Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo![]() ![]() ![]() ![]() pe mine nu ma iubeste nimeni? ![]() ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Ai lav iu!
![](pupic.gif)
Si ca sa ma iubesti si tu
![](icon_smile_blush.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Noi mergem la SunQuest in Venus, am gasit numai pareri bune de la cei care au fost acolo
![](icon_smile.gif)
Cris, bineinteles ca vreau lista
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Sa stii ca totusi si tie ti-ar prinde bine o zi fara pampersi si altele.. ar fi fain sa te duci seara la nunta, asa isi face si soacra treaba la piata si mergi si tu si chiar daca nu te odihnesti, te destinzi, schimbi peisajul. Sper ca nu te superi pe mine..
![](japonez.gif)
Bambo, mersi mult de invitatie
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Alina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
LUNA 9
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
victo, mie-mi sunteti dragi toate . sunteti a doua mea familie
, pediatrul si psihologul, meteorologul si jurnalistul. cu voi sunt mereu la zi, mereu in elementul meu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata!
La multi ani Sebastian de LALA, sa cresti mare si sanatos!!!
La noi de cateva nopti s-a facut iar un obicei- pe la 9 adoarme, la 10 o trezire, apoi la 4. Bine, ca de la 4 sta treaz minim o ora, dar azi noapte a fost cuminte cat a fost treaz, s-a tot foit, dar fara plansete, a mai povestit. Si trezirea de tot la 9. Iar peste zi prima tura de somn e mai nou de o ora juma!
a doua tot de 40 min, dar prima tura uneori e de 2 ore!
Tu fete, ieri i-am dat dovlecel cu usturoi, rosii si branzica, facut la cuptor- a papat tot. Dar mi-a placut cum mireosea a usturoi, ca un om mare.si azi noapte cand am mers la el in pat, mirosea de numa! Ioi, ce drag imi e! Ca am facut papa din 2 dovlecei mari si un catel de usturoi, dar dupa ce s-au amestecat, a iesit un pahar de avent mare, cam 230ml. A papat tot. Azi ii fac pastai cu rosii si un morcov, cu mai putin usturoi. si cu ou, ca ieri am uitat, nu i-am pus nici ou, nici carne...
Victo, mie imi esti draga!!! ca ai si tu un stil de a povesti.
Ioi, asa de rau dorm pe juam de pat cu piticul, ma dor incheieturile la umeri, si spatele.
Bumblebee, esti o draguta, cum sa ma supar pe tine? si eu ma gandeam la varianta sa merg la nunta sa raman peste noapte. Dar apoi am inceput sa vizualizez: sotul sta la povesti in nestire cu prietenii lui, eu la 10 seara ma plictisesc si merg sa ma culc intr-o camera de hotel, sotul mai sta la povesti /baute pana la 4 dimi, cand vien si ma trezeste, urlu la el, sforaie, ma enervez dimineata cand il vad cu ochii rosii, si noaptea ma intreb ce mi-o fi trebuind mie sa dorm pe nu stiu unde, in loc sa stau cu bebelu.. asa ca am zis ca mai bine nu merg.. dar, ca sa ma rasfat, merg marti la Cluj, cu sotul, sta soacra cu copilul (ca marti nu e o tragedie daca lipseste soacra de la piata) si merg la KFC si sa isi ia sotul ceva haine, ca ultima data tot eu mi-am luat.
Merg la pitic, ca nu mai vrea singurel... PAAA!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Paula am fost doar noi la balaceala...nu a fost tare incantata madam...dar asta e, noi ne-am simtit tare bine
si azi dimineata am observat 1 pata rosie pe manuta lui Matei...sper sa nu fie ce cred eu
si eu merg la masaj de sapt viitoare
o zi eu - o zi Marius
Btz eu mi-l si inchipui pe Paul noaptea
Victo da pe mine nimeni? trimitem pupici la Cluj din Mures
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
VICTO si tu si toate fetele imi sunteti dragi.
Si noi mergem la mare prin iulie cred,sa vedem ce spun si bunicii ca musai mergem cu ei,singuri nu ne descurcam cu Paul.
Daca nu mergem la bulgari ne vom opri la 2 Mai,din punctul meu de vedere e singura statiune care se merita de la noi,avand in vedere preturile si "curatenia" plajelor noastre.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
La multi ani sarbatoritilor Sebastian si Stefan !!!
Victo-ne trebuie rabdare de fier
Btz_ovi-si David se trezeste noapte se pune in fund si incepe sa vb se ridica in picioare la patut ma striga sa vin sa-l iau
cum il iau vrea
atlfel e scandal trezeste tot blocul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
Neata fetelorSarbatoritilor
Paula multumim pt cafea..buna tare...asa ce am ras la faza cu soacra rea
...mie una imi esti draga de mor
si chiar as vrea sa fii soacra Antoniei
Racusor Andrei al tau se face mai frumos pe zi ce trece
Bambo f.frumoase pozele iar tu arati super bine
Bumblebee Bruce willis zici...e un scump Victor
Rody imi pare rau ca ati avut o noapte agitata...poate sunt dintisorii de vina
Victo cum sa nu te iubeasca nimeni...eu te iubesc ca pe toate de altfel
Cris ce scump e Vladut cum danseaza si mai ales cand face PA
Oana vroiam sa iti zic ca eu am vazut rochia cand ai pus linkul si e f.frumoasa...imi place mult...tb sa ma apuc si eu de cautari in curand ca pe 3 sept cununam si noi
Denisa ce peripetii ati avut...bine ca nu s/a intamplat nimic rau
carla_2008 spune:
Neata fete,
m-am trecut si eu pe lista.Noi venim in 5 pt ca im aduc un ajutor,prietena mea Miha.La cate zile va-ti gandit?eu zic sa fie minim 3,nu?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Oana vroiam sa iti zic ca eu am vazut rochia cand ai pus linkul si e f.frumoasa ![]() ![]() GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
da mah, da tu esti manechin
![](cool.gif)
eu AMR 2luni ca sa slabesc
Matei - luna a 10-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
ei, ca glumeam mai fetelor..
deci bumbulino veniti si voi..
hai mai paula, ca de nu ne place plaja, o tinem tot intr-o excursie si trece vremea usor. mie numa de asta mi-e frica, sa nu ma plictisesc. dar deja vom avea cel putin 3 zile de plimbare- tre sa ma intalnesc cu paula, cu alina si mai vine in saturn colega mea de banca din liceu..mai e si mama..va fi super, ch. dc nu vor fi conditii. eu va zic sincer ca m-am uitat la bani. ca distractia ti-o faci singur si altfel decat sa stai in hotel de nus- cate stele si sa ma usture buzunaru. dc am, e ok, dar acum nu am.
s=a mai gasit si sotu meu destept sa imi faca surpriza cu ditai laptopu de nu mai am bani de niciunele..da nu mai zic nimic, ce draq sa mai zic, ca e cado..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)