*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus...fetele http://family.webshots.com/photo/2848011760104281140zUrHXU se pregatesc de vacanta , sambata plecam 2 saptamani la mare ..sper sa plecam .Daca te referi la ce povestea Amalia despre Italia, da , este f. frumoasa si ai o gramada de locuri si lucruri de vizitat iar cei mici se adapteaza nesperat de bine , mult mai bine decat ne asteptam noi . Voi ce faceti vara asta , mergeti la mare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Madutza_bra!
Vrabiuta cu intarziere si scuzele de rigoare !

Andy, strig cat pot de tare. Ce faci? cum mai sunteti?

Era sa uit. Raportam la 2,5 ani 91 de cm (asta ca sa incep cu partea pozitiva) si 12 kg dar imbracata cu body/bluza/rochie/dres.
Nu spune f, v, z, s, j, r dar cica nu-i bai. Sa mai am rabdare pana la 4-5 ani.
Si ta-tam i-au iesit in sfarsit toti dintii. Sper sa nu mai fac nopti albe pe langa ea ca in curand incepe Iulia.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Am vazut o printesa f frumoasa si serioasa. Si ce bine ii sta langa verisoara ei... ce mandra este. Sa va traiasca printesa cea cu ochisori dulci .. si ce rasfatata este de tati.
Referitor ca ce a spus Amalia.. ma refeream.. ca este adevarat ce spunea referitor la faptul ca peste cativa ani,,. va spune lumea ca suneti surori...nu mama si fica. Atat de mult seamana cu tine mami. Sa va aduca multe bucurii si sa fie in primul rand sanatoasa.
Drum bun, concediu placut si sa veniti cu bateriile incarcate si bineinteles sa veniti cu poze multe.. Apropo unde plecati anul acesta? Tot in Italia.. observ ca tare iti place aceasta tara. Sa aveti timp frumos si sa reintoarceti cu bine.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Monicus...fetele http://family.webshots.com/photo/2848011760104281140zUrHXU se pregatesc de vacanta , sambata plecam 2 saptamani la mare ..sper sa plecam .Daca te referi la ce povestea Amalia despre Italia, da , este f. frumoasa si ai o gramada de locuri si lucruri de vizitat iar cei mici se adapteaza nesperat de bine , mult mai bine decat ne asteptam noi . Voi ce faceti vara asta , mergeti la mare ?

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008

PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Criss, Sofi e asa frumoasaaaa.... venim la petit!! In poza asta http://family.webshots.com/photo/2857769020104281140eWNWGw e o bebelusa frumoasa-foc care seamana cu Sofi. Cine e?

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus am uitat de partea cu "surorile" ... ,da tot Italia si pe drum oprim si-n Croatia .

Manumanu va asteptam cu petitul ...daca nu ne-o ia inainte verisoara Sara de la ...Sibiu , mai ales ca tati de Sara deja v-a vizitat in chip de "Mos Craciun" asta iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Otilia, abia acum am vazut strigarea. Am fost un pic cam ocupata in weekend :), ca pe 12 iunie s-a nascut pitica noastra, Emma Ioana, care a avut 3400g si 50 cm. Suntem acasa de 2 zile, in plin proces de adaptare. Emma suge f. bine, am lapte (si multa experienta deja : ) ) si sunt mult mai relaxata acum. Andrei e tandru cu ea, dar cam suparat ca nu mai am atata timp pt. el. Bine ca e si tati acasa si ii face tranzitia mai usoara.

Fug la pitica.

Andy, mami de Andrei si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Andy, felicitari pt printesa! Sa fie sanatoasa!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Andy sa-ti traiasca micuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fete dragi, dupa o lunga absenta hop si eu. As vrea si eu sa stiu pt fetele cu baieti, i-ati decalotat? Am auzit pareri pro si contra...ce spuneti de asta? Si cand se poate face procedura asta?

Andy felicitari pt fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Andy, chiar ca ai fost ocupata!! Felicitari, mamico, sa-ti traiasca printesa!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput