Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 5
Gherman_in spune:
Foarte tare bancu ,frate,cum se zice la romani!Ce zici,ca numai sistemul sanitar e in groapa?Intreaga Romanie e sub ape,o intreaga harababura!De s-ar mai putea face ceva in ceasul al doispelea macar pentru copii nostri!Apropo de sistemul sanitar,eu daca m-as intoarce la lucru,nu as lua pe mere cat as da pe pere! (naveta),ce sa mai zic de crescut 2 copii.Multam lu Doamne Doamne ca randunoiu are servici bun,ca altfel eram de mult emigrata!Dar nu se stie niciodata ce se poate intampla! Cum a fost la stoma?Ai scapat?
. Oare ce fac celelalte randunici?Nu pre mai avem
de ele.
,somn usor,faceti maine cafeaua ca vin si eu,sper!!!!!!!!!!!
alina_satena spune:
Mariana sa imi trimiti si mie cartile cu activitati pentru copii te rog,abia astept sa ne intalnim maine la cafea
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici! 
Va las repede cafelele 

si ceai cu multa lamaie
! Eu una astazi am nevoie de cantitati industriale
. Eu de-abia am baut una
si am nevoie urgent de alta
, cred ca astazi mi-o injectez direct in vene sa-si faca efectul imediat
!
Am avut o noapteeee
cu durere de
si copilul behaind de zor
. Fetelor ce siropele de tuse ati dat puilor vostri?
Si astazi la munci am o zi....
da' n-am inca reflexele toate la mine...
.
Si ca sa va mai spun una tare...copilu' si-a vopsit aseara unghiile cu pasta corectoare
! Cat m-am chinuit sa o sterg....
.
Va doresc o zi buna in continuare! 

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
alina_satena spune:
Mariana iti multumim pentru cafea,sa speram ca vei avea o zi usoara si sa iti fie mai bine,si eu astazi am o zi plina dar incerc sa gandesc pozitiv si sa termin tot ce mi-am propus.Spor la treaba
MarianaPop spune:
Frate ce ma sacaie durerea asta
! Si mai am atatea de facut
!
Sa curga cafeaua....

....
Trebuie sa plec si in town sa rezolv ceva facturi si cateringi...![]()
Tatiana fetele celelalte ne viziteaza foarte rar
, si eu eram cam dezamagita la inceput...dar mi-a trecut...am tot transmis mesaje de invitatii dar....din nefericire randunicile din vechiul stol nu prea au dat curs...au ramas doar cateva care mai intra in dialog cu noi...si asta foarte rar. Au ales sa se mute intr-o alta casuta unde noi (cele venite mult mai tarziu)...din pacate nu avem acces...
Sper ca noi, cele ramase pe ramurica sa fim in continuare impreuna la ciripit
!
Alina, sa ai o zi buna in continuare! 
la munci...ma strigaaaa
!
Mariana, mamica de
Gherman_in spune:
Neata Alina,neata Mariana,nici eu nu m-am trezit prea bine.Astept sa iasa BALANELU'(soarele)sa pot tunde iarba,ca ,de,intra in atributiile mele.Cine sta acasa!!!!!!!!Mariana,daca si expectoreaza,incearca cu Humex 3x5ml/zi si Eurespal3x7ml/zi.Noi asa am scapat.Si mai poti sa-i faci aerosol cu ser fiziologic,in care poti adauga 10 picaturi de PROSPAN.E foarte bun pt.tuse.Insanatosire grabnica!Mari,Alina,unde lucrati,ca nu am vazut pe profil nimic.Va pupici
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Neata Alina,neata Mariana,nici eu nu m-am trezit prea bine.Astept sa iasa BALANELU'(soarele)sa pot tunde iarba,ca ,de,intra in atributiile mele.Cine sta acasa!!!!!!!!Mariana,daca si expectoreaza,incearca cu Humex 3x5ml/zi si Eurespal3x7ml/zi.Noi asa am scapat.Si mai poti sa-i faci aerosol cu ser fiziologic,in care poti adauga 10 picaturi de PROSPAN.E foarte bun pt.tuse.Insanatosire grabnica!Mari,Alina,unde lucrati,ca nu am vazut pe profil nimic.Va pupici ![]() tatiana |
Hai cu insoritul repejor
! Totusi, i-am spus randunoiului sa o duca la doctoreasa...
macar sa stau linistita ca nu are ceva la plamani
! Are o tuse seaca si cand incepe frate....nu mai termina mititica...si asta de aseara...
. Sunt pro aerosoli dar din pacate nu am aparat si trebuie sa ma duc la un cabinet particular sa-i fac, dar nu-mi face fara sa intru si la doctorita la consult si.....e cam costisitor...
Eu sunt un fel de asistenta
sa ma pregatesc de plecare! 
Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Gherman eu momentan nu lucrez nici la stat nici la privat,fac cosmetice homemade si bijuterii.La semnatura vei vedea adresa blogului si acolo vezi cu ce ma ocup,dar sunt si in cautarea unui loc d emunca.

doinita_g spune:

Dupa o lunga absenta
am aterizat si eu pe crenguta dar sunt defazata rau...
toate randunicile si puiutii
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g![]() Dupa o lunga absenta am aterizat si eu pe crenguta dar sunt defazata rau... toate randunicile si puiutiiDoinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinitza, bine ai re-venit pe ramurica!

Te invitam la o cafea aromata si asteptam sa ne cunoastem mai bine!
Yupiiii incep randunicile sa se adune!

Mariana, mamica de