Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

CAMELUSKA, noi am patit, dar a fost clar alergie. Bubitele s-au retras in jumatate de zi, dar ramasesera ca niste pete mici si rosii pe langa urechi si pe burtica.
ceapa verde i-am dat si eu sa roada, si i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
Am reusit si eu sa intru pe ziua de azi - pentru ca am stat aproape toata ziua in bucatarie - am pus spanac la congelator, am facut mancare de spanac si am mai mer si pe la cumparaturi. I-am dAT si lui Matei spanac - nu pot sa spun ca i-a placut, dar a mancat vreo 100gr.
I-am dat si suc de morcov, dar inca astept rezultatele la kk
Am facut si eu un test astazi (ca nu mi-a venit CM deloc de cand am nascut) a iesit negativ. Chiar daca imi mai doresc un bebe, m-am bucurat pentru ca nu stiu daca este inca corpul pregatit, o sa aflu in iunie cand merg la doctor, plus ca eu fac electrostimulare si nu este indicata.
Vreau sa-i dau si eu branzica maine, dar nu stiu decat cantitatile nu si cum se face, VA ROG SA MA AJUTATI
Ce gust trebuie sa aiba? sa-i spun sotului care o va gusta ca eu nu mananc deloc branza deci nu pot sa gust.
Fetelor, voi v-ati mutat toate pe FB? Ca vreme de stat afara nu este si voi nu vb
Va provoc la discutii pana citesc eu din urma

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

CAMELUSKA, nu stiu ce sa zic. Eu nu am facut bolile copilariei, cred ca o sa le fac in acelasi timp cu Matei
Ana, ma bucur mult ca mananca Maia, s-o tineti tot asa si sa-i transmiti ca Matei o place si mai grasuta
Mariuk, ce bine ca mananca de toate al meu a devenit cam fitzos - daca ii dau supa clasica o papa, daca introduc ceva nou - gata se stramba.
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILO DE AZI SI DE IERI!!! (cred ca am uitat sa zic) si multumim pentru tratatie.

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu ii dau branza dulce,dar o cumpar nu o fac eu! E f buna si o papa f bine cu banana. Nu am facut si nici nu o s-o fac eu,eu sunt mai comoda,nah! E buna si aia cumparata!
Azi la ora 5 a papat jumatate de banana cu branza dulce!
nicopic i-au placut? au vitamina C!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Am uitat sa zic ca branza nu o iau de la magazin,ci de la o tanti de la care ia soacra-mea produse lactate de vreo 10 ani!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

prima data cand i-am dat branza lui Vlad am facut eu folosind jumatate de litru de lapte si cateva lingurite de zeama de lamaie. a iesit cam 3 lingurite pline. Dar am cumparat si eu branza dulce, foarte buna si a mancat-o. nu mai fac in casa deoarece consider (sa nu dati cu rosii) ca e la fel de buna si cea din piata, plus ca ies mai ieftin cumparand 200g decat sa fac eu. oricum branza cumparata e mai eco decat papucii pe care i-a bagat el in gura in scurtul moment in care nu m-am uitat la el si decat rotile de la carut cu care s-a jucat mai devreme, ca de nu l-as fi lasat alarma tot blocul...de, are si el mici placeri, nu am ce-i face...si doamne ce dor mi-e de copilarie cand ma jucam in praf si eram sanatoasa tun!!! am crescut, m-am facut mai atenta cu tot ce e in jur si ma trezesc cu cate o bubita, boala, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei ( si zilelor trecute ca nu am mai intrat pe nett).Noi suntem bine, mananca bine astazi i-am bagat si oulet. De saptamana viitoare incep sa-i fac branza calcica.Cel mai mult ma bucura faptul ca a inceput sa-mi doarma in carucior si asa stam mai mult pe afara.
Si al meu mi-a facut cateva bubite mici si rosii( cateva pe piept si vreo 4-5 pe manuta). Eu cred ca e alergie de la mancare.Noaptea se mai trezeste decat o data sa pape, in rest doarme de la 7 seara la 7 dimineata.Se rostogoleste de pe spate pe burta dar invers nu mai vrea. A inceput sa stea mai mult in fundulet dar nu pot sa spun ca sta f bine, si paseste sustinut de sub brat. toate mamicile si bebelusii frumosi si isteti

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Astazi fetita mea (care sta ca o suricata toata ziua, adica in genunchi si cu manutele in aer, manipuland jucarii sau gesticuland) a cazut pe spate din aceasta pozitie ...s-a auzit o bufnitura si s-a lovit cu capul de podea. O tin pe jos pe o pilota, cu izoprene dedesubt. Nu avem covor, doar parchet.
Bineinteles ca a inceput sa planga dar s-a linistit destul de repede dupa ce am luat-o in brate. Vroiam sa va intreb daca vi s-a mai intamplat si daca credeti ca este ceva de care sa ne ingrijoram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

si o sa mai cada de n-spe mii de ori. Stai linistita!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Iunia82, oofff... ai pipait-o peste tot? -am sa treaca si sa nu se repete.

Mergi la inceput