Dieta Dukan

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna fetelor.
Deci eu in trei zie de proteine am dat jos 2 kg,acum sunt la urmatoarea etapa pe care am ales-o 1:1,adica o zi de proteine si una proteine-legume.In cinci zile de a doua etapa am mai dat jos 2 kg.Mai am de dat jos 1 si trec la etapa urmatoare...care v-a dura 5x10=50 de zile.
astazi am zi de proteine asa ca am baut tarate cu kefir,o cafea,dupa care o ompleta cu sunca de pui...omleta din albus.
La amiaza am un ou fiert pe care il tai in doua ,scot galbenusul si-l frec cu jumatate de conserva ton in apa,o lingura de crema de branza,marar proaspat sare si piper.umplu albusurile cu pasta asta si pap.
diseara am somon la cuptor cu sos de iaurt...si desert un muffin Dukan.
am citit si meniurile voastre si parerea mea e sa nu va abateti deloc de la principiile dietei...mai ales in perioada de atac...adica merele sunt ok,dar contin zahar...tocmai de aceea sunt permise abia in etapa a treia.E foarte greu ,mai ales pentru cele cu copilasi,tentatiile sunt imense...insa nimic nu se realizeaza fara vointa si ambitie.Eu am avut probleme de sanatate,cancerul mi-a mancat jumatate din stomac si am trait 3 ani cu o alimentatie bazata pe alge.Daca imi era pofta de ceva,luam o gura,o mestecam si apoi o aruncam.
Si am familie,doi baieti care vor dulciuri de casa(alt dulce nu e bun numai cel facut de mama)si mancaruri bune si gustoase...zi de zi intre oale gatind mancare obisnuita pe care nici nu o gustam ,a fost absolut crunt.
Asa ca revenind la oile noastre,cateva zile nu sunt chiar tragic,daca chiar vreti sa realizati ce v-ati propus eu spun sa nu calcati pe alaturi,nici macar cu o gura de altceva.Eu una va tin pumnii sa rezistati cu bine si sa ajungeti la aspectul pe care-l doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ema,felicitari,ai salbit foarte frumos!Si o pentru ambitie si perseverenta!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Ma bag si eu incepand de azi! Eu inca alaptez, dar bebe merge bine cu diversificarea, asa ca am zis ca nu are ce rau sa faca! Plus ca inca de cand am nascut am avut grija la o dieta oarecum echilibrata la care am adaugat putin sport si am reusit sa slabesc pana acum 10 kg.

Am inceput de azi, am mancat dimineata un iaurt cu fulgi de ovaz ( ca asta aveam in casa) mi s-a parut foarte satios, mai ales ca am lasat fulgii pana s-au inmuiat si cantitatea de mancare aproape s-a dublat :)!
La 12 am mancat piept de pui la gratar, iar acum mi-am stors o lamaie si mi-am facut o limonada ( am pus si doua lingurite de miere) pe care o sa o beau treptat! Am facut o jumatate de ora de sport: sarit coarda, ca asta mi se pare foarte solicitant si m-a ajutat mereu sa slabesc!

Probabil eu nu voi tine foarte strict regimul, dar voi inecrca sa ma tin cat de cat de el, si sper sa am vointa sa ma tin si de sport!
Acum am 59kg, la o inaltime de 1.56m, dupa sarcina insa aveam 70, imi doresc sa ajung la 54kg! Va urez succes tuturor, si sper sa ne atingem tinta si sa nu renuntam!

mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Salut - eu sunt in a 2-a zi de proteine. Nu m-am decis daca sa tin 3 sau 5 zile numai cu proteine. Vedem cit o sa rezist.

Ieri am mincat: omleta din doua oua, 2 pahare lapte 2% grasime, si sashimi la prinz.

Pornesc de la 62Kg sperind sa cobor la 55kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Inca o zi dukan bifata....pffff,ce pofta mi-e de ceva verdeturi/fructe/carbohidrati/etc/orice in afara de proteineA aterizat vecina la noi cu o farfurie cu prajitura de rebarbar,am crezut ca lesin de pofta,insa am rezistat eroicGeorgia,si eu ma tot gandesc sa tin 3 sau 5/7 zile de atac.....Sigur as slabi mai mult daca as tine cat mai multe zile PP,dar cu atatea tentatii in jur mi-e sa nu bag altceva in mine Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Meniu:*1 ceai negru cu lapte;*1 iaurt light(mic)cu fulgi de ovaz(nu am gasit tarate);*2 oua fierte tari*150 gr branza de vaci cu vegeta;*10 alune*5 felii sunca de curcan unse cu pateu;Cafelele nu le mei trec,oricum le beau fara zahar,fara lapte.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Addicted

Buna, fetelor. Ma bag si eu la slabit cu voi!
Incep cu 71 de kg, am tinut anul trecut o dieta f asemanatoare cu Atkins data de un nutritionist si am slabit vreo 13 kg in doua luni si jumatate, am fost foarte foarte multumita. Dar am fost in tara unde a trebuit sa ma operez si am renuntat la dieta.. pus kg inapoi in vreo 8 luni. Degeaba imi tot zic ca de maine incep dieta, ca tot timpul gasesc ceva bun in frigider sau se iveste cate o iesire cu fetele sau vreun eveniment special de la care nu ma las deloc prejos si mananc orice. Am constatat ca ma ajuta foarte mult forumul, trebuie sa dau raport si de rusine ma abtin si, cel mai mult, ma incurajeaza faptul ca discut cu colege de suferinta.
Inca nu am citit cu ce "se mananca" dieta, mi-am facut greutatea ideala conform Dukan si ar fi 56 de kg, desi as vrea un pic mai spre 52-53. In mare parte e o dieta low carb low fat si, cum am trecut prin dieta low carb, daca aveti nevoie de retete, voi fi prin zona.
Monabella nu te descuraja daca ai mancat mere, sunt low carb asa ca nu-i grav.. daca gasesti alimente utile prin supermarketuri, zi-mi si mie ce cumperi, te rog. Pana acum nu m-am uitat niciodata la lactate low fat, pt ca dieta pe care am tinut-o incuraja grasimile.
Cat despre taratele de ovaz, nici eu nu gasesc decat fulgi, ma gandesc ca putem macina fulgii in tarate. Acum eu stiu ca Dukan stie mai bine despre ce vorbeste, dar cred ca o sa inlocuiesc ovazul cu inul, care are semnificativ mai putini carb si mai multa fibra decat ovazul.
Eu am avut o energie debordanta cu low carbul, sper sa fie cazul si acum. Cea mai mare problema pe care am avut-o a fost constipatia. Asa ca nu ignorati cantitatea de ovaz recomandata.
Ma pun pe studiat si de maine incep si eu. Pup si bafta!


Taratele de ovaz nu-s totuna cu fulgii, acestia sunt plini de carbohidrati. Taratele sunt cojile in timp ce fulgii rezulta din boabele de cereale separate de tarate. Taratele sunt indigeste, doar absorb apa si lipidele, eliminandu-se impreuna.
Cred ca gasesti tarate de ovaz la plafar, daca nu, mergi pe tarate de grau si seminte de in macinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Am incheiat si eu primele doua zile de atac. Azi am papat asa:
- un iaurt 0% cu o lingura de tarate
- o portie de supa de curcan (de ieri, fara legume sau altceva, doar carne si zeama in care a fiert cu un praf de verdeata)
- piept de pui la grill cu sos de iaurt 0 % si putina verdeata
- un ou fiert
- iaurt 0 %
- cafea cu zaharina, ceai verde, 2,5 l apa.

Si...bomba! Am aproximativ 2 kg in minus fata de 1 mai.
Nu sunt extaziata de asta pentru ca eu slabesc usor 3-4 kg, mai greu este sa trec de 4. Si de data asta m-am inarmat cu rabdare pentru ca dieta Dukan este pe o perioada indelungata si eu sper sa slabesc cel putin 10 kg pe care sa nu le mai pun inapoi in veci.
Spor si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

taratele de grau au aceleasi proprietati ca si cele de ovaz oare?

sunt oarecum ingrijorata, am citit ca taratele de ovaz absorb vitaminele si nutrientii din stomac, iar eu ii dau fetitei mele de 4 ani aproape zilnic o lingurita de tarate de grau inmuiate cu apa in budinca de fructe de dimineata, pt tranzitul intestinal, iar laptele praf il prepar cu apa de pe tarate de grau, strecurata....citind ca daca in dieta Dukan e nevoie sa iei vitamine compensatorii, ma intreb daca o fi necesar sa-i dau si ei vitamine, pana acum nu i-am dat vitamine, altele decat ce si le ia din fructe si legume crude prin alimentatie zilnic (asta a fost off topic, dar poate ma ajutati)

felicitari pt pierderea kg !
eu n-am mancat strict acestei diete, nu stiam de ea, insa de cand cu Pastele am mancat foarte proteic si culmea, desi ma asteptam sa ma ingras ca o porcina (am mancat si paine si dulciuri, lapte semiegresat), azi am ramas stupefiata ca am slabit vreo 3 kg, fara nici un efort, doar mancand in proportie de 80% pe Zi doar proteine peste proteine la toate mesele de vreo saptamana de la PAsti incoace

20 % au fost clar carbohidrati si amidonuri

ma duc sa mai citesc si eu ce si cum, ca nu stiu de ce, inca nu am inteles principiile acestei diete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fete Dukane!

Raportez: trecut cu succes si de a doua zi !

Meniu:
Dimineata: iaurt 0% grasimi, tarate de ovaz
Pranz: piept la gratar si branza tofu
Dupa amiaza: omleta 1 galbenus + doua albusuri, branza tofu si ceapa
Seara: 2 feliute de sunca de pasare, iaurt 0% grasimi
2 cafele, 1,5 l apa

Pentru astazi:
Dimineata: iaurt 0% grasimi, tarate de ovaz
Pranz: peste la cuptor cu condimente (am pus in pachetel si doua felii de lamaie pentru gust dar pe acelea nu le mananc )
Dupa amiaza: piept la gratar
Seara: iaurt 0% grasimi

Fetelor, succes in continuare!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

Mergi la inceput