Aspirante optimiste >20 ani (677)
Raspunsuri - Pagina 10
sarah199065 spune:
buna fetele!
din pacate,eu vin cu o veste ingrozitoare:din cauza anumitor probleme in familie va trebui sa il amanam pe bebe dar socul acum vine,am amanat si nunta pe anul viitor!

si asta cu doar 3 luni si ceva inainte!

of.............

_
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
elenusht spune:
noi incercam la bebe de aproximativ 5 luni! acum si eu sper sa nu afecteze in nici un fel resp lubrifiant.punem foarte putin, dar eu stiu! ei zic ca e bun, nu afecteaza sperma deloc, dar eu stiu...I-am dat sotului vitamine, dar la el e pe sistem nervos, pe stres, de la job...la doctor nu vrea sa mearga! o sa facem dupa ce trecem de perioada asta de prestat spermograma sa vedem cum mai stam la acest capitol!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
lorena_86 spune:
uitati ce am gasit: "De asemenea, daca incercati sa ramaneti insarcinata, fiti atente pentru ca exista ingredient in unii lubrifianti care distrug spermatozoizii "
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
fetele si eu stiu ca lubrifiantul afecteaza la gigei.si o stiu de la dr. inainte sa raman gravi( in perioada fertila) am fost la o eco si dr transvaginala si dr nu a vrut sa fol lubrifiantul ca a zis ca daca sunt gigei pe conducta ii capaceste. cica lubrifiantul are in el si permicid. asa ca mare grija fetelor
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10
samburelul meu
camcris spune:
![]()
![]()
![]()
Hristos a inviat!
ce fac fetili?
sarah199065
i-mi pare tare rau ca trebuie sa amanati toate cele

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris Hristos a inviat! ce fac fetili? sarah199065 i-mi pare tare rau ca trebuie sa amanati toate cele![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |

_
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Matzaila_81 spune:
Adevarat a inviat!
Deci acum stim, fara lubrifianti. Uf ca nu e o veste grozava. Alternativele ar fi albus de ou, bleah, cred ca distruge orice urma de pasiune.
Sarah, ce s-a intamplat?
Imi inchipui ca a fost un soc.
camcris spune:
fetele care vor in listuta de pe prima pagina sa va dati numele si al sotului pentru acatist si data nasterii
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Buna 
Sarah, imi pare rau
ceva grav?
Elenush, pre-seed e bun, mi-a vorbit si medicul de familie, cica e conductor. Alte lubrifiane nu, inafara de pre-seed mai sunt si altele fertility-lub si ... am uitat dar se numesc sperm-friendly.
Draguta, ovuleziiii 
Ah, si eu merg maine la HSG
, dar nu mi-au facut cultura de nimic, mi-au zis ca nu e nevoie. Mi-am luat si solutia, iar bagajel nu-mi trebuie ca plec acasa repede, in max 30 min. (mi-au zis sa vin acompaniata sau sa prevad bani de taxi ca nu o sa pot sa merg singura)

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Sarah, imi pare rau ceva grav?Elenush, pre-seed e bun, mi-a vorbit si medicul de familie, cica e conductor. Alte lubrifiane nu, inafara de pre-seed mai sunt si altele fertility-lub si ... am uitat dar se numesc sperm-friendly. Draguta, ovuleziiii ![]() Ah, si eu merg maine la HSG ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabi vrajeala ca nu poti merge singura eu dupa ce am iesit de la hsg am inceput sa topai pe hol de fericire ca nu ma durut. nu am avut absolut nimic. puteam sa merg singura fara probleme. da na a fost mai bine cu sotu
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+10samburelul meu