*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 20
monicus spune:
Felicitari mamico... vrempoze.. cu mandruta si cu cozonacelul.. sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii.
Ieri am avut serbarea de sf grupa mica.. de la gradinita... a stat ca lipiciul...http://family.webshots.com/album/580350962cYLxfo
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andy08 Otilia, abia acum am vazut strigarea. Am fost un pic cam ocupata in weekend :), ca pe 12 iunie s-a nascut pitica noastra, Emma Ioana, care a avut 3400g si 50 cm. Suntem acasa de 2 zile, in plin proces de adaptare. Emma suge f. bine, am lapte (si multa experienta deja : ) ) si sunt mult mai relaxata acum. Andrei e tandru cu ea, dar cam suparat ca nu mai am atata timp pt. el. Bine ca e si tati acasa si ii face tranzitia mai usoara. Fug la pitica. Andy, mami de Andrei si 34+ |
oceanborn spune:
Andy, felicitari!
un pupic pentru micuta Emma Ioana
, sa fie sanatoasa si fericita!
Criss, vacanta placuta. unde anume in It ? am vazut si noi o scumpete
, Sofi iti seamana f tare , e frumosa foc!
Hera, noua ne-a zis pediatrul de cand era micut, la baita sa incepem procedura, am reusit sa-l decalotam nu mai stiu exact la cate luni , fara nici o problema , fara dureri,nici n-a observat cred..ideea e sa nu fortezi..
al meu copil doarme...pfuuuuu..mai respir si eu , are in cap doar iesit afara. s-a apucat de vorbit, ne ameteste cu explicatiile, vorbeste si in italiana si ce ma uimeste e ca face diferenta intre romana si it, nu le amesteca. de 2 zile incearca sa zica trrrrrrrrrrrrrrei, un fel e grrrr ii iasa in loc de r dar vad ca e ambitios:D.
Am inceput si noi sa stam fara pempi in casa, mai face si pe unde apuca dar progresam, daca se scapa pe el isi aminteste de olita si fuge repede pe ea. avem rabdare..
in rest , vesel, activ, plin de surprize in fiecare zi. >>zise cioara cra![]()

Printesa01 spune:
| citat din mesajul lui Hera25 As vrea si eu sa stiu pt fetele cu baieti, i-ati decalotat? Am auzit pareri pro si contra...ce spuneti de asta? Si cand se poate face procedura asta? |
aseara chiar ma gandeam ca nu ai mai dat nici un semn de viata.
cris nu e decalotat complet, si nu as umbla acolo, decat daca va fi nevoie. la mine e parc e revolutie, toate fetele s-au dus cu baietii la chirurg, pt ca nu stiu care a facut o complicatie urata si a ajuns la operatie.
decizia este a ta in totalitate.
Ce mai faceti voi, cum mai este sotul tau?
andy, felicitari
Hera25 spune:
Eu il "mesteresc" acolo la putica in fiecare seara la baita, insa are pielea aia fff stransa si nu s-a largit absolut deloc, iar pediatra mi-a recomandat cica sa merg cu el la chirurg si sa-l aranjeze el. Insa mie imi e asa o milaaaaaaa de mi se rupe sufletul...si totusi ma gandesc mai tarziu sa nu imi reprosez ca nu am facut asta.
Deia intrebam, dc la procedura chirurgicala a apelat careva.
PRINTESA gand la gand, asa-i?:)
Andy08 spune:
Multumim mult pt. urari si va dorim asemenea.
O sa revin si cu poze.
Andy, mami de Andrei si
34+
aleinad.g spune:
Pupici, mamici dragi! 
Andy, sa-ti traiasca mica Emma, sa va aduca multe bucurii! 
Criss, vacanta placuta, te asteptam cu impresii si poze!
Otilia, felicitari pentru dentitie.
Noi am ramas in urma la capitolul asta. Inca ne lipseste un canin, randul 2 de masele nici la orizont nu se vede si-n plus, un canin i-a rasarit intre cei 2 incisivi.
La capitolul greutate suntem la egalitate, dar eu m-am obisnuit cu ea manechin. Am vazut pozele de la botez, superb. 
Hera, in general, se recomanda procedura daca sunt probleme vizibile, gen roseata permanenta a locului, jet de urina subtiat sau cu intreruperi, dureri locale sau abdominale. Ideea e, ca medicul rezolva o data, apoi trebuie sa rezolvi tu in fiecare zi, ca altfel ajungeti in acelasi punct. Noi am apelat la medic de doua ori, prima data la 2 luni, apoi pe la vreo 7 ani ca deh, cand era mic mi-a fost mila, iar apoi nu m-a mai lasat el. Dar dupa a doua vizita la medic a invatat sa se spele singur.
La chirurg, totul dureaza 2 secunde, n-aveti timp nici tu, nici el sa reactionati. 
Amalia, felicitari pentru mersul la olita.
manumanu spune:
DAna, si a mea a ramas in urma cu maselele. Nu am mai cantarit-o eu, dar mama a pus-o pe cantarul ei si zice ca are vreo 13 si ceva.
Voi cum stati cu olita?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui manumanu DAna, si a mea a ramas in urma cu maselele. Nu am mai cantarit-o eu, dar mama a pus-o pe cantarul ei si zice ca are vreo 13 si ceva. Voi cum stati cu olita? |
Wow, felicitari!
Acolo mi-ar placea si mie sa fie, mai mult nu mi-ar conveni ca, deh, e domnisoara, dar asa cum ziceam, ma multumesc cu ce am si cu faptul ca e sanatoasa.Thea a renuntat la pampers din martie, accidente n-am mai avut din aprilie, asa ca, la capitolul asta stam bine. Dar cand a renuntat a fost dorinta ei, adica vreo 2 saptamani cand ii puneam pampers urla ca nu il vrea, ca vrea chilotei cu printese, ca spune si nu-i uda. Si asa a fost. Nici noaptea nu-l mai folosim si nu am avut probleme.
oceanborn spune:
Neata!
si noi si noi,
de ieri dimineata th cere olita.vai ce bucuroasa am fost ieri dimi, ne pregateam sa mergem la plaja avea pempi pus , cu putin inainte sa iesim din casa m-a intrebat :"ude-i olita?"
l-am pus pe ea si a facut pipi.ce surpriza!!!! la fel a facut si ieri pe zi si azi dimineata. noaptea inca nu il las fara. in orice caz nu credeam sa fie asa simplu. in ultima sapt a spalat la chilotei uzi, pipi de pe jos, am spalat buretii la canapea
, dar a meritat se pare..
l-am cantarit in urma cu cateva zile, cantarul meu arata 14 kg, ori s-a stricat, mi se pare f mult tinand cont ca la 2 ani ajunsesem sa trecem de pragul de 12kg.. ori chiar are atat.. trebuie sa il cantaresc si la o prietena.
o duminica frumoasa va doresc!