Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

noi..am fost cu gashca de pe strada in car4 vitantis..la targul de masini....parca asa ii zice..e un spatiu de joaca pt copii, destul de mare. eu n-am mai fost...adevarul e ca ink nu era jiji de spatiu de joaca...

a fost fascinat...ar mai fi stat..desi se facuse 8 juma...cred ca pt vremuri de ploaie e bun de iesit din casa.....e 10 ron ora..si au tot felul de chestii atrative...
el s-a comportat exemplar...iar eu puteam sa ma duc la un shopping( mamele cu copii mici intra cu ei acolo)..ei se joaca..ele stau la barfa

ivanelul...

loredana...la noi in moldova...peste ciorba aia de toate legumele..se mai pune si loboda si foi de ceapa...la sfarasit in loc de borsh, se pune...iaurt...smantana...se cheama drese....si sunt f racoritoare..

nyny...bun gandit...eu n-am ajuns ink performantza...sa-mi refuz...ink o.portie

AYANNA....LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI TIE.. sa dea D-zeu..sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viatza

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ahhhh,Dece,pai loboda aia incercam eu sa o reproduc cu cardoanele mele ciudate,ca nu gasesc eu loboda aici...Si ce,crezi ca nu am pus smantana?Doara vin din Bucovina,si pi la noi,smantana-i buna si-n ciuboti

Mara de Miremia e monodintoasa?Draga de eaSe zice ca sufera bebe mai putin daca e mai maricel cand ies dintii...O sa fie o explozie la ea,sunt sigura,si Larei i-au iesit primii doi si dupa aia a facut 3 luni de pauza,si a facut 4 deodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mara mea se plange de ceva timp cand face pp ca o doare pasa(rica). In primele zile nu prea am luat-o in seama, m-am gandit ca o sa-i treaca. Ei bine, nu i-a trecut. Nu ma lasa nici sa o spal acolo, ca o doare (sau poate o ustura, ca nu stie sa-mi spuna). M-am uitat... e putin rosie, n-are nici o scurgere, nimic. In prima faza m-am gandit ca ar putea fi o usoara candida de la antibioticul care i l-am dat luna trecuta sau.... o infectie urinara(?!?). M-am dus la pediatru, i-am explicat situatia, n-am intrat si cu ea pt ca sigur n-ar fi fost de acord sa se lase consultata si n-am vrut sa o traumatizez, fortzand-o, si oricum mare lucru nu avea ce sa vada. Dr a avut exact aceleasi suspiciuni ca si mine, asa ca m-a trimis la analize. Asadar si prin urmare, maine facem pp in borcanel si il ducem pt urocultura. Voi ati discutat aici despre asa ceva, dar nefiind direct interesata, n-am retinut mai nimic. E suficient sa faci urocultura ca sa iti dai seama daca e ceva in neregula?

Iar imi vine sa dau cu calculatorul asta de pamant. Abia se misca... inca descarca TJ... a ajuns la 46% . Tre sa-l las toata noaptea, clar...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Doara vin din Bucovina,si pi la noi,smantana-i buna si-n ciuboti

Lara

Bai si cum ziceam abia imi merge jafu' , dar n-aveam cum sa nu scriu mesajul asta... m-am amuzat foarte tare...
p-asta n-o stiam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Doara vin din Bucovina,si pi la noi,smantana-i buna si-n ciuboti

Bai si cum ziceam abia imi merge jafu' , dar n-aveam cum sa nu scriu mesajul asta... m-am amuzat foarte tare...
p-asta n-o stiam...

Nyny,ma gandeam,poate Mara ta e doar putin oparita,stii cum se spune,si o ustura putin cand face pipi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

fetelor, mersi de urari! nu stiu cum reusesc, eu zic ca pe fond de oboseala, ma simt extenuata seara, obosesc in ultimul hal... de dimineata cand se trezeste incepem "joaca" si toata ziua sunt in priza, cu singura pauza de somn de la amiaza, cand incerc sa fac ceva si pentru mine.

Mai am o intrebare, pentru fetele care au intzarcat recent. Ce culoare are laptele? Al meu e galben... are ceva daca e galben???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Mara mea se plange de ceva timp cand face pp ca o doare pasa(rica). In primele zile nu prea am luat-o in seama, m-am gandit ca o sa-i treaca. Ei bine, nu i-a trecut. Nu ma lasa nici sa o spal acolo, ca o doare (sau poate o ustura, ca nu stie sa-mi spuna). M-am uitat... e putin rosie, n-are nici o scurgere, nimic. In prima faza m-am gandit ca ar putea fi o usoara candida de la antibioticul care i l-am dat luna trecuta sau.... o infectie urinara(?!?). M-am dus la pediatru, i-am explicat situatia, n-am intrat si cu ea pt ca sigur n-ar fi fost de acord sa se lase consultata si n-am vrut sa o traumatizez, fortzand-o, si oricum mare lucru nu avea ce sa vada. Dr a avut exact aceleasi suspiciuni ca si mine, asa ca m-a trimis la analize. Asadar si prin urmare, maine facem pp in borcanel si il ducem pt urocultura. Voi ati discutat aici despre asa ceva, dar nefiind direct interesata, n-am retinut mai nimic. E suficient sa faci urocultura ca sa iti dai seama daca e ceva in neregula?

Iar imi vine sa dau cu calculatorul asta de pamant. Abia se misca... inca descarca TJ... a ajuns la 46% . Tre sa-l las toata noaptea, clar...

eu nu cred ca a facut candidoza de la 5 zile de antibiotic, dar mai stii? poate fi o simpla vaginita... incearca spalaturile cu musetel, coada soricelului, bicarbonat... sau mai bine vorbesti cu un doctor ginecolog...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

cand trimit un mesaj apare o tipa cu un player probabil sunt aleasa sa ghicesc sunetul???

Mergi la inceput

a aparut de 2 ori apoi a disparut, asta inseamna ca l-am ratat?

Mergi la inceput

Citat:

Nyny,ma gandeam,poate Mara ta e doar putin oparita,stii cum se spune,si o ustura putin cand face pipi....

Lara

M-am gandit si eu la asta, i-am si dat cateva seri la rand cu Bepanten. Nu o doare/ustura doar cand face pipi, am surprins-o de cateva ori cu mana acolo, ca si cand ar avea o jena. Si de ceva timp a inceput sa imi spuna din ce in ce mai des ca o doare...

Mergi la inceput