Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 4
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Salutari si de la noi! Nu-s chiar in apele mele, dar vreau sa o incurajez pe Ana. Poate ai un pui mai timid, nu te gandi la ceva asa grav ca autismul. Vorbeste cu medicul tau de familie, intr-o prima faza, incearca sa-l scoti intre copii cat mai mult(vine vremea buna si o sa tot aveti motive), sa va jucati cu el. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si temperamentul lui. Sper sa reusesti sa te linistesti si sa va bucurati de minunea voastra! I-am vazut in poze pe Mara si pe Stefan. Cat de mult au crescut Mire, M nu sta deloc cu clame sau codite, drept pentru care i-am taiat putin din par. Vad ca delfi e cumintica cu moate. Si-i o domnisoara in toata regula mami de fetita finuta |
multumesc, haircut! nu as zice ca stefan e timid, doar ca nu i-am oferit ocazia sa socializeze cu alti copii. probabil mergand mai des in parc isi va face noi cunostinte. numai sa vina vremea aia buna odata!!!!!
_
mama lui Stefan, pui scump
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g iarasi eu... ruxi, si la mine e mama in vizita...mi-a spalat chiuveta de la baie....cred ca s-ar ocupa si de rufele din dulap, dar acolo ar trebui s-o supervizez, asa ca tot eu mai bine...in rest nu se baga, desi ar vrea mai era ceva, dar nu mai stiu.......chiar, ceva pentru ajutat neuronu stiti? in afara de oua de prepelita... _ mama lui Stefan, pui scump |
mama e mai bossy asa de felul ei, a fost prima doamna in satul ei ce sa mai... (primarita)... nimeni nu misca un pai fara stirea ei... ma cam exaspera cu regulile ei absurde uneori... o data mi-a facut o scena monstru ca ei ii este rusine de ce copii are, ca n-are cu cine se mandri si a plans si s-a dus la cimitir de pastele blajinilor singura pentru ca... nu mi-am calcat prea bine bluza si am refuzat s-o calc impecabil, am zis ca merge si asa...
si i-am zis-o si pe aia cu "la mine in casa eu fac regulile" si iar s-a apucat de bocit ca si atunci ea cine e, un nimeni? i-am zis ca e mama care vine in vizita o data pe an... am turnat gaz pe foc...
eu chiar sper ca relatia mea cu ea sa se imbunatateasca considerabil... acum ca mi-am schimbat atitudinea fata de ea, acum cand o inteleg mai bine prin ce-a trecut, ce viata a avut... isi ajuta toata familia, trimite bani regulat surorilor ei, finei ei, nashei ei, a ajutat-o pe sora-mea sa-si faca casa, sa-si cumpere mobila, masina, tractor... (pe mine m-a facut doar desteapta si frumoasa )
si clar e bine intentionata, ca are principiile ei rigide, asta e, trebuie s-o iubim asa cum e!
ca i-am reprosat eu una alta, eu am fost o nerecunoscatoare, ca a ros saraca la buda, chiuveta (si avem o chiuveta veche care arata uratel) si aragaz si pereti si... tot! pentru asta trebuia sa-i iau un tir de flori nu sa ma stropsesc la ea...
da, ana, ai avut dreptat, nu a fost gripa ci altceva... otita si rinofaringita... fac tratament...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 deci tre sa fac un anunt maaareeeee SIMT COLTII LA CANINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca odata zicem doamne-ti multam! apoi facem cinste cu sampanie pt copii..........cu gust de capsuni si cu un tort de capsuni multe multe si gustoase.................................... Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
Felicitaaaariiiii!!! Sa scapati odata si odata, ca v-ati chinuit frate de prin ianuarie daca mai retin...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita da, ana, ai avut dreptat, nu a fost gripa ci altceva... otita si rinofaringita... fac tratament... |
Cam aiurea ce spui...multa sanatate! sa treaca repede!
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Cred ca noi suntem printre ultimii dintosi cu 7 dinti din 8 si o maseaMai avem cale lunga,sper sa fie fara dureri ca si pana acum... Lara |
da da s-o crezi tu
noi avem fix 7 dinti si nici o masea
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Beatrice1982 spune:
ana, mai avem un rand de masele, ca un rand e afara
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Loredana71 spune:
Ah,Alexa,macar nu suntem singureleOricum,maseaua o are de vreo 2 zile,deci tot pe acolo suntem...Al optulea dinte il tot vad in gingie,dar nu vrea sa iasa deloc
Ruxita,imi pare rau ca esti bolnavioaraTrimit multa sanatate spre tine sa te faci bine repede repede!
Ivan,ce tare esti!Ivan rullz cu caninii!Uram sa fie fara dureri!
Am facut o ciorba de verdeturi,mmmmm,o nebunie,de-abia astept sa ii dau si Larei maine....Am folosit cardon,chard in engleza,e o planta care se mananca gen spanac,eu nu o stiam in Romania,chiar m-am uitat acum pe wiki sa vad cum ii zice in romaneste,a iesit asa buuunaaaaa,cu dovlecei,cartofi,radacinoase,ardei,leustean,patrunjel,mmmmm,de cand visam asa ceva,delicioasa!
Va doresc o seara frumoasa,ma duc sa pun copilul in pat si revin mai tarziu!
ana_g spune:
lore, ciorba de verdeturi...za best!! pofta buna larei, si voua, maine!
rux, otita si rinofaringita...cum reusisi?! insanatosire grabnica!!
am cumparat azi o cutie de nestle junior, asa, de chichi. i-a placut lu asta micu, desi mie mi se pare cam apa chioara, comparativ cu LV...bine, nu o sa devina obicei, dar mai schimbam.
alexia, cum mai e sotu cu spatele? scuze daca fac confuzii.....
fetele, mersi de comment-uri. acum e la faza cand se agata ca un catel de picioru meu, striga disperat dupa mine ANA ANA ANAAA.....eu-s topita....la capitolu dinti, ca tot veni vorba, stefan are 8 incisivi, adica toti, o masea iesita, una aproape si doua abia sparg dingia cu greeeeu.....se trezeste noaptea urland, cauta tztz....greu se fac astia mici mari!
_
mama lui Stefan, pui scump
nyny spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Am facut o ciorba de verdeturi,mmmmm,o nebunie,de-abia astept sa ii dau si Larei maine....Am folosit cardon,chard in engleza,e o planta care se mananca gen spanac,eu nu o stiam in Romania,chiar m-am uitat acum pe wiki sa vad cum ii zice in romaneste,a iesit asa buuunaaaaa,cu dovlecei,cartofi,radacinoase,ardei,leustean,patrunjel,mmmmm,de cand visam asa ceva,delicioasa! Va doresc o seara frumoasa,ma duc sa pun copilul in pat si revin mai tarziu! Lara |
Tot asa ceva am mancat si eu azi. Si ce-a mai meeeeers ... dupa atatea porcarii mancate zilele trecute. Ma batea gandul sa mai mananc o farfurie, da mi-am pus o mare frana, ca e seara si se largeste stomacul
edit: am uitat sa va urez...Pofta buna
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
da da s-o crezi tu noi avem fix 7 dinti si nici o masea ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
si noi 6 dinti...
mai e mall-ista noastra de capitel...mara cu 1 dinte
( maica-sa in parc....usor, mara,...sa nu te lovesti la DINTE! )
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...