Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Mama mia daca nu au facut astia atata publicitate cu nunta lui Kate si William ca mi s-a acrit.Si nici macar nu e cine stie ce-da este draguta dar nu frumoasa .Si fie vorba intre noi -parerea mea -nu se compara cu Diana. Este tipic englezoaica , nimic special . Rochia nici atat nu espe pe gustul meu. In schimb eu astept cu mult interes nunta principelui de Monaco -mult mai interesant si Charlene mult mai eleganta .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

IDEM.Mie nu mi-a placut nici publicitatea nici de ei.Si nici rochia,m-as fi asteptat la altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ha ha mie mi-a placut f mult totul la ea Pe gustul meu totul..
Pacat ca nu mai e Diana sa isi vada feciorii ce mari si frumosi s-au facut :(

Sebastian Petru Andrei
Stefan Andrei

bumblebee - eu sunt dispusa sa ne intalnim

anne - refacere grabnica lui Giuliano

Ce mai stiti de anca_vlad?? Nici larissa nu a mai intrat demult..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

... am stricat 300lei. Plus la farmacie 120lei... plus ziare+reviste de copii 20 lei. Nu mai ies din casa!!! Am golit cardul! Sotul s-a socat cand i-am zis cat am stricat si am venit cu 3 pungi acasa, cu o plasuta de cartofi si o punga de hartie igienica.

nici nu-i asa de mult, anul trecut in toamna ai dat gata 700 lei si nici nu stiai pe ce , inafara de hartie de cadouri . lasa ca nu toata ziua iesi la asa cheltuiala, merita fiecare leut cheltuit daca te-a facut sa te simti bine

eu cred ca Vlad a inceput sa doarma mai bine ziua de cand iesiti la plimbari mai lungi si prin alte locuri decat in zona casei, poate e mai obosit fiind atent la ce e in jurul lui, sau nu? Isa m-a omorat azi cu somnul ei, am pus-o la 3 in patut dar numai bine ca a venit tati acasa mai repede si i-a sarit somnul, am incercat apoi sa-i pun pe amandoi in pat dar clar ca n-a mers, nu stie sa doarma cu tati in patul mare . dupa atatea incercari, am fugit amandoua in camera Mariei si am furat un pui de somn de o ora, pana a intrat Maria val-vartej peste noi si a aprins lumina. acuma eu am o dilema, care incepe sa se transforme in problema serioasa: nu mai doarme daca nu o pun la san sa molfaie. in principiu nu m-ar deranja foarte tare, doar ca nu ma pot misca de langa ea ca se trezeste si incepe cautarea... cred ca am gresit din start cand am luat-o ca pe o solutie temporara, ar trebui sa n-o mai las, nu? imediat n-o sa mi vrea nici in patutul ei, si-apoi distractie, ca acuma e mare si stie ce-i place mai mult, ba mai si vocifereaza sa-si impuna punctul de vedere...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Ha ha mie mi-a placut f mult totul la ea Pe gustul meu totul..
Pacat ca nu mai e Diana sa isi vada feciorii ce mari si frumosi s-au facut :(

Sebastian Petru Andrei
Stefan Andrei

bumblebee - eu sunt dispusa sa ne intalnim

anne - refacere grabnica lui Giuliano

Ce mai stiti de anca_vlad?? Nici larissa nu a mai intrat demult..

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Esti o dulceata!
Btz, ce zici? Te bagi?
Ma repet, mi-a placut tot la mireasa, e drept ca e o frumusete tipit britanica, dar asa sunt ei, ca doar Diana nu era mulatra cu ochii migdalati.. Poate va face noua printesa o impresie buna si o va lua pe urmele soacrei, sa se dedice operelor de caritate, pt ca din pozitia ei chiar poate face ceva! Asta ar fi cu adevarat o succesiune fericita.

Da.. si Larisa lipseste de ceva timp.
Speram ca sunt bine toate mamicutele care nu au mai trecut pe la noi!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina stiu ce zici referitor la cheltuieli. M-am intors din carrefour mai usoara cu vreo 300 ron si nu am luat mare lucru. In plus am gasit o caciulita la miniblu si o camasuta pentru baietelul nasilor la prenatal care m-au mai usurat de 150. Dar ce sa-i faci? Asta e. Am zis ca atunci cand nu voi mai avea, nu voi mai cheltui.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am avut o zi plina, ca nu am avut timp nici sa mananc. Asta e un lucru f bun
Am prins si eu un pic din trambitata nunta. Mie mi s-a parut mireasa impecabila. Nici nu-mi pot inchipui o rochie mai frumoasa. Simpla si eleganta. ( dar oare ce o fi costat atatia bani? ) Si ea mi se pare frumoasa. O nunta frumoasa. Si mirele frumos ( bine ca nu seamana cu tata-so ). Mie imi place mai mult printul Harry.
Acum astept sa faca o fata, poate il insor pe Raul cu o englezoaica
Anne, de ce a fost mai greu ati scapat. pe Giuliano.
Bumblebee, dar la Ms nu aveti drum?
Cristina, tu te gandeai ca nua i ce face in Ms? Acum ne-ai jignit tare...Crezi ca te lasam sa mergi la hotel sa stai singura? Ce bataie meriti tu...Poate te razgandesti, totusi...
Oana, cum e Matei cu pata pe manuta? Oare sa fie de la apa?
Tb sa-mi fac timp de poze. L-am vazut doar pe iubaretul de Victor

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, cu prima ocazie, clar, nu ratez Muresul.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ALinuta uite cu munca ma chinui sa fac totul repede si bine sa ajung acasa la pui.

doar ca Andrei este uneori extra marait de nu te mai intelegi cu el de parca vrea sa arate ca el e seful si mami nu il mai lasa, ca altfel se transforma intr-un rasfatat. si imi mai impun si eu punctul de vedere incerc sa ii atrag atentia cu altceva ca sa nu se lase cu urlete cand nu il las sa faca ce vrea el, dar asta e, ce sa facem, tre sa ne descurcam cum putem

acum a dormit de la 7.20 pana acum, asa ca pana la 12 nu inchide un ochi , tre sa il scoatem la plimbare

cum ziceam, si mie mi-a placut mult rochia, mi s-a parut perfecta, simpla si eleganta, mi-a placut ca a avut parul lasat si voalul foarte frumos si buchetelul frumos si simplu si palariile doamnelor frumoase mi se par asa ladies cu palariile lor

am fugit la puiul de zmeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

seara buna fetelor..desi pt noi e o zi tare naspa...de insemnat in calendar...

ai mei sunt raciti.amandoi.bine, deocamdata muci, vedem cum evolueaza....ca sa nu zic ca azi noapte greu am inchis un ochi, cu Filip care bietu nu prea putea respira si singura solutie era plansul...asa ca stiti ce-a urmat...

CE SOLUTII MIRACULOASE AVETI CA SA DOARMA MAI BINE NOAPTEA, ATUNCI CAND SUNT RACITI?

in plus, azi am aflat ca cumnata-mea are sarcina extrauterina, e in spital si va trebui operata...a 3-a sarcina pierduta...ufff...mama ei de treaba... sunt atat de fara nici un chef azi...si probabil si zilele urmatoare...

o seara frumoasa va doresc! n-am putere sa mai zic ceva...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nunta mi-a placut ...mi-au placut invitatii, tinutele, palariile
mireasa...hmmm draguta, aranjata...dar nu frumoasa si mie mi s-a parut ca nu e o frumusete britanica tocmai datorita parului inchis la culoare
rochia frumoasa, simpla, eleganta, distinsa...dar de la o printesa ma asteptam la altceva, la o rochie care sa te faca sa zici uauuuuuu

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Am fost in Kaufland. Abia il laudasem aici pe forum ce bine doarme prima tura de dimi, asa ca azi dimi a dormit numai 40 min... in Kaufland cu el in ham, a fost un pic greu cu scosul din carucior si pus pe banda, dar ne-am descurcat.. am stricat 300lei. Plus la farmacie 120lei... plus ziare+reviste de copii 20 lei. Nu mai ies din casa!!! Am golit cardul! Sotul s-a socat cand i-am zis cat am stricat si am venit cu 3 pungi acasa, cu o plasuta de cartofi si o punga de hartie igienica.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mai nici eu nu mai stiu cum se duc banii astia...vizita saptamanala la Real/Auchan ne costa 200-300 lei si sa nu va inchipuiti ca vin cu portbagajul plin

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput