Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

la toate fetele si copilasii dragalasi

Desi a plouat (pianna) noi am iesit, ca i-am pus copertina de ploaie. Acum suntem pe ultima suta cu bagajele ca plecam la munte (la Albac, langa Arieseni). Am niste emotii relativ la drum si mai ales la vreme , ca daca-i urat nu stiu ce facem atatea zile in casa.
Am citit,am vazut poze ... dar cu scrisul mai greu

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

am admirat si eu bebei frumosi....of ce-au mai crescut!
nico, nu se vede albumul de la semnatura!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doina nu te mai gandi. Eu cand am aflat m-am panicat, am citit de net si mai tare mi-am facut ganduri negre, deja ma si vedeam prin Bucuresti cautand medici. Intereseaza-te unde poti face si vei vedea ca nu este nimic.
Strumful meu a prins gustul de ridicat in picioruse. Azi chiar facea scandal ca sa-l ridic.Ca sa-l linistesc l-am scos la plimbare si bine a fost. Dar din pacate a fost si nepotelul meu de 3 ani jumate care pur si simplu m-a capiat

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

pianna, anca multumesc pentru raspunsuri. Mi-a recomandat pediatrul sa-i fac ecografia la Euromed, in spate la Spitalul mare. Am fost si ne-am interesat si acum urmeaza sa mergem. Am citit si eu cate ceva, dar la fel ca tine Anca, mai bine nu citeam
camisv, distractie placuta!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Doina, picea mea a avut o displazie usoara pe partea dreapta. A trebuit sa poarte timp de o luna niste chilotei speciali sau 2 scutece (ideea eca trebuie sa stea cat mai cracita:). Daca a ajutat sau nu, o sa vad maine cand mergem la control

Cami, si noi avem copertina de ploaie dar momentan doar o tinem la loc de cinste pe dulap, pt ca donsoara urla cat o tin plamanii cand o pun in carutul sport. Si doar pt ala e cpertina, din pacate. Dar putin tot am iesit azi pe seara pana la Kaufland.
Tinem pumnii sa aveti vreme frumoasa si drum fara peripetii :)

Mergi la inceput

Din pacate Pianina este cam greu sa mai tii un copil de 6-7 luni, care este intr-o continua miscare, fixat in acei chilotei

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!! Unde sunteti fetele?Dormiti? Haideti la o cafea si o omleta pufoasa cu ceapa verde!!
Am dormit f rau,s-a trezit de la ora 3 din jumate in jumate de ora,pana la 6 m-a frichinit! Acu a baut lapticul si sta cuminte !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata fetelor!
Nici Darian nu stiu ce a avut azi noapte. De la 1.30 la 5 a plans/gemut/urlat incontinuu. Pe la 4 a venit si sotul si l-a mai preluat dar eu is praf. Acum am pregatit-o pe Bia de gradi.
Si iata ca plange iar, fug...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

neata.Eu sunt treaza de la 4 si nu vrea nici acum sa doarma,sunt super-zombi dar cred ca e de la dintisori ca are gingia albicioasa.
Mari-paun cred ca Maia seamana cu mine ca mama spunea ca am mers si eu in picioruse de la 7 luni si prima noapte intreaga cand a dormit-o a fost cand am implinit 3 ani.Pupam si noi pe dragalasul Pit.
Ma duc sa-mi fac o cafea tare.

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/7Luni?authkey=Gv1sRgCPq5wbOMjd_ZMw#

Mergi la inceput

Buna diimineata!

Noi ne-am trezit de cateva ori peste noapte.Acum doarme
Pe mine ma doare gatul, nu pot inghiti
Fac o cafea si revin
Multumim Ana de omleta

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput