Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
abramburika spune:
bella - uite ca mi-am adus aminte ca o prietena mi-a prezis corect la ambele sarcini. Cica am fata de mama de fetita si apoi baiat, asta a fost explicatia ei. Sa o interpelez iar ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
bellasamoyed spune:
mai hai ca daca tot o dam in mama omida s ava povestesc si eu
acum 3 ani cred(abia incepusem sa ies cu al meu sot oficial ca iubiti)am fost la ziua unui bun prieten de-al meu. prietenul meu are un prieten la randul lui care cica simte anumite lucruri(si ma gasit pe mine toma necredinciosul, care nu pune urechea la vrajeala dintrasta)si ma duce sa fac cunostinta cu el(deci baiatul asta avea niste ochii albastrii daca stiti voi cum au cateii husky, exstrem de reci si total neprietenosi) ma ia asta de mana(al meu un pic mai incolo deja intra la banuieli) si incepe sa imi zic una lata(lucru pe care eu nu il cerusem, da tipu era deja plictisit de cati mergeau la el tocmai pt asta) si imi zice printre multe altele ca in scurt timp ma casatoresc cu sotu(la nici un an de atunci faceam nunta) ca am probleme la masina cu frana(corect nu mai aveam placute de frana, deci puteam sa o mierlesc mai ales ca sunt micul shummi la volan)si imi mai zice baiatu ca o sa am un singur copil,la care eu il iau la misto si ii zic ca eu vreau cel putin 2 iar el imi zice ca ma vede dopar cu unul. si il intreb bine si ce o sa fie...si mi-a zis ca nu vede exact da ca o sa fie baiat. a si mi-a zis ca dupa nunta facem repede si copilul...si uite cand se naste bebele facem 2 ani de la nunta.
hai ca v-am scris o poveste
cert este ca daca o nimereste si cu baiatul clar ma mai duc sa vb cu el
p.s: fratele tipului lucreaza pt NASA cica e mult mai tare decat fratisu, eu nu credeam in oameni de genu asta...dar exista
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10
samburelul meu
abramburika spune:
Asa e, exista si persoane cu astfel de puteri, de Mama Omida. Desi nici eu nu cred prea mult in previziuni, superstitii, vise etc.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ralu_t spune:
ma bag si eu in vb cu stemul...fetele pro stem sa-mi dea ignore, nu vreau sa creez polemici, vreau pur si simplu sa ma informez.
ginecologul meu mi-a zis la prima sarcina sa nu arunc banii la prima sarcina degeaba . am ramas masca cand la noi trendul e asa de puternic ...apoi am inceput sa fac sapaturi. am aflat si eu ca in Franta (sta sor-mea acolo si a nascut 2 copii) era interzis, mai apoi nicio banca nu le stoca la vremea aceea in ro, nu am gasit nicio garantie a ceea ce se poate intampla cu celelulele noastre( ma rog, ale lu fi-miu) adica odata preluate...nu mai ai niciun control. ca sunt bine depozitate, ca raman ale tale, ca nu le folosesc si in alte scopuri..hm..si in plus de asta am gasit niste articole care mie la momentul respectiv m-au ajutat sa ma hotarasc sa nu: daca nu exista istoric pt anumite boli in familie (si nu sunt f multe, iar marea lor majoritate sunt extrem de rare) investitia nu are sens. celulele stem ombilicale de la nastere, nu-s totuna cu celulele stem embrionare sau fetale, care intr-adevar au capacitati evolutive si regenerative spectaculoase, aceeasi celula putand deveni de la cristalin, la unghia de la dejt. astea sunt celulele stem care se studiaza si cu care s-au vindecat boli, disfunctii, etc, dar a caror utilizare data fiind proveninta e dpdv moral si etic contestata de multi
toata lumea evident mi-a sarit in cap: pai si ce pierzi daca le recoltezi? si daca n-ori fi bune, si daca nu le vei folosi, macar dormi bine noaptea (pe banii mei adica)si cand am avut parte de genul asta de reactie dintr-o mie de parti am simtit ca innebunesc si m-a lovit: asta mi se pare fix strategia companiilor de stem, ca parintele oricum face orice pt copilul lui, n-are bani? ii imprumuta (cunosc incluziv cazuri de credite pt asta), sa doarma bine noaptea ca a facut tot ce se putea. ce mai conteaza ca nu va folosi celulele, ca poate ajung cine stie unde, ca n-are nicio garantie dpdv al stocarii si al calitatii lor peste 5 ani...dar doarme bine noaptea. asa ca m-am decis sa nu.
acum am inceput iar cu research-ul. asta am aflat si eu, ca in cazul copilului de la care se recolteaza nu prea pot fi folosite propriile lui celule avand acelasi adn cu acealeasi gene. ar putea fi folosite insa la frati, rude, etc. asa ca irina ma intereseaza orice informatie poti aduce de la prietenii tai din banca stem
bella eu voi naste la privat, la regina maria, la isis constanta sau la tipa de care povesteste carla...om vedeaas vrea si eu PM-ul cu chestiile naspa de la regina maria
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra
bellasamoyed spune:
uitati un articol interesant despre celule stem
http://www.adevarul.ro/international/foreign_policy/dosar/Celulele-stem-tratamentele-viitorului_0_25798349.html
eu le recoltez orice ar fii. pt cele interesate va mai povestesc sapt viitoare dupa ce ma intalnesc cu amicul meu si il pun sa ma lamureasca calumea.
eu deja vreau sa iau si chitul...ma rog ca saracu poate sa mi-l de-a si in ziua in care nasc....da na daca tot nu pot inca sa cumpra nimic pt bebe ca nu stiu ce e
samburelul meu
miereamara spune:
Fetelor eu nu vreau sa ma implic in subiectul asta, e o decizie personala, fiecare o ia in functie de propriile convingeri.
Insa nu ma pot opri sa va intreb, cum credeti voi ca veti putea beneficia de aceste celule, daca in caz de doamne fereste ati avea nevoie? In Romania? Unde nu sunt bani in spitale pt chestii elementare? Tratamentele cu celule stem vor fi nu scumpe, ci extrem de scumpe, foarte putine persoane si le pot permite, ca sa nu mai vorbim de infrastructura necesara unor astfel de tratamente (care nu cred ca va fi posibila in Romania nici peste 20 de ani).
In America poate, dar costa enorm, enorm, nici aici nu vad multa lume care sa-si permita.
Vorbim aici de costuri de cateva zeci de mii sau sute de mii de doalri!!Cati romani isi pot permite asta?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Mama Omida, previziuni pt. altii nu ai? La mine ce e? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
la tine nu "vad " nimic.....
desi imi doresc sa fie ce isi doreste S
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bellasamoyed ai simtit ceva sau pur si simplu ti-ai impus sa fie baiat? eu nu stiu inca ce imi doresc, unori zic baiat alteori fata asa ca am zic ce o fii sanatos sa fie, chiar nu e imp sexul Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10 samburelul meu |
da, am simtit pur si simplu....
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Fetelor eu nu vreau sa ma implic in subiectul asta, e o decizie personala, fiecare o ia in functie de propriile convingeri. Insa nu ma pot opri sa va intreb, cum credeti voi ca veti putea beneficia de aceste celule, daca in caz de doamne fereste ati avea nevoie? In Romania? Unde nu sunt bani in spitale pt chestii elementare? Tratamentele cu celule stem vor fi nu scumpe, ci extrem de scumpe, foarte putine persoane si le pot permite, ca sa nu mai vorbim de infrastructura necesara unor astfel de tratamente (care nu cred ca va fi posibila in Romania nici peste 20 de ani). In America poate, dar costa enorm, enorm, nici aici nu vad multa lume care sa-si permita. Vorbim aici de costuri de cateva zeci de mii sau sute de mii de doalri!!Cati romani isi pot permite asta? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+ Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
e nu in romania probabil la viena ca e aproape
samburelul meu