Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, poate venim si noi maine, daca e timp frumos. Asa tarziu ati terminat curatenia?
Aici pozele de azi.
Am uitat sa va zic ca azi a primit si Raul primul pupic. DAR, de la un baiat!!!. Cred ca l-a indus in eroare faptul ca e caruciorul rosu. Si era un baietel marisor, la 6, 7 ani. Stateam pe o banca cu Raul in brate, si el se jucau prin jurul nostru, a venit la noi, m-a intrebat daca e copilul meu si l-a pupat. Am ramas cu gura cascata

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aoleu fetelor ce imi povestiti mie aici si imi vine sa plang...

Acum ma gandesc ce sa fac....pe 12 mai avem bilete de avion pt Danemarca. Oare daca nu se intampla nimic pana atunci sunt sanse sa se intample mai tarziu? Oare ar tb. sa anulez rezervarea la hotel ca biletele oricum ar fi pierdute. Nici nu stiu ce naiba sa fac.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara mamici,

noi am fost toata ziua la cumparaturi, dimineata la un mall, pauza de masa acasa pentru Victor si apoi alt mall la rand DAR sotul si-a luat costum iar eu mi-am gasit rochie de nasa la Guara. E frumoasa, dar nu chiar ce imi doream eu, insa alta zi de umblat atata nu mai aveam, si nici nervi de probat. I-am gasit si lui Victor camasa, mai ramane de luat doar cravata/papionul

Va multumim tare mult de aprecierile referitoare la poze - Bambo lalelele sunt in Gradina Botanica, ce n-as da sa avem noi asa curte.

L-am vazut pe scumpul de Raul cu ligheanul , si mama i-a dat lui Victor unul saptamana asta si el batea toba in el Ce-mi place si de cantaretul de Victor, si cum gangureste el mamei cand ii macaie ratusca Mie mi-s asa de dragi cand ii vad atat de inocenti, cum descopera fiecare lucru din jurul lor si sunt fascinati de orice.

Crissy, asa-mi place de Elise cu perlele ei, mai zi-ne, ca tare scumpa e, cred ca nu te plictisesti deloc cu ea

Cris, prima data aud de ce spuneai ca se anunta in Kauflad cu cosurile, ca eu nu fac cumparaturi de-acolo...eu puteam sa jur ca de-asta au fost concepute asa cosurile

Otilia, ce fain ca Iulia a descoperit deja cum functioneaza fluierul

Oau Georgia, deci Antonia e prima delfinasa care face pasi singurica. Bravo ei!

Bumble ca ai trecut prin multe pana sa-l tii in brate pe scumpul de Victor.

Eladea, ce faina plimbareala ati avut, si ce s-au distrat dragii de baieti. Tinem pumnii sa scape cu bine cumnata.

Catalina, Doamne ajuta sa scape Anastasia!

Eu stiam de babismul cu parul, dar cu unghiile nu - ce-ar zice oare babele ca eu am folosit forfecuta in maternitate

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Andreea (Eladea) tu de pe hainute.ro ce marime cumperi pentru Filip? eu nu stiu daca ii trebuie 80 sau 86.

am baut cafea dupa amiaza si nu am somn sa ma vedeti dimineata cum dau din colt in colt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Aoleu fetelor ce imi povestiti mie aici si imi vine sa plang...

Acum ma gandesc ce sa fac....pe 12 mai avem bilete de avion pt Danemarca. Oare daca nu se intampla nimic pana atunci sunt sanse sa se intample mai tarziu? Oare ar tb. sa anulez rezervarea la hotel ca biletele oricum ar fi pierdute. Nici nu stiu ce naiba sa fac.....

Catalina

eu zic sa nu schimbi planurile. daca e sa erupa, luand duminica punct de referinta, deci in 8 mai cel tarziu vei sti cum stati. primele zile sunt critice, dar fiind o forma mai usoara, s-ar putea sa fiti in termen.

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

pe Maria abia am culcat-o, Isa doarme de 2 ore jumate (am ajuns mai tarziu acasa ca am fost la niste prieteni in vizita care i-au dat iepurasi de ciocolata si bezele )... in alta paranteza, s-au aratat interesati de cand ma voi intoarce eu la munca (sunt colegi de-ai sotului, fosti colegi de-ai mei), de parca as lua locul cuiva , nu mi-au picat prea bine intrebarile lor. dar oricum planuiesc sa stau acasa cu fetele cat de mult pot, ca apoi stiu ca doar duminicile le mai am libere. sper sa ne tina si buzunarul pentru asta

noapte buna, delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eladea, nu pot sa cred ca nu ne-am intalnim...Si noi am fost azi de la ora 4 pana la 6. Data viitoare da si tu un telefon, te rog!!!
Pun si eu poze imediat sa va convingeti ca am fost in acelasi loc

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

noi abia la 17.50 am iesit afara si ne-am plimbat prin zona
maine mergem si noi tot acolo sa ne dam cu hinta

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

stiam ca o sa ma certati... dar totul a fost asa, pe nepregatite...au venit niste prieteni,(inca 2 familii cu copii si cumnatu meu cu nevasta), initil vroiam sa iesim undeva la iarba verde,sa ne plimbam in natura... dar au zis hai sa mergem pana la zoo...asa ca am aruncat rapid ceva de mancare pt pici in rucsac si gata...noi am plecat pe la 11 din Turda...la 4 eram deja in masini spre casa...n-am apucat sa deschid laptopul...n-aveam nici nr voastre...offf..imi pare tare rau, chiar mi-ar fi placut sa va vad... next time...

oricum, mi-a placut la nebunie parcul de joaca...e f diferit de restul...bravo celor care il intretin si care l-au amenajat...mi-ar placea sa avem si al Cluj unul asa...

la zoo a fost frumos, timpul superb, aveti mai multe animale decat la noi la Turda (by the way, cica acu se amenajeaza si gradina zoo de la Turda...ca era dezastru...)

am avzut pozele cu Raul in parc...si filmuletul cu ligheanul...ce m-am distrat...aaa, si pe Victor al Alinei l-am avzut cantand...ce haios...

racusor, multumesc pt complimente...
de pe hainute.ro nu ni-am cumaprat recent, dar vreau sa comand marimea 80...o sa fac o comanda in curand...86 e cam mare, zic eu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Raisa de RamonaVlas

L-am vazut pe Raul pe FB si pe Eric si Filip, dar si pe Maria de AncaVlad (tot pe FB).

Cata, Rody a zis bine, daca pe 8 ar trebui deja sa erupa, poti lua atunci o decizie. Dar poate totusi n-o fi nimic!

Mie imi este f somn, ca de obicei.. oricum, am avut o noapte buna!! cateva scanceli si o singura trezire!! Dar m-am asezat eu in pat pe la 23, ceva TV, pe la miezul noptii oi fi adormit, pe la si jumate a mers sotul meu la baie si m-am trezit si eu, m-am chinuitsa adorm la loc si numai bine ca pe la 1 si ceva s-a trezit el. La 6 s-a trezit sotul, ca avea treaba la serviciu si dup-aia a fugit la un pescuit scurt, m-am trezit si eu dupa el.. asa ca, desi delfinasul a fost cuminte, eu tot cu cearcanele pana la genunchi umblu

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Buna fetelor!

Cat de mult ma bucur ca v-am regasit :-) Incep prin a va ura toate cele bune si multa sanatate delfinashilor vostri si voua.
Imi era tare dor de voi. Delfinash-ul meu, Mihai, are 9 luni!

Am o intrebarea foarte "intrebatoare". Vi s-a intamplat ca bebe sa nu faca pipi noaptea?
La noi, ultima masa e la ora 22 si bea 230 ml lapte. Si doarme bine noaptea, insa de vreo 5-6 nopti nu mai uda pampi si deja ma ingrjorez. Dupa de ii dau masa de lapte de la ora 6, incepe sa faca pipi. Apa nu mai vrea sa bea deloc. Am trecut din nou ceai Babycalm si suc de fructe. Pe timpul zilei face pipi ok.
De vreo cateva zile am insistat mai mult cu decalotarea ca am fost la dr pediatru si a vazut ca nu era decalotat suficient si i se adunase smegma (branzica) la cuculet. Acum sper ca l-am curatat bine la baita.
Va confruntati sau v-ati confruntat si voi cu asa ceva?

Va rog mult de tot, cele care ati trecut prin situatii asemanatoare, dati-mi si mie o sugestie in acest sens.

Va multumesc anticipat si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Kitty, eu zic sa nu te ingrijorezi ca nu a facut pipi in timpul noptii, o fi facut cand s-a trezit dimineata, am patit-o si eu de vreo 2 ori. Putzica noi o decalotam si o curatam bine la fiecare baita, usor usor.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput