Aspirante optimiste >20 ani (677)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

dupa HSG mergi singura fara probleme si chiar trebuia inainte sa iti faca o secretie

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Bella, dar tu ai zis ca ti-a facut anestezie, nu? Mi-e nu-mi face. In fine, nu de asta mi-a zis sa fiu acompaniata ca o sa ma doara ci ca o sa-mi dea un calmat in caz de nevoie si nu o sa pot conduce masina.
Anca, am intrebat si au zis ca PAP e bun si nu are sens.

Nu prea se agita ei aici cu siguranta.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Camcris
Gaby bafta pt maine
Sarah imi pare rau pentru vestile date

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

la PAP se ved anumite infectii, gen garnerella, trichomonas, candida etc. sunt mai multe dar nu imi vin in minte

era recomandat sa-ti faca si o secretie dar daca ei au zis asa....stiu ei

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Bella, dar tu ai zis ca ti-a facut anestezie, nu? Mi-e nu-mi face. In fine, nu de asta mi-a zis sa fiu acompaniata ca o sa ma doara ci ca o sa-mi dea un calmat in caz de nevoie si nu o sa pot conduce masina.
Anca, am intrebat si au zis ca PAP e bun si nu are sens.

Nu prea se agita ei aici cu siguranta.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

mi-e mi-a facut anestezie locala cu xilina. da de ce nu le zici ca vrei anestezie locala? e mai buna decat calmant. oricum eu nu am simtit nimic si sincer nu cred ca anestezia aia a fost pana la trompe mi-a facut-o in col si aia a fost:D

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Eh, Bella, aici degeaba le zici, ei sunt cei care decid, poti sa te certi, dar nu reusesti ca sunt prea calmi. Asa ca faci cum zic ei si gata. Deci nu pot sa le zic sa imi faca anestezie, dar lasa ca nu o sa mor eu de durere.
Eu nu reusesc sa conving asistentele sa mai schimb mana la analize si sa imi faca in dreapta ca eu sunt stangace si mi-e greu toata ziua dupa ce imi ia sange. Dar vezi... scaunul lor e prevazut pt mana stanga si gata, nu vor sa se complice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Camcris
Gaby bafta pt maine
Sarah imi pare rau pentru vestile date

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Multumesc Luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:

Eh, Bella, aici degeaba le zici, ei sunt cei care decid, poti sa te certi, dar nu reusesti ca sunt prea calmi. Asa ca faci cum zic ei si gata. Deci nu pot sa le zic sa imi faca anestezie, dar lasa ca nu o sa mor eu de durere.
Eu nu reusesc sa conving asistentele sa mai schimb mana la analize si sa imi faca in dreapta ca eu sunt stangace si mi-e greu toata ziua dupa ce imi ia sange. Dar vezi... scaunul lor e prevazut pt mana stanga si gata, nu vor sa se complice.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

nasol ce sa zic deci tot mai bine in romanica cu putin tupeu obtii ce vrei
eu zic ca nu o sa simti nimic, o sa vezi. si dupa hsg sa ai grija sa te protejezi luna asta ca daca se prinde bebe nu e bine pt ca exista riscul sa fie ovulul radiat. da de luna viitoare ai unda verde sunt 100% ca peste o luna ne dai vestea ceea mare.
da iti dau un sfat care la mine a mers in perioada fertila sa nu iti lasi sotul in pace eu l-am inebunit pana aproape de menstruatie care in cazul meu nu a mai venit

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=atf6KdyBpIc&feature=related

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:

nasol ce sa zic deci tot mai bine in romanica cu putin tupeu obtii ce vrei
eu zic ca nu o sa simti nimic, o sa vezi. si dupa hsg sa ai grija sa te protejezi luna asta ca daca se prinde bebe nu e bine pt ca exista riscul sa fie ovulul radiat. da de luna viitoare ai unda verde sunt 100% ca peste o luna ne dai vestea ceea mare.
da iti dau un sfat care la mine a mers in perioada fertila sa nu iti lasi sotul in pace eu l-am inebunit pana aproape de menstruatie care in cazul meu nu a mai venit

samburelul meu

eu am ramas in luna in care am facut HSG si ovulul radiat face 4 ani anul asta

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput