Aspirante optimiste >20 ani (677)
Raspunsuri - Pagina 12
madabout2003 spune:
Hola!
Gaby bafta maine la hsg, sa fie cu noroc si sa ramai repede dupa!
Sarah imi pare tare rau pentru tine ca a'ti amanat nunta..
Era inevitabil? Nu stiu ce sa iti spun...
Va puuup pe toate de molipsire! Si va servesc cu o felie de tort virtuala!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
6+
gabyv spune:
Bella, mi-e dr mi-a zis sa nu pierd nici ovulalatia asta, pt ca radiatiile sunt exact cat radiatiile solare pe care le primim in timpul la 4 ore de mers cu avionul. Plus ca ovulul nu este radiat, pt ca este la stare de folicul, iar foliculii ii radiam toata viata, asa ca sa nu ma las.
Eu am degand sa merg pe mana lui, ca are rezultate foarte bune la inseminari si fiv deci clar stie ce face, numai cu inferitilitate se ocupa toata ziua.
Plus ca nu s-ar fi meritat sa fac stimulare luna asta, daca o ratez din cauza HSG, la ce rau mi-a fost
nici nu ma gandesc sa pierd.
(asta daca o sa ovulez, evident ...)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 O sa vedeti ca o sa fie bine. Capul sus Lorena, trebuie sa fi optimista pentru bebe. V-am mai intrebat dar nu am primit raspuns atunci, lubrifiantul, chiar si cel bazat pe apa, omoara mormoloceii? Astazi e a doua zi de intarziere. Tstul de ieri a fost negativ dar parca m-as mai duce sa iau altul. Stiu ca nu are cum sa fie pozitiv dar as insista. Gata, ma duc la cafea sa ma linistesc. |
Eu stiu ca lubrifiantul de oricare ar fi el nu e bun atunci cand vrei sa ramai insarcinata.
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Lore cat e un apartament prin suceava? ai idee? eu am o ruda la vatra dornei si vrea sa vanda sa vina in bucuresti cam cat o putea sa ia acolo.... eu m-am mai uitat pe anuntuti....dar depinde... |
In vatra dornei depinde unde e situat si cum e amenajat dar preturile sunt destul de mici, nu stiu exact ce sa zic ca eu sunt din Falticeni si aici sunt alte preturi.
lucianamoga spune:
Fetele 

O zi buna sa aveti in continuare
Ne citim maine si celor care se testeaza va tin pumnii 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui sarah199065 buna fetele! ![]() din pacate,eu vin cu o veste ingrozitoare:din cauza anumitor probleme in familie va trebui sa il amanam pe bebe dar socul acum vine,am amanat si nunta pe anul viitor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si asta cu doar 3 luni si ceva inainte! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() of............. ![]() ![]() _ 2011 imi va aduce bebe mic! cu ajutorul lui DD o sa fiu !http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
Sarah imi pare foarte rau ca a trebuit sa amanati nunta si
.O sa vezi ca timpul va trece repede si ne vei ajunge din urma.Ce faci mai vii in tara sau nu?
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Sarah, imi pare rau ceva grav?Elenush, pre-seed e bun, mi-a vorbit si medicul de familie, cica e conductor. Alte lubrifiane nu, inafara de pre-seed mai sunt si altele fertility-lub si ... am uitat dar se numesc sperm-friendly. Draguta, ovuleziiii ![]() Ah, si eu merg maine la HSG ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Multa bafta sa vii cu vesti bune si fara durere.
bellasamoyed spune:
anca eu am zis ca exista sansa sa fie radiat, nu am zis ca toti sunt radiati![]()
gaby mi-e dr asa mi-a spus sa fac sia sa am facut mi-a zis ca exista un risc la nu stiu cate cazuri. pt noi a fost extraordinara luna aia de "pauza" adica ca ne-am protejat. drept urmare in luna cand a trb sa lucram nu am mai fost stresati si sa prins bebe.
tu acum faci cum crezi si cum ti-a spus dr
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10
samburelul meu
sarah199065 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Sarah imi pare foarte rau ca a trebuit sa amanati nunta si .O sa vezi ca timpul va trece repede si ne vei ajunge din urma.Ce faci mai vii in tara sau nu?![]() ![]() |
miha,din pacate nici in tara nu mai putem veni!

am 6 ani de cand sunt aici si am fost doar o data!

Mihaelafalt spune:
Mai fetelor pentru cine dorea tort e la frigider la inchegat si diseara il ornez atunci o sa va servesc si pe voi.Promit.
Restul mancarurilor am cam terminat, mai am un pic de curatenie dar am luat o mica pauza sa intru pe la voi si sa ma odihnesc un pic.

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen