Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
Cineva mi-a vandut un pont! laptesibranzadecaprapunctro 2 l 10 lei ti-l aduc la usa... O sa comand sigur ca tot vorbeam de LV-ul care sigur nu e bun... eu am crescut cu lapte de capra! aveam caprarie la 100 m de casa si toate satele de prin imprejur isi aduceau caprele la noi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Cineva mi-a vandut un pont! laptesibranzadecaprapunctro 2 l 10 lei ti-l aduc la usa... O sa comand sigur ca tot vorbeam de LV-ul care sigur nu e bun... eu am crescut cu lapte de capra! aveam caprarie la 100 m de casa si toate satele de prin imprejur isi aduceau caprele la noi... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Seara buna!
Am vazut o masina a lor intr-o zi pe o straduta pe aici si-am vrut sa-i caut pe net dar am uitat.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa pozelor

Noi am colindat azi prin parc, suntem obositi toti, pitica e parcata, noi ne "sacrificam" sa vedem un film
Sa aveti o noapte frumoasa!
Beatrice1982 spune:
neata!
haideti la o www.pkshine.com/wp-content/uploads/2010/12/Hot-Chocolate-Coffee.jpg" target="_blank">cafelutza si un mic www.ifood.tv/files/images/chocolate_ice_cream.jpg" target="_blank">desert
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
sa aveti o duminica frumoasa si o zi de 1 mai extraordinara!!!!!!!!
distractie placuta!

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
Doamne ajuta!
ana_g spune:
'neata!!!
o, bea, vrei sa murim aici cu toate? pai gazelaria nu merge cu ce ne oferi tu

...mersi!
cica a fost cutremur azi-dimineata pe la 5 si ceva....eu eram vag treaza, ca asta mic a plans in somn...nu stiu...burta, dinti....si de-odata am simtit cum se misca patul, ca o zgaltaiala puternica, f scurta...am zis, o fi trecut un camion...ca la noi pe strada cu restrictie de viteza 30/h, trec camioane care bat spre suta, noaptea...si se cutremura casa cu totu...am putea cere despagubiri, ca mi-a crapat tencuiala prin niste locuri...in fine...cui?
da, o zi faina sa aveti...eu ma pregatesc sa o conduc pe mama la gara...abia asteapta sa plece...sentimentu e reciproc![]()
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
ana, nu mori de atata.............
1 mai e numai odata/an..............asa ca te rog sa te servesti!!!!!!!!!!![]()
Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
Doamne ajuta!
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g 'neata!!! o, bea, vrei sa murim aici cu toate? pai gazelaria nu merge cu ce ne oferi tu ![]() ![]() ![]() ...mersi!cica a fost cutremur azi-dimineata pe la 5 si ceva....eu eram vag treaza, ca asta mic a plans in somn...nu stiu...burta, dinti....si de-odata am simtit cum se misca patul, ca o zgaltaiala puternica, f scurta...am zis, o fi trecut un camion...ca la noi pe strada cu restrictie de viteza 30/h, trec camioane care bat spre suta, noaptea...si se cutremura casa cu totu...am putea cere despagubiri, ca mi-a crapat tencuiala prin niste locuri...in fine...cui? da, o zi faina sa aveti...eu ma pregatesc sa o conduc pe mama la gara...abia asteapta sa plece...sentimentu e reciproc |
Ana...daaa, a fost cutremur, pe la 5.20...nu stiam daca s-a simtit si la bucuresti...si iris a plans in somn, fix la fel ca la voi...ii bagam suzeta, si am auzit o troznitura, apoiii...barca pe valuri....ne-a leganat nitzel, ca deh....stam la et.7, dar noroc ca a fost scurt de tot.
Noi avem niste muci, de azi-noapte...incepuse diana de ieri....pe noapte a inceput si "bob de mazare" sa gafaie....vedem azi.....e vesela nevoie mare, in schimb, ciripeste ca un cintezoi, de cand s-a trezit...
ana_g spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ana...daaa, a fost cutremur, pe la 5.20...nu stiam daca s-a simtit si la bucuresti...si iris a plans in somn, fix la fel ca la voi...ii bagam suzeta, si am auzit o troznitura, apoiii...barca pe valuri....ne-a leganat nitzel, ca deh....stam la et.7, dar noroc ca a fost scurt de tot. Noi avem niste muci, de azi-noapte...incepuse diana de ieri....pe noapte a inceput si "bob de mazare" sa gafaie....vedem azi.....e vesela nevoie mare, in schimb, ciripeste ca un cintezoi, de cand s-a trezit... Sorina, mami de Diana si Iris |
oo, senzatii tari la etajul 7 pe cutremur!! doamne fereste de unu mare!!!
_
mama lui Stefan, pui scump