor ....eu ma misc din ce in ce mai greoi , am acumulat 16 kg pana acum si mai am 5 saptamani pana la marea intalnire, deja Matei este cu capul in jos si nici in fund nu pot sta prea mult pentru ca ma impinge acolo, iar cand sughite spun ca imi muta burta cu totul, sincer abia astept sa treaca cu bine saptamanile acestea si sa nasc sa imi pot vedea si tine in brate copilul mult asteptat, si sotul vine acasa pe 30 mai si abia il asteptam, nu ne-am mai vazut decand eram insarcinata in 20 de saptamani, doar pe web ne mai vedeam dar cand o sa ne vada live o sa lesine nu alta...in rest mi-au iesit analizele si majoritatea sunt bune, doar la sumarul de urina mi-a iesit leucocite 500 si asta denota ca as avea o infectie uriara, pana acum nu am avut nimic si m-a pocnit acum in ultima luna, joi merg sa imi interpreteze analizele doamna doctor si sa vad ce imi da, vineri plec cu mama la apartamentul meu sa facem curatenie generala si sa pregatim si patutul lui Matei, spal toate lucrusoarele si le calc , vreau sa le pun pe toate la locul lor sa nu mai am nimic de facut, astazi s-a afisat si programa pentru sesiunea de vara si am examene pe 16, 18, 20, 22, 24, 25 si 26 mai, cam din una in alta dar sper sa ma descurc si cu ajutorul lui Dumnezeu sa mi le pot da pe toate si sa imi ramana doar licenta pentru anul viitor in februarie.... in ceea ce priveste data de 13 eu sunt nascuta intr0o zi de 13 si sa stii ca sunt o persoana norocoasa, dar cu proiectul bebe ne-au trebuit 6 ani de lungi asteptari in rest totul a fos ok in viata mea...cam atat, va pupacesc pe toate si va doresc o seara frumoasa.

34+ cu Matei

AMR 5 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput