Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 11
simplicity spune:
Adina,sper sa nu aiba printesa ta reactie la vaccin.Ce fetita frumoasa ai
,ce mandra e cu dintisorii ei
Mara e foarte cocheta
imi place tinuta ei(mami de Mara ai gusturi rafinate
)
Stefan e un baiat foarte finut,frumos foc 
Ariana cere din ce in ce mai multa atentie,tot timpul sa ne jucam;cand nu putem iesi afara e cel mai dificil.
Ruxita si mama cand vine la mine se ocupa de ce nu-i convine dar si eu cand merg la ea fac acelasi lucru![]()
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Adina,sper sa nu aiba printesa ta reactie la vaccin.Ce fetita frumoasa ai ,ce mandra e cu dintisorii eiMara e foarte cocheta imi place tinuta ei(mami de Mara ai gusturi rafinate ) Stefan e un baiat foarte finut,frumos foc ![]() Ariana cere din ce in ce mai multa atentie,tot timpul sa ne jucam;cand nu putem iesi afara e cel mai dificil. Ruxita si mama cand vine la mine se ocupa de ce nu-i convine dar si eu cand merg la ea fac acelasi lucru Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
cand venea bunica in vizita trebuia sa facem curat pana si in pod... si sa spalam si la porci si la gaini (pe jos) si sa zugravim... ca sa intelegeti tabloul general...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
copilul meu stie sa se arate pe sine in filmari... o fi ceva deosebit?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui Ruxita cand venea bunica in vizita trebuia sa facem curat pana si in pod... si sa spalam si la porci si la gaini (pe jos) si sa zugravim... ca sa intelegeti tabloul general... |
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui simplicity Ariana cere din ce in ce mai multa atentie,tot timpul sa ne jucam;cand nu putem iesi afara e cel mai dificil. |
Simply..
..tot asa face si iris...cred ca toti pufii...Cer din ce in ce mai multa atentie, ne solicita in mult mai multe feluri decat atunci cand erau bebelusi...La noi mai este inca problema cu iesitul afara....nu prea reusesc in fiecare zi...E dificil, ea nici nu merge, nici n-am unde s-o pun sa nu se agite, pana ma imbrac eu....Ca daca se agita...am pierdut partida...
Loredana71 spune:
Ahhh,Alexutza,imi pare rau ca v-ati necajit asa,bine ca ati ajuns acasa cu bine,lasa,o sa mai fie ocazii...
M-am uitat la nunta astazi,mi-a placut tare mult,eu ma emotionez tare la chestii din astea![]()
Am fost cu Lara la plimbare si acum mai misunam putin pe aici,acus mergem la nani!
Mai revin,va pup!
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Simply.. ..tot asa face si iris...cred ca toti pufii...Cer din ce in ce mai multa atentie, ne solicita in mult mai multe feluri decat atunci cand erau bebelusi...La noi mai este inca problema cu iesitul afara....nu prea reusesc in fiecare zi...E dificil, ea nici nu merge, nici n-am unde s-o pun sa nu se agite, pana ma imbrac eu....Ca daca se agita...am pierdut partida... Sorina, mami de Diana si Iris |
Subscriu!
Si Mara e din ce in ce mai solicitanta, vine cu pretentii de la o zi la alta. Aseara am facut-o la groapa cu furnici si cand ne-am plictisit am lasat-o pe pat. S-a dus dupa tati in bucatarie, i-a cerut sa o ia de mana si l-a adus la mine, cand a ajuns la mine cu manuta libera ma chema si pe mine, sa o mai facem.
Cu imbracatul zic si eu...nu te imbraci intai tu? Stiu ca in general nu au rabdare sa stea imbracati sa astepte, eu o mai comit cu Mara.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Simply
, in general nu prea imi ies combinatiile la hainute, cel din poza este un costumas. Am vazut-o si eu Pe Ariana, ce mare s-a facut si ce frumos ii sta cu bentita! 

Multumim fetelor pt comenturi la poze.

_
Mirela si
miremia spune:
Ma tot gandeam ca am fost la un pas sa o intarc pe motiv ca nu mananca. Dupa ce s-a refacut cu stomacelul, s-a pus pe mancat. Abia astept sa o cantaresc, mi s-a spus ca se vede ca mananca.
Verisorul nostru stie deja sa manance singur cu lingurita. E foarte funny cand mananca, dar si ce lasa in urma....
_
Mirela si
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui miremia Subscriu! Si Mara e din ce in ce mai solicitanta, vine cu pretentii de la o zi la alta. Aseara am facut-o la groapa cu furnici si cand ne-am plictisit am lasat-o pe pat. S-a dus dupa tati in bucatarie, i-a cerut sa o ia de mana si l-a adus la mine, cand a ajuns la mine cu manuta libera ma chema si pe mine, sa o mai facem. Cu imbracatul zic si eu...nu te imbraci intai tu? Stiu ca in general nu au rabdare sa stea imbracati sa astepte, eu o mai comit cu Mara. |
Ba da, eu intai, asta spuneam

....ca nici asa nu prea am cum...ca nu sta nicaieri fara mine, iar cu ea in brate..e nitzel dificil sa ma imbrac...Abia dupa aia ar urma ea, dar daca s-a agitat dinainte, cu ce se mai agita si la imbracat....