Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Am luat analizele si am fost si la pediatru - are amenie plus ca are NEUT si LYMPH cu valori mai mici, respectiv mai mari decat normalul - asta ar reprezenta o infectie. El nu a fost racit cu muci, dar cine stie. OOFFF acum avem o groaza de luat: calciu, fier, vitamina c. Trebuie sa facem si un ECO la sold ca i se pare pediatrului ca are displazie
Eu nu am nimic, toate mi-au iesit bine, dar tot ma doare capul zilnic si imi pierd echilibrul.
Cam asta despre noi...
Ana, chiar m-am gandit la tine cand am aflat de anemie, uite ca Matei mananca si tot e anemic. Tu i-ai facut analizele? Sau pe ce baza ti-a spus ca are anemie?

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara!!! imi pare rau sa aud de beblusi care au anemie....:((((
pffff...
va doresc putere si sa va faceti repede bine....
ana tinem pumnii sa papati!!!!! si elenys a inceput sa faca fite...dar o pacalesc cu o coaja de paine cum v-am zis...ea deschide gura si eu ii bag lingura cu mancare....:))
va pup o seara linistita si copilasi cuminti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

Buna.
Am luat analizele si am fost si la pediatru - are amenie plus ca are NEUT si LYMPH cu valori mai mici, respectiv mai mari decat normalul - asta ar reprezenta o infectie. El nu a fost racit cu muci, dar cine stie. OOFFF acum avem o groaza de luat: calciu, fier, vitamina c. Trebuie sa facem si un ECO la sold ca i se pare pediatrului ca are displazie
Eu nu am nimic, toate mi-au iesit bine, dar tot ma doare capul zilnic si imi pierd echilibrul.
Cam asta despre noi...
Ana, chiar m-am gandit la tine cand am aflat de anemie, uite ca Matei mananca si tot e anemic. Tu i-ai facut analizele? Sau pe ce baza ti-a spus ca are anemie?

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

eu stiu ca nu se da calciu si fier in acelasi timp, se fac cure in perioade separate pt ca unul impiedica absorbtia celuilalt! mai cere o parere!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Am ajuns azi la un medic pediatru pentru o alta parere. Avem 9,100 kg. Ne-a zis NU premergatorului.
Doina, si noi am trecut prin diagnosticul de displazie de sold. In general se face de fetite care se nasc natural. Pentru linistea ta ii poti face eco.
Tot acelasi medic mi-a recomandat patrunjelul verde( cica are fier).
Noapte linistita!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafea!
Doina i-am facut analizele la sange.

Nu mai vrem sa papam cu biberonul nici cum,dar ii dau laptele cu.....seringa Aseara i-am dat niste gris cu lapte si cereale,si am vrut sa-i dau si 100 ml lp cu seringa,de fapt i-am dat dar la varsat,asa ca nu am mai chinuit-o. Azi noapte s-a tot foit,si-a supt mainile,la 6 am trezit-o sa-i dau lp,nu a vrut bibe asa ca am luat seringa ca doar nu o sa las copilul flamand. Ii dau in reprize scurte,cate 50-60 ml si o mai las putin sa se linisteasca si sa scoata aerul ca inghite cam mult aer.Pana acum i-am dat 100 ml.Mai avem 60.Nu se satura doar cu papa(legume,fructe,gris),tot lp e baza!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ANA, multumim de cafea! Bine ca papa Maia macar putin cu seringa.
Vlad a dormit mai bine noaptea asta, dar eu nu...va spun mai tarziu de ce, ca acum nu am cum...(edit:zic tot aici: sora-mea are grave probleme in familie, soldate cu violenta, si a stat de la miezul noptii la noi, ca nu avea unde merge)
Ieri Vlad a mancat mamaliga cu iaurt si cred ca i s-a parut a fi delicatesa deoarece a ras tot (vreo 130ml) in cateva minute. Tot ce are iaurt e pe placul lui
La noi e vreme mohorata..sper sa se mai schimbe(in bine) sa putem iesi la plimbare.

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am adaugat niste mutrite noi.
Desi este mohorat afara azi, avem bilete la acvariu si cred ca-l vom lua si pe el.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!
Ana, multumim pentru cafelutza. Ce buna e!!!
Adelina, nu ii dau si calciu si fier in acelasi timp - 10 zile calciu si vitamina C si apoi 2 luni fier si vitamina C, plus vigantol.
Anca, o sa-i fac ECO ca sa fiu sigura. Mie nu mi se pare ca r exista o diferenta, dar pentru linistea noastra.

Mergi la inceput

Doina si noi tot pentru linistea noastra am facut ecografia.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!
Ghiocela dupa cat timp isi face fierul efectul?

De ieri dupa masa nu vrea nici macar sa deschida gura De la 5.30 pana la 7 m-am chinuit cu ea si nu a vrut nici cum,pana la urma i-am dau prin somn. Aseara nu am reusit sa-i dau nimic! Acum iar nu vrea nici s-o tai!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Buna fete!

ANA, fierul nu-si face efectul in 2 zile! N-are cum! L-a noi a durat mai mult de-o sapt pana sa se schimbe situatia. Am inceput sa-i dau 1pic/zi timp de 3 zile, dupa care 2pic/zi alte 2-3 zile si tot asa pana am ajuns la 6pic/zi in doua reprize. Adica ii dau dimineata 3pic fier si 2 pic vitamina C si cam pe la 5-6 alte 3pic+2pic vit C. Ca sa se absoarba bine fierul tb fixat cu vit C si atunci ori ii dai 2 lingurite suc de portocale ori 2 pic vit C naturala de la farma (nu e scumpa). Chiar daca pe el scrie ca se da in timpul mesei sau imediat dupa, eu am vb cu mai multi medici la care am fost (adica 3) si toti mi-au zis ca e bine sa-i dau la 2 ore dupa masa. Si ne-au zis sa-i dam in 2 reprize pt ca fierul da senzatie de satietate si atunci am risca iarasi sa nu-i fie foame pe o perioada mai lunga din zi.
La noi s-a reglat situatia si vreau sa zic ca Irinuca ar manca si rahatel pe paine daca i-am da. Nu mai comenteaza si nu mai sta sa flencaie in gura, sa miroasa si sa se schimonoaseasca la mancare. Acuma pur si simplu haleste tot ce-i dam! Fara pic de exagerare!
Sa stii ca anemia nu e problema grava (in cazul tau, deocamdata) dar poate avea efecte negative foarte grave. Bebeilor la varsta asta orice sunet, orice miros sau imagine le formeaza noi si noi legaturi intre neuroni. Dar asta numai pe fondul unei alimentatii corespunzatoare. Maia, din cauza lipsei poftei de mancare, este privata de o gramada de elemente nutritive de care are nevoie.
Noua ne zicea toata lumea ca nu are nimic daca ia lent in greutate, ca asa e ritmul ei, ca o sa manance ea cand o sa simta. Pediatra ii dadea intr-una ca daca ia cu plus e superok. Aproape 2 luni a luat cam 50 grame/sapt, dar cu plus domne! Da, mersi! mie nu mi se pare ok. Nu vreau ca fetita mea sa arate la 1 an ca un copil de 7 luni.
Asa ca, draga mea, rabdare si perseverenta pana gasesti formula magica potrivita! Carentele de sanatate ale adultului se instaleaza inca din stadiul de sugar! E mai usor (si chiar placut!)sa pierzi nopti si zile acuma, decat sa umbli prin doctori cand Maia va fi o tanara domnisorica!
Hai, ca tu ai fost o curajoasa toata Odiseea. Asa tb sa fii si acuma!

Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)

Mergi la inceput