Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
Spunem si noi "La multi ani" Maiei cea sportiva, sa cresti mare si sanatoasa.

Ana,imi pare rau ca nu mananca Maia. Stiu ca nu-i usor, dar incearca sa fii mai relaxata, ca ea simte tensiunea ta. Eu m-am obisnuit cu Tudor,care mananca putin, dar atat timp cat e vioi, vesel si nu arata a copil bolnav,il las in pace. Noi suntem alaturi de tine, de aceea ne damcu parerea,nu sa te cicalim.Esti o mama grozava si tu stii asta

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

neata! iau si eu o cafea sa beau cu voi.
Maia!
ce LP dati la bb? Noi suntem pe LM dar seara trebuie sa-i dau un biberon de LP. Nan il refuza, la fel si Nativa. Altceva n-am incercat.
la fel suntem in cautare de cereale.... am incercat 3 tipuri de la milupa: vise placute, cereale cu piersici, fulgi de orez bio. Nu le-a acceptat. Nu stiu ce sa incerc...
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

multumim pentru urari.
Fetelor daca va intereseaza am cartea lui super nanny,e foarte interesanta si educativa.

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/7Luni?authkey=Gv1sRgCPq5wbOMjd_ZMw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Eu ii dau lp-milumil , e mai dulce ca su nan ; cereale ii dau de lamilupa fara gluten cu orez si porumb ; ii pun doar o lingurita in fructe si nu in fiecare zi , ca e destul de rotunjoara .

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Azi am dus-o la un medic homeopat si ne-a dat niste granule. A zis ca in 2-3 zile ar trebui sa manance mai bine. Doamne ajuta!Problema e ca trebuie sa i le dau cu 100 ml apa si ea nu vrea nici apa nici ceai.Numai daca-i dau fortat cu seringa. Acum a papat un castronel de legume,dar sa vad daca vrea lp. Nu stiu ce sa-i mai fac sa bea lapte. Azi dimineata i-am dat cativa ml cu seringa,dar a urlat ca din gura de sarpe. Nici apa ,nici ceai nu vrea cu bibe.Azi i-am schimbat sticluta si tetina,sa vad daca vrea,ca altceva nu mai stiu ce sa fac. Doamne fereste pe toata lumea de asa copil nemancacios! Eu stiu ca e important sa bea lapte,macar 400 ml pe zi!
Multumim de incurajari,dar cand vine ora mesei si nu vrea.....uit de totate vb bune si ma ia disperarea.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

sa incerci si cu canita si cu lingurita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

ana nici al meu nu vrea lapte decat de la sursa...si problema e ca nu mai am. Ma dau cu capul de pereti ca oricum era singurul pe care il papa fara mofturi...nu stiu ce sa-i dau daca raman fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Va invit la clatite!
Citesc mai tarziu din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca-Elena.

Fetelor daca va intereseaza am cartea lui super nanny,e foarte interesanta si educativa.

O ai in varianta electronica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA fetele

Ana Maiei si doamne ajuta sa vrea sa pape mai bine ca tare mare satisfactie iti fac cand ii vezi ca papa
HAI MAIA

DOINA mare curaj trebe sa ai ca sa faci bb2 asa de repede,o sa iti fie ceva mai greu

MARIIIIII clatiteeee deschid geamul acusica poate prind vreo una

Mai fetele eu am o intrebare am o vecina care are o fetita de 1 an si 2 luni si nu se tine fetita in picioare pur si simplu e ca si Carinuta mea cand o tin in picioare isi scapata picioarele asa e si fetita ei,oare e normal asa ceva? sau o fi avea ceva fetita tare mie mila de ea,ea si acum cand iese afara o scoate tot in carucior in loc sa o puna in ham dinacela de umblat ea spune ca prea tare se murdareste si ca tot pe jos e fata cu mainile si ca pe ea o dor spatele azi iar am incercat sa o conving sa o puna sa umble dar nu a vrut a spus ca isi murdareste hainile si acum a spalat o tura offf nu stiu cum sa o lamuresc sa o invete sa umble odata pe sarmana fata

pe lumea toata

Mergi la inceput