Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Racusor, incearca sa-i dai fructele intregi sa le muste/mestece el penru ca facute cu furculita nu au acelasi gust ca direct pe gingie. Mie cel putin nu-mi place deloc para facuta cu furculita. Si am observat ca nici ei.
Poti incerca fructe coapte bine de tot cum ar fi banana, para, caisa, pepenele rosu sau prunele mai incolo cand sunt de sezon.
Iulia nu are nici un dinte dar se descurca sa mestece banana si din para. Para chiar ii place sa o apese pe gingii, daca ii dau feliute subtirele nu-i place la fel de mult, ea chiar vrea sa isi frece gingiile pe fruct.
Ana primul fruct care l-a devorat cu gingiile a fost o caisa. Si acum imi aduc aminte ca avea 8-9 luni dar nu s-a lasat pana n-a terminat-o.
Paula eu de Paste i-am dat putin din piept de pui la gratar. Nu i-a placut asa uscacios.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
bumblebee spune:
Giorgia, , dar si cand or incepe noptile intregi!! Eu o sa rup norma de somn!!
Paula, la gratarul pe lemne/carbune e nasol ca prin fum se elimina dioxina (unul dintre cele mai nocive, cancerigene substante) in carnita. Eu nu ii voi da prea curand carne de gratar. Tb sa improvizez o plita subtirica de tabla pt ca si el sa pape gratarel mai incolo..
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
ooana spune:
Meniu: sparanghel cu pui si orez
si eu stiu tot asa ca atunci cand pampersul e gol dimineata e semn ca e pregatit pentru olita
Paula prajitul la gratar nu e sanatos pentru copii din cauza carbunilor
deci nu me vedem azi...poate weekendul urmator
legat de mancarea blenduita, Racusoru ai incercat ca in pireu sa ii pui doar 1 lingurita pasata cu furculita si abia apoi sa ii cresti cantitatea sfarmata?
noi am inceput azi cu 1 lingurita sa vedem cum merge....si mare mare PREMIERA a baut din biberon 30 ml suc de mere
trebuie sa ii dau sucuri ca e pacat sa mergem in Turcia unde vor fi la discretie fresh-uri de portocale si el sa nu bea
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Anne45 spune:
Buna dimineata delfinariu
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI-SA CRESTETI MARI SI SA VA ASCULTATI PARINTII!!
Bumblee -am citit ce ai postat despre cumnata ta , imi pare rau , si eu am pierdut o sarcina la 10 saptamani , si inteleg ce inseamna sa-ti doresti un copil si sa te simti neputincios in mainile lui DD-Multa putere
Kitty-nici baietelul meu nu face pipi noaptea eu ultimul pempers il schimb la 9 seara -cand se trezeste dimineata pe la 7 face primul pisu si apoi dupa ce ii dau lapticul imi umple pempers-ul.Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme.
Paula-am vazut voinicul Raul ...si ce mare a crescut!!
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Anne45 spune:
Singurele fructe pe care Giuliano le mananca in stare naturala sa zic sunt bananele si merele-nu le mananca pasate cu furculita sau frulate ci asa cum sunt-ii place sa muste din fruct-. Restul ii dau omogenizate-prune, piersica, caise , portocale si lamaie , capsuni , iaurt in combinatie cu banana , iaurt cu mere sau cu portocale-dar mai rar , in cazul in care nu mananca fruct dimineata ii dau iaurt dupa-masa-la sfatul pediatrei-
apa-nu bea foarte mult , ma chinui sa-i dau si mi-o refuza, am zis sa incerc si eu cu sucurile. Pana acum am evitat nu prea sunt adepta sucurilor-prefer produsele naturale -fructul in sine nu suc care oricum are adaos de zahar .
Papa am inceput sa i-o pasez si eu cu furculita -sa mai gaseasca ceva bucatele mari dar i se face greata -greu vom reusi sa trecem faza -eu oricum nu insit-Atata timp cat el creste bine eu nu-l fortez sa manance mai mult .
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
eladea2005 spune:
oana, paula, acu chiar imi pare rau ca am ratat ocazia de a ne vedea...dar chiar n-am mai avut posibilitatea sa ajung la calculator... da tot ne vom vedea odata si odata, asta e clar...
mai fetelor, Filip nu mai are stare deloc...nici cand ii schimb pampersul...sa nu mai zic cand face kk si tre sa fug dupa el sa-l tin sa nu se puna in fundulet pe pat...cum a facut azi...
aaa...si inca ceva...al meu cand se trezeste noaptea, merg la el in camera si il gasesc in fundic, plangand...eu cred ca nu mai stie ce sa faca, nu stie ca trebuie sa se puna din nou culcat...asa ca trebuie sa-l asez eu la orizontala...sa stau cu el, eventual sa-i dau sa pape daca altfel nu-l linistesc...ai vostri fac treaba asta???
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
giorgia23 spune:
O da Eladea asa face si Antonia...imediat se ridica in fund si incepe sa planga....eu inca dorm cu ea in patul mare...dupa ce o intarc am sa incerc s/o invat la ea in patut asta daca mai merge....azi noapte in crizele ei de plans m/am enervat si am asezat/o in patut si am plecat in balcon sa ma linistesc....s/a ridicat in picioare si s/a pus pe un plans de ziceai ca o biciuieste cineva...cum am luat/o in brate cum s/a calmat....si la noi e razboi total cand ii schimb pampersul...tb neaparat sa/i dau telefonul in mana sa stea linistita...nu stiu de unde are atata energie...toata ziua patruleaza,se ridica...trage de toate
mov_79 spune:
Ceau fetelor
nu am mai scris demult dar va citesc cat pot de des
Racusor am vz ca ai zis ca ati terminat cu decalotarea de unde stii? cum trebuie sa arate putza? ma streseaza subisctul asta
noi am neglijat ceva vreme si acum parca iar e lipita
Mai fetelor nu stiu ce sa mai fac cu Mihnea, cum nu ii place ceva cum urla ...dar urla pana il iau in brate sau fac cum vrea el si atunci inceteaza imediat...parca e tot mai rau ,azi dimineatza ziceam cu sotul sper sa nu iasa un dezmierdat care se tranteste prin magazine si urla.......:), noi oricum il iubim dar pana acum nu a fost asa...de o sapt a inceput, nu stiu daca nu ii iasa si vreo masea , pt ca musca tot ce prinde, se arunca cu gura in ainte si muca saracutul.
am vazut niste poze superbe si pe FB si pe picasa,
ii pup pe toti delfinasii , Oana si Mihnea
racusor2010 spune:
OTILIA am incercat sa ii dau direct din fruct, dar el musca bucata mare si daca e flamand inghite direct, nu are rabdare sa mestece o sa mai incerc, ca asa macar la gustarica de fruct de dimineata, cand papa doar putin, ar fi nemaipomenit sa ii dau sa pape el singur
legumele asa i le fac, o parte cu furculita, o parte cu blenderul. dar cred ca noi avem o problema mare bona eu i le fac mai mare, ea mai mici, cred ca trebuie sa ma mobilizez sa ii pregatesc dimineata eu mancarea, ca asa sigur o sa fie mai mare, dar blenderul nu pot sa il ascund, ca trebuie sa ii faca fructele
si de ingrasat de vreo saptamana asa, cred ca i-am dat cam mult de mancare dimineata a facut cute multe la picioare si burtica asa ca azi a vrut sa manance doar 150 de grame la pranz (cred ca nu ii placea ca era cam mare ) si l-am lasat cu 150 de grame.
Andreea asa face si Andrei, se ridica in fundulet si asteapta sa vin sa il adorm cum il iau in brate, cum adoarme , de obicei in 2 minute e din nou in patut
ilinca79 spune:
ooana, pantalonii si vesta le-am luat de la un magazin "no name" din centru, pantofiorii sunt marca Melania (care mie imi place tare mult), dar luati de la un magazin mic din cartier de la noi, camasa din Carrefour, bretele - C&A, deci am colindat ceva magazine pana le-am gasit
racusoru, nu-ti mai face griji, cum poti sa spui ca ai esuat cu somnul lui Andrei? Vezi ca atatia delfinasi dorm rau noaptea, pana sunt mici si nu pot sa ne spuna ce ii "doare" n-avem ce face. Eu de ex. razuiesc toate fructele, pe razatoarea mica, si iese ceva apropiat de pasta fina. Asa ca poti sa ascunzi blenderul de bona si sa-i dai razatoarea
Eladea, ai inceput sa-l culci pe Filip in alta camera? Si la noi e aceeasi chestie noaptea, il gasesc plangand fie in fund, fie in 4 labe, ba chiar si in picioare
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)