Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 16
miremia spune:
Hello mamici de pufi frumosi!
Cred ca sunteti pe afara, petreceti. ![]()
Cutremurul l-am simtit si noi, ma trezise Mara si incercam sa adorm la loc. Cel mai groaznic a fost la cutremurul de prin 2005-2006, nu mai stiu exact cand a fost. Stateam la etajul 11.

Noi avem in plan o plimbare azi, Mara e la somnul de pranz, astept sa se trezeasca.
Sa aveti o duminica superba!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
neatza si de la noi....
bea...multam de cinste...nu m-am uitat...azi ma pregatesc psihic pt maine...cand incep dieta..alicredo...mire...nu te bagi? ( teoretic...e simpla 2 sapt fara dulciuri si paine, prajeli, grasimi)..o sa-ti crape ranza cand o sa ma vezi.....aoleuuuuuuuu mi-am amintit de vecina ..care era bucatzica..si cand a plecat pe insula...acum...-3 kile cumo fi??? 

je am fost in cora dimi cu jiji la cump...apoi afara...acum doarme...dupa amiaza sunteti invitati la matusa tamara..la un mititel...
aseara tot ceai i-am dat la 2....dar si mai putin idulcit...incerc treptatvadea sa i-l dau chior...apoi apa...
ruxita m-am uitat si eu pe situl respectiv...sarumana...voi comanda si eu..+ cas dulce...pt noi , sper sa fie ok..am citit pe forumul lor...
e asa frumos afara....cred ca toata lumea e plecata...pe undeva...as mai baga un IOR...dupa vizita....dar mi-e ca iar ma calc in picioare cu toata lumea...vedem
dragelor sa aveti un sf de duminica fff placut...
bea...imi pare rau pt starea proasta....insa...asa de tare ma bucur cand zici cate ceva....chiar si ca ti-e rau...parca as fi eu
...ai grija de tine..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Hellooo...
Ne-am intors si noi de prin plimbari. Am fost la ZOO, prin parc, pe urma la masa, la parintii mei. E cam singura zi pe saptamana cand ne intalnim cu totii... vin si nepoteii, cumnata, frate-miu...
Langa casa au un parculet mic cu bancutze, topogane, balansoar... ne-am jucat si pe acolo putin, am inaltzat cu tata un zmeu pentru copii...
I-am bagat la culcare acum. La Mara m-am uitat pe gaura cheii si vad ca a adormit, pe David in schimb in aud cum bate si palme
..
Poate reusim sa mai iesim o data si dupa-amiaza, daca tine vremea cu noi. Oricum, la noi se anuntzase ploaie ... si vad ca e un soareeee. Cred ca a fost beat meteorologul nostru de serviciu 
Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Noi avem niste muci, de azi-noapte...incepuse diana de ieri....pe noapte a inceput si "bob de mazare" sa gafaie....vedem azi.....e vesela nevoie mare, in schimb, ciripeste ca un cintezoi, de cand s-a trezit... Sorina, mami de Diana si Iris |
am printzesele frumoase, sa scape repede de mucisori. Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Aniaza si la noi!
Eu n-am simtit niciun cutremur... dormeam toti neintorsi! Da, retin si eu cutremurul din 2004 (?)-2005 cand m-am panicat atat de tare, incat am inceput s-o iau pe scari si sotul a urlat o data la mine, sa ma aduns si sa trec in casa...
Eu ma simt nashpa rau... nu mi-a fost demult asa rau la o raceala, nici macar la o pneumonie n-a fost asa nashpa... ma doare cap, gat, urechi, nu pot respira normal... si parca nimic nu ma ajuta si fac proceduri si iau picaturile recomandate de medic... si nu mai am rabdarea necesara... ma deprima boala asta kkcioasa... l-am interbat pe sotz daca imi da voie azi sa fiu bolnava si a baiguit un mnea... dar tot nu scap de pitic... l-am scos afara, l-am hranit, l-am adormit (foarte greu saracu copil l-am bruftuluit se ridica in picioare si eu il culcam la loc si am tinut-o asa pana a obosit)... nyny, cum iti culci tu copiii??? ii pui in patuturile lor si ei adorm intr-un final daca adorm???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Aniaza si la noi! Eu n-am simtit niciun cutremur... dormeam toti neintorsi! Da, retin si eu cutremurul din 2004 (?)-2005 cand m-am panicat atat de tare, incat am inceput s-o iau pe scari si sotul a urlat o data la mine, sa ma aduns si sa trec in casa... Eu ma simt nashpa rau... nu mi-a fost demult asa rau la o raceala, nici macar la o pneumonie n-a fost asa nashpa... ma doare cap, gat, urechi, nu pot respira normal... si parca nimic nu ma ajuta si fac proceduri si iau picaturile recomandate de medic... si nu mai am rabdarea necesara... ma deprima boala asta kkcioasa... l-am interbat pe sotz daca imi da voie azi sa fiu bolnava si a baiguit un mnea... dar tot nu scap de pitic... l-am scos afara, l-am hranit, l-am adormit (foarte greu saracu copil l-am bruftuluit se ridica in picioare si eu il culcam la loc si am tinut-o asa pana a obosit)... nyny, cum iti culci tu copiii??? ii pui in patuturile lor si ei adorm intr-un final daca adorm??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Tare nasoale sunt racelile astea... da cum ai reusit? Ai grija de tine, stiu ca e greu, dar stai cat departe de Kay, poate nu ia si el.

Nici noi n-am simtit cutremurul. Am dormit ca niste valize in gara
Ruxitza, da, adorm singuri. Pe David nu prea am sanse sa-l culc altfel. S-a obisnuit asa. Daca il iau in bratze, sau il pun in pat langa mine crede ca ma joc cu el si nu adoarme neam. Ziua ii las jaluzeaua, dat drumul la muzica, suzeta... si nani. Acum, de vreo 2 sapt am tras de el pana la ora 13 si de oboseala adoarme foarte repede.
Sa nu crezi ca a fost usor sa-l invat da adoarma singur. Intram de 20 de ori in camera pana se plictisea de mine. Eu ii dadeam suzetele, pana ieseam din camera le si auzeam cum se izbesc de pamant... in semn de protest cred. Nu reuseam, il dadeam jos din patut, il puneam iar dupa 20 de min... eheeee, greu... pana pica frant.
Ziua ii culc separat: David in camera lor, in patutzul lui si Mara in camera noastra. Noaptea dorm in aceeasi camera, dar il bag mai intai pe David la culcare, pe la ora 21 si pe Mara pe la 22, dupa ce adoarme el.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Dece iti zic eu cum arata vecina acum: PERFECT!

Am scos azi copiii impreuna la un picnic si am ramas masca. M-a motivat sa o las mai usor cu biscuitii, cand am vazut ca se poate arata si asa. La dieta voastra nu ma bag (mi se pare complicata), dar ma apuc de miscare si ma las de mancat. Am zis!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
livia1980 spune:
Buna seara
Noi astazi am petrecut la gratar cu tot familionul
agitatie mare
Cand sunt prea multi, ma obosesc
Dar a fost frumos...Alexandru era ca "iedul cu trei capre"-2 bunici si o strabunica.Am respirat si eu cateva ore.
Multumesc pt raspunsuri privitoare la meniu.De astazi am inceput "ingrasarea". I-am schimbat micul dejun-i-am dat out cu unt blenduite, la 8 si suc de portocale, apoi la 11 i-am dat mar cu biscuite, apoi la 2 i-am dat supa cu piept de pui si desert capsuni blenduite, la 5 un piscot si la 7 branza cu banana, cu capsuni, cu avocado si cu o piersica din compot si cu doi biscuiti.(si la 10 va urma laptele praf cu cereale) A iesit un castron mare pe care l-a mancat tot
Deci el mananca...eu eram mama "dili " si nu-i dadeam de ajuns.Desi nu a plans niciodata de foame...si nici lipsa de vitamine nu are...dar i-am mutat masa de fructe de la micul dejun la 11 si ii voi da out sau paine cu unt sau paine cu branza si suc de portocale.La acesta nu renunt.
N-am simtit cutremurul...am dormit bustean toti trei.![]()
Fug la joaca....![]()
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Dece iti zic eu cum arata vecina acum: PERFECT! ![]() ![]() ![]() Am scos azi copiii impreuna la un picnic si am ramas masca. M-a motivat sa o las mai usor cu biscuitii, cand am vazut ca se poate arata si asa. La dieta voastra nu ma bag (mi se pare complicata), dar ma apuc de miscare si ma las de mancat. Am zis! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Off off...
Am pus poze.
Mirela

multumim de idee, tare frumos a fost azi!
de
Yannis
livia1980 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Off off... Am pus poze. Mirela ![]() ![]() multumim de idee, tare frumos a fost azi! de Yannis |
Sunteti frumosi toti patru: Yanis cu gurita lui e un dulce si Mara cu codite e senzational de scumpa.De voi ce sa mai spun...adevarate gazele