*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

otilia sa iti traiasca micuta crestina.aveti niste fetite tare frumoase efectiv nu ma pot hotara care e mai frumoasa una e mai rapitoare ca alta si niste ochi bravo mami ai o familie minunata te apreciez mult

ginye ne bucuram de vestile bune legate de edi

fluturasha sunt pe aici ....detaliez in finalul mesajului...cum mai sunt fetele tale? cum merge diversificarea?

LA MULTI ANI! corina si alra cu sanatate si tot ce va doriti!!!!..flori pentru fete

la multi ani!!! tuturor copiilor atat mici cat si mari

mav va pupam si ne gandim la voi cred ca e frumos la voi marea ah marea

continuare telenovela partea a 2-a

saptamana trecuta am avut 'placerea' unei vizite din partea socrului..la decizia lui ionut nu am deschis usa desi a venit si a sunat de mai multe ori si a bocanit pe la geamuri ...l-am sunat pe ionut care destul de repede a venit de la scoala si a discutat cu al' batran

nu intru in detalii pot sa va zic ca nu recunoaste nimic desi au fost atatea persoane de fata si toate au aceeasi varianta si parere cu noi nu el este exonerat de tot ca nu a facut, nu a dres, ca nu a dat cu pumnul, a aratat cu degetul, nu a dat copii afara el nu a facut nimic ...in fine ma scarbeste si imi este sila de astfel de oameni...
ia cerut lui ionut sa mearga sa ia masna si a vrut sa ii ofere bani chipurile sa ne ajute..evident ionut a refuzat zice ca s-a saturat de el si de toate tampenile pe care le face si ca nu ne cumpara iertarea cu bani....sunt multe de zis si nu pot detalia [toti amicii ne zic sa mergem sa luam masina sa luam si bani ca de pe omul naibi sa iei si pielea,dar noi nu putem sa facem asta nu datorita orgoliului ci datorita simtului datoriei si al corectitudinii nu am muncit noi pentru banii si masina aceea este a lor si ai lor sunt si banii prin urmare ei sa se bucure de tot sau ma rog asa ne place sa credem cine stie cred ca tineretea e tare greeeeaa]
l-a rugat pe al batran sa ne lase in pace in prostia si linistea noastra si gata....evident scandalul nu e incheiat insa ma bucur ca pentru prima data ionut a reusit sa il infrunte pe al batran si sa ii zica multe din ce avea pe suflet
dupa toata discutia a ramas pe banca afara ..ionut credea ca vrea sa vina sa doarma in apartament si ca poate incearca sa faca scandal prin urmare ne-am facut frumos bagajul ne-am luat actele am pus cateva schimburi pentru copii si m-am simtit in acelasi fel ca atunci cand ne-au dat afara din casa cu pavel...a plecat intr-un final desi ne-a tinut intr-un stres teribil cateva ore

momentan nu putem pleca de aici inca ne lupam cu bancile pana in 2016, apoi pot sa sper ca poate ne vom lua si noi un locsor al nostru o garsoniera ceva cat sa nu ne mai streseze...ionut e la capatul puterilor si le-a zis ca daca inceraca sa ne dea afara din casa pleaca din oras si se duce cu noi cu tot unde sa nu ne mai stie urma...prin urmare ai batrani au lasat-o mai moale da presimt ca e un fel de liniste inaintea unei noi furtuni..de bani nu vreau sa ma vait,dar uneori ma simt descurajata si de multe ori mi-a venit sa plang insa am strans din dinti si am zis ca voi lupta pentru copii mei, oricat de greu ar fi

imi doresc o liniste sufleteasca greu de stapanit si gasit, dar dumnezeu le stie mai bine noi suntem ca furnicile in fata lui cum ne spune asa facem si noi

si gata...copilasii sunt bine si cuminti parca mi-a dat dumnezeu cei mai cuminti copii de pe lume dimitrie a facut enorm de multe progese cu vorbitul vorbeste foarte clar si corect cuvinte pe care le aude pentru prima data si interactioneaza frumos cu antonia si ea cu el sunt niste dulci si fata mi-a zis mama pe 3 mai un vissss

va pupam

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli tot inainte! Altfel nu se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Eli sunteti niste frumosi, atat fizic cat si sufleteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia pentru micuta crestina Iulia !
Niste frumoase toate 3 si ce seamanaaaa , ca de reclama toate cum ziceau si fetele .

Eli fruntea sus si tot inainte ! Ai niste copii frumosi si veseli si ei sunt cei mai de pret !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dragele mele! Tare greu mai ajung si eu pe aici...

Eli ai niste minuni de copilasi! Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! Va iesi soarele si pe strada voastra, ai sa vezi! Cel mai important este ca sunteti sanatosi si v-a dat Dumnezeu asa minuni mici. restul...azi e, maine nu...
Otilia sa-ti traiasca mica crestina! Ai niste fete foarte frumoase. Imi plac la nebunie pozele voastre!
Cris am vazut 2 fete frumoase foc. Peste cativa ani o sa fie intrebata daca a iesit cu sora la plimbare.
Bravegirl, Alra va urez si eu LA MULTI ANI cu intarziere! Imi cer scuze de asa decalaj, dar n-am mai apucat sa intru deloc. Sa fiti sanatoase si sa aveti tot ce va doriti alaturi de familiile voastre dragi!

Din urma n-am apucat sa citesc nimic, sper ca este toata lumea bine!

Noi am fost plecati la nunta la sora sotului pe la sfarsitul lui mai si am reusit cu ocazia asta sa si vizitam vreo 3 zile Italia (locuieste in Opera, langa Milano). Foarte frumoase orase, am reusit sa mai vedem si alte 2 pe langa, plus o statiune de munte. Noroc cu evenimentul in sine, ca am reusit sa iesim si noi din tara, ca altfel...ne-au expirat deja pasapoartele facute acum mai mult de 5 ani pentru a-l vizita pe fratele meu stabilit tot in zona aia...si n-am ajuns atunci. Cu ocazia asta, 2 zile le-am petrecut si cu el si cu cealalta cumnata (sotia lui)
Am avut niste copii exemplari. Nu mi-am imaginat sa stea Luca asa cuminte peste tot (drumul cu avionul, statul la controale, asteptari, drumuri lungi cu masina, stat la nunta, seara la petrecere, plimbarile prin Milano). Efectiv ma asteptam la altceva si mi-a dovedit ca de fapt nu-l cunosc atat de bine pe cat credeam
Este foarte vorbaret si el. Acolo invatase deja sa salute in italiana, sa multumeasca si probabil ca daca stateam vreo luna rupea si cateva fraze mai bine decat noi.
De weekendul trecut am zis si eu sa incerc marea cu degetul si sa scot brusc pampersul sa vad ce iese. E prima incercare de acest gen la noi. Spre surprinderea mea, dupa 2 ore in care mai cu ras, mai cu plans a facut pipi pe jos ca nu realiza ca-i vine, a inceput sa tina si sa faca doar la wc(pe reductor) sau la olita. Nu l-a interesat unde anume, ci era fericit ca e baiat mare si el.
De atunci, cum vine pe la 17:30 de la gradi, pampersul jos pana la culcare si nici o scapare pe el. De azi, profit ca e sambata si-l am acasa, experimentam si dormitul la pranz in chilotei. Va zic mai incolo cum a mers. De luni, am vorbit la gradinita sa facem trecerea la chilotei pentru toata ziua, nu numai seara ca saptamana asta.
Chiar ma bucur ca am avut rabdare sa-l las in ale lui pana acum si n-am insistat ca la David de la 1 an si ceva. El, bietul...facea...dar cate scapari a avut...cate drumuri faceam si eu la olita...stateam sa sar la toate grimasele lui...ca daca face...etc. Tot mai logic e sa-l lasi cand e el pregatit. Dar deh...alta e mintea la 33, alta la 23...acum nu m-am mai lasat influentata de nimeni.

Va pup, mai revin weeekendul asta...speeer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Amalia multumim de complimente , esti draguta ,ajuta inaltimea ca in rest peste cativa ani ....
Ma bucur mult ca ati reusit sa mergeti in Italia si sa ne povestesti cateceva de pe acolo (e frumos nu?! ).Si ai vazut cu ocazia asta si ce bine se adapteaza cei mici la locuri straine si ce repede ar prinde o limba straina ...de acum or sa va mai "traga " ei sa mergeti acolo , mai ales ca aveti la cine cu atatea neamuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

fluturasha sunt pe aici ....detaliez in finalul mesajului...cum mai sunt fetele tale? cum merge diversificarea?

eli

fetele mele sunt ok, cu mici exceptii iulia care mai face cate o criza cand nu vrea sa plecam din parc, e innebunita dupa copii si ma streseaza deja cu gradinita, mi-a si spus ca ea mananca mult ca sa se faca mare sa fie profesoara la gradinita???, nu stiu de unde o stie pe asta, e disperata, toata ziua vorbeste despre gradinita, inclusiv seara la culcare spunem o poveste despre ??? gradinita evident. Diversificarea merge foarte bine, nu am probleme cu mancarea. La inceput nu voia sa manance si i-am dat borcanel. A mancat de nu-i ajungea. Asa facea si iulia. Cand facea greva foamei din cand in cand bagam 2-3 zile borcanel si isi revenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, sper ca ati avut o sarbatoare linistita! La noi mai mult a plouat, asa ca am iesit foarte putin, intre doua rapaieli. In rest, suntem OK, cu timpul stau ff prost fiindca sotul este plecat toata luna din tara si se simte la treburi...

Eli, sper ca sunteti bine!

Ami, ce frumos trebuie sa fi fost in Italia! Ma bucur ca LUca a fost cuminte!

Noi pana in august nu avem ganduri de concediu...

Cu olita n-am avansat mult, probabil in iulie iau "taurul de coarne" si ii las fara pampers...

Pup mamicile si cozonaceii!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

eli ai o fetita adorabila... care dupa cum ti-am mai spus seamana foarte mult cu tine. Si cozonacelul Dimi este atat de cuminte langa surioara lui si le sta atat de bine impreuna... feliciatri parintilor pentru asa copii minunati.

manumanu si pe aici pe la Buc a plouat zilele acestea, de fapt nu a trecut o zi fara sa nu fi plouat. Ce mai fac prichindeii tai.. cum le este la gradinita si ne este dor de perlutzele lor si sa ii mai vedem. Cu pampersul trebuie multa rabdare. Noi am incepu aceasta procedura de anul trecut si acum scapat si la gradinita. Acasa nu mai stam de luni bune si acum avem control deplin pe acest front. Cu doi este greu, dar pana la urma veti reusii sa scapati cu siguranta.

fluturasha23 ai doua fetite minunate care se iubesc enorm de mult. Ce nostima este cozonacica cu mancatul si cu profesoara de gradinita. Cine stie unde o fi auzit si i s-a intiparit ca asa trebuie sa faca ca sa ajunga la gradinita. Draguta de ea.. gandeste ca un copil mare.

criss703 ce mai fac fetele? Este adevarat ce spunea Amalia.

Mergi la inceput