Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (62)
Raspunsuri - Pagina 3
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline DONNA - Frumos tare Tudor, si ce ochi albastri areee ANA - Fa un gris cu lapte, pune putin putin zahar si scortisoara, sa vezi ca papa tot, la noi are mare succes Uneori face si Darian la olita, tre sa iu pe faza, dar daca prind momentul e ok, chiar e incantat se pare. Tocmai ce m-am laudat azi cu programul de masa si la pranz n-a mancat mai deloc legumele... vreo 50-100g maxim. L-am lasat in treaba lui, ce sa fac... mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
nici Vlad nu a mancat bine azi, nici dimineata nici la pranz...maxim 100g la fiecare masa.
andreea88 spune:
fetelor...au si ei zile si zile si elenys facea azi fite la pireul de legume...a manacat cam 100gr si pe urma nu mai deschidea gura si am pacalit-o cu o felie de paine cand deschidea gura sa muste din paine ii bagam si o lingurita de legume si a mancat asa vreo 70 gr...
puppp
ghiocela13 spune:
Buna fete!
Am intrat rapid sa va multumesc pt raspunsuri ref la salariul mediu pe unitate! M-a rugat o verisoara care naste acuma sa va intreb, stiind ca chatuiesc pe forum cu voi, ca poate a trecut vreuna prin asta. Acum cu noile reglementari din domeniu....concluzia este ca tb sa faca cererea si daca se ma acorda banii, bine, daca nu...ura si la gara!
Multu frumos pt raspunsuri!
Pupaturi si imbratisari la toata lumea!
Ghiocela - mami de Irina Maria (15.10.2010)
ancamak spune:
Noi am ne-am diversificat de-a binelea. Dimineata am papat iaurt cu banane si dupa o plimbare buna am incercat si salau cu crtofi si marar. Am avut un succes teribil cu ambele mese.
Tinand cont ca alaptez folosim doar prezervativul, cu anticonceptionale m-am lecuit definitiv, am luat trei ani si sufar toata viata
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
Mari-Mariuk spune:
Buna seara.
Va invit la ciuperci cu pui si smantana.
Vlad a mancat azi pentru prima data cereale cu bucatele (fulgi de porumb si orez expandat). Prima lingurita l-a speriat, apoi a inceput sa mestece linistit, asta insemnand ca ori i-a fost prea foame ori i-au placut.
Va doresc o seara/noapte linistita.
ancamak spune:
referitor ca acel salariu mediu, stiu ca intrase in vigoare noua lege prin care nu se mai dadeau banii nici pentru trusou, nici la tinerii casatoriti. Totul se dadea doar pana la 30 august.
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
eveline spune:
Noi suntem pe dos..am stat afara pana mai inainte de pe le 18.30..in loc sa tin copilul ziua cand e cald.... da ce bine a fost
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
doina_1984 spune:
Fetelor pe unde sunteti? Nu ati terminat cu vizitele?
Noi am fost putin la plimbare, dar am stat mai mult prin mall ca afara picura asa ca i-am mai cumparat o gecutza
Tare marait a mai fost si ieri si azi - nu stiu de la ce este - poat ne ies si noua dintisorii dar nu se simte nimic. Ar mai putea sa-l doare burtica pentru ca am mai patit asa cand m-am hotarat sa nu-i mai fierb apa pentru lapte. Acum n-am gasit marca de apa pe care o cumparam si am luat alta...ooofff..sper sa se obisnuiasca.
Azi i-am dat avocado si ... esec total...adevarul ca nici mie nu imi place. Deci copilul meu e conservator si patriot
Legat de bebe2, eu il stresez pe sotul meu tare - mai vreau un baietel si as vrea sa-l fac cand Matei o sa aiba un an si putin. Eu cred ca diferenta mica e cea mai buna, cres impreuna, au aceleasi preocupari etc. etc.
Daca nu mai intru va doresc O NOAPTE LINISTITA!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402
ana_25 spune:
Buna dimineata!
Ghiocela dupa cat timp isi face fierul efectul?
De ieri dupa masa nu vrea nici macar sa deschida gura De la 5.30 pana la 7 m-am chinuit cu ea si nu a vrut nici cum,pana la urma i-am dau prin somn. Aseara nu am reusit sa-i dau nimic! Acum iar nu vrea nici s-o tai!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Iunia82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 De ieri dupa masa nu vrea nici macar sa deschida gura De la 5.30 pana la 7 m-am chinuit cu ea si nu a vrut nici cum,pana la urma i-am dau prin somn. Aseara nu am reusit sa-i dau nimic! Acum iar nu vrea nici s-o tai! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar |
Buna,
Ana, incearca sa ii dai alte formule pana accepta ceva. Ai incercat humana?
Totodata incearca sa-i schimbi tetina sau biberonul, poate, poate...
La mine cand nu vroia sa pape, ii dadeam un pachet de servetele in mana si se juca si ii distragea atentia: asa reuseam sa-i dau macar 100g mancarica.
https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film_laMasa?authkey=Gv1sRgCNyZypW-0OH7Tg&feat=directlink
https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film5Luni?authkey=Gv1sRgCMHBurW7wevxBQ&feat=directlink
https://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Film_rademTare?authkey=Gv1sRgCOqJpfq9ppW3Ew&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)