Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Eu sunt un pic suparata,inca nu mi-a venit CM, de gravida nu sunt , oare de ce intarzie asa mult?!

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Neata,

Mie doctorul mi-a zis ca CM vine cand inceteaza alaptatul din creier!
Adica atunci cand creierul tau (hipofiza) nu mai secreta prolactina, occitocina si alti hormoni specifici perioadei de alaptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Haircut......ma bucur ca ati avut un w-e frumos.
Ale1212xa...ma bucur ca ai mai reusit sa intri, si ca sunteti ok! Plimbari placute va dorim!
Alexutzzza...
Nyny.......imi pare rau ca si voi va luptati cu mucishorii...eu ii dau coryzalia si oscillo, in perioada asta mucioasa...mie mi se pare ca o ajuta(in afara de ser, apa de mare si aspirator, la care face fff urat, intre noi fie vorba). N-am ce sa-i dau altceva, ca nu face nimic...nu tuseste, nu temperatura...nada...doar muci transparenti, care o mai fac sa stranute din cand in cand...si toate spumele marii, adunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Netza!

pt cafea, am servit si eu.

Multumesc si eu pt aprecieri, subscriu la ce a spus alexutza cu bebeii solicitanti. Mara a reusit sa-mi deschida trusa de machiaj, am reusit sa sustrag rujurile, sper ca restul continutului sa scape nevatamat.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Micki felicitari pt mersul la sala. Mie imi spusese tipa care imi facea masaj ca in urma masajului anticelulitic/trasul de fiare, aerobicul, impachetarile si altele, toxinele rezultate din moartea celulelor se duc direct in lapte. Asa ca am hotarat sa nu mai fac impachetari & co pana nu o intarc dar de azi ma apuc si eu de 8 min abs.

Dece succes maxim sa ai! Abia astept sa te vad gazela in adevaratul sens al cuvantului!

Alicredo sunteti superbi!!! Felicitari pt AMR!

_

Mergi la inceput

Sorina, Nyny imi pare rau de muci, sper sa scapati repede!

Haircut, ale1212xa sa va fie de bine plimbarile!

Danasor voi pe unde umblati? Ne este dor de voi.

_

Mergi la inceput

Simply ia ca-mi schimb culoarea imediat.
Ce faceti?

MP, Danyelana, evyme, al3csa, dandana, roxy, eleysa, plateea ce faceeetiiiii?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza!

Vreme bacoviana...de somn..

Multumesc Lui Dumnezeu ca n-am simtit cutremurul. Stau la etajul 6!!
Dormeam tun ca m-am culcat la 4 (fost in club)! O sa fac o pomana ca la cat de tare mi-e frica de cutremur , sunt foarte recunoascatoare ca nu l-am simtit!

Sorina
,
Bobitza a facut BCG la 6 luni. Nu are nici u n semn, nimic si pediatra nu s-a aratat ingrijorata.
O fetitza care a facut in aceeasi zi cu noi are ditamai buboiul...
nush ce sa fac..eu nu l-as mai repeta.
S-a mai discutat despre asta pe aici si cati pediatri, atatea pareri..

Bea,
eu am facut zilele trebute spanac verde dupa...inspiratie..am tocat ceapa si usturoi verde, le-am pus putin in ulei incins apoi am us 3 rosii tocate si depielitzate...apoi orez si apa...si dupa ce a mai fiert putin orezul am adaugat spanacul taiat ci am pus capacul (si inca putina apa) sa fiarba inabusit. Sare si piper si a iesit o nebunie. Deasupra poti sa mai pui branza, mozzarela sau , mai bine merge cu parmezan, sau doar smantana...dupa gusturi!

Miremia,
eu stiu de Goji, de la Dr. Oz, dar abia zilele trecute am gasit in magazinele Plafar - f scumpe, inca nu m-am indurat sa cumpar dar cu siguranta am s-o fac!

Ana,
da, nepotelului meu i-au iesit primii caninii, la 8 luni jum!

Alexutzza,
Doamne prin ce-ati trecut!! chiar daca tu ai povestit f funny! Groaznic...efortul tau plus faptul ca ai fost si tu bolnava...nu vreau sa ma gandesc!
Esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Haircut......ma bucur ca ati avut un w-e frumos.
Ale1212xa...ma bucur ca ai mai reusit sa intri, si ca sunteti ok! Plimbari placute va dorim!
Alexutzzza...
Nyny.......imi pare rau ca si voi va luptati cu mucishorii...eu ii dau coryzalia si oscillo, in perioada asta mucioasa...mie mi se pare ca o ajuta(in afara de ser, apa de mare si aspirator, la care face fff urat, intre noi fie vorba). N-am ce sa-i dau altceva, ca nu face nimic...nu tuseste, nu temperatura...nada...doar muci transparenti, care o mai fac sa stranute din cand in cand...si toate spumele marii, adunate.

Sorina, mami de Diana si Iris

Si la noi la fel... fara temperatura, fara tuse, doar muci... verzi la Mara, albiciosi la David (scuze pentru detaliere). Le-am dat si eu aseara oscillo. Azi noapte alergam ca besmetica prin casa, in cautarea vibrocilului... n-am dat de el, am gasit in schimb un sterimar gol si un bironil care mie personal mi se pare fix pistol cu apa. M-a prins nepregatita, ce sa mai... dar azi musai trebuie sa dau o fuga pana la farmacie...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Si la noi la fel... fara temperatura, fara tuse, doar muci... verzi la Mara, albiciosi la David (scuze pentru detaliere). Le-am dat si eu aseara oscillo. Azi noapte alergam ca besmetica prin casa, in cautarea vibrocilului... n-am dat de el, am gasit in schimb un sterimar gol si un bironil care mie personal mi se pare fix pistol cu apa. M-a prins nepregatita, ce sa mai... dar azi musai trebuie sa dau o fuga pana la farmacie...

Daaa, asa e, ...uitasem de vibrocil. Mai am, la recomandarea medicului orl-ist, Pivalone 1%, din care ii pun cate un puf in fiecare nara, dimi si seara, dupa toaleta nasucului...mai usuca nitzel secretiile....e bun si clasicul Colargol, dar la cat e de nazbatioasa...imi pateaza tot...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza!

Sorina
,
Bobitza a facut BCG la 6 luni. Nu are nici u n semn, nimic si pediatra nu s-a aratat ingrijorata.
O fetitza care a facut in aceeasi zi cu noi are ditamai buboiul...
nush ce sa fac..eu nu l-as mai repeta.
S-a mai discutat despre asta pe aici si cati pediatri, atatea pareri..

Lorex...
Tot cam pe la 6 luni l-a facut si iris...
Mi se pare ok sa-i faca intai testarea IDR...asa se va vedea daca a prins vaccinul, si are anticorpi, sau nu...n-o duc s-o vaccinez fara aia...Oricum, acum, ca are muci...mai stam...nu-mi convine deloc ca tb sa merg cu ea in policlinica, la pneumologie, in perioada asta de viroze...ea are masele in eruptie...deci imunitate terci...

Mergi la inceput