Puiuti de Randunici 2008!! (483)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

randunici!
Da' pe unde umblati fetelor? Aaaa, presupun ca e soare in toata tara si ati iesit la plimbareli .

Va las cate o cafeluta cu un ingredient special de sanatate maxima . Iau si eu una, poate-mi mai trece trompeta asta....

Alina, cum a fost intalnirea cu sotu' ?
Teodora, mami nu mai spui nimic ?
Tatiana, mobila-i pe pozitie ? Sau inca lucrezi la asta ?
Doinita, cum a fost intalnirea Alexutei cu Cenusareasa ?

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Va salut si eu...
Azi a aparut o situatie neprevaz. asa ca am fost la serviciu cu Alexia...ocazie cu care sunt si eu acasa mai repede
Mariana, sa-ti iasa treaba super buna cu organizarile...toata lumea sa fie multumita, dar mai ales tu
Teodora, mi-a mi-a spus ca nu conteaza inainte sau dupa masa (si nea dr e chiar de sp. gastroenterolog)...asa ca eu imi intrasem in reflex si il dadeam dupa masa de dimineata...la ceva distanta...Alexia a luat o perioada considerabila...dupa varsta de 1 an de zile cand au aparut problemele...Problemele voastre sunt de aceeasi natura, adica digestiva? Scuze ca nu-s in tema
Despre intalnirea cu Cenusareasa...a fost ratata pt ca Alexia a dormit pana la 18.30 (foarte rar se intampla lucru asta, de cand s-a nascut nu prea a fost prietena cu somnu)...am iesit si noi putin in oras ca fetele
La capitolul NUUUU...ea spune: 'NU, NU si NU!', omu' meu ii zice de obicei pe invers sa obtinem si noi ce vrem, mie nu prea-mi iese faza asta

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Acu daca pe Cenusareasa am ratat-o...am vazut ca sambata viitoare vine Voltaj la noi...sper ca la astia sa ajungem ca donsoara e innebunita dupa ei (ea zice: vleau domnu de la mare...de la melodia Mi-e dor de')
Sa vedem cum o fi sambata! Ar fi vrut ea si Shakira da' ne-am multumit cu dvd-urile
Nu stiu daca v-am spus dar Alexia e mare cantareata, la genu ca reda imediat melodia si chiar versuri...nu conteaza limba in care se canta...si chiar are si voce...eu n-am astfel de talente (la cor abia de m-a acceptat vocea a2a) si nici omu'...habar n-am de unde i se trage...poate vreun stra-stra-bunic
toate fetele si va doresc un we linistit si insorit!

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Multumesc Doinita!Da avem inca probleme adica o colita de fermentatie la care nu-i dam de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu am o zi de tot kkt mi-a venit o alta factura de 250Ron pe 13 zile in luna mai(adik pe aceasta luna)la RCS&RDS si numai pot simt k mor,de unde sa pltesc aceasta factura?In aceasta tara tot se fura,sper sa trec peste asta acum la treaba,sper sa nu ma cet prea tare cu randunoiul.Tinetimi pumnii.

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Intru pe fuga ca ma grabesc acasa...am si programare la dentist.... Cred ca sun doctorita sa aman pt. next week .

Doinita, Alexuta cantareata si Biencuta dansareata... poate o "punem" de-o formatie .

Alina, mami da' de care abonament ai ? Noi platim lunar 85 RON. Iti tin pumnii strans, strans...stiu cum e cand te certi din cauza banilor .

Teodora,sanatate !

Va doresc un we placut !

Mergi la inceput

Am vb si eu dar nu de 250Ron de maxim maxim maxim 150Ron,tineti-mi pumnii,ptr diseara.Abonamentul e de 2 euro.

Mergi la inceput

Buna dimineata randunici !

Sa vina, deci, cafeaua cea deschizatoare de ochi, cea care trezeste mintea si limpezeste sufletul . Facem si ceai bineinteles .

Va doresc o zi minunata...si sper ca meteorologii sa se fi inselat in privinta prognozei .

Dat fiind faptul ca zilele trecute a fost nemaipomenit de cald, colombina mea a stat mai mult pe afara, ne-am plimbarit....ne-am dat in leagane, in "potogan" . Circ la intrare in casa....
In rest nimic interesant....astazi sunt cam molcuta...astept confirmarile de participare si sa mai punem la punct cateva detalii.

Mergi la inceput

Neatza fetelor ,eu spun prezent la cafea,si noi in week-end afara,ne-am plimbat,a fost foarte frumospacat ca se strica vremea,si pacat k oamenii sunt rai(am traito pe pielea mea)

Mergi la inceput

Hop si eu la cafea!
Da, si noi aproape numa pe-afara am stat...eu nici n-am mai cetit prognoza...asa ca va rog, nu ma speriati, oricum sunt imbracata de vara
Teodora sa va ajute DD sa scapati cat mai repede de colita aia!
Mariana gata cu dentistu? Despre formatie ...Alexia e prezenta! Chiar as vrea sa gasesc vreun club, ceva pt. kinderi, sa cante si ea intr-un mod mai organizatAm auzit de ceva pe la noi, asa ca sapt. asta mi-am propus sa ma interesez...sa vedem ce-o iesi
Alina nu te necaji din cauza rautatilor altora Iar despre RDS ce sa zic...scump doamna scump! Noi suntem la UPC si chiar ne-au redus abonam...platim vreo 67 lei cu toate cele. Sa vedem cat o mai dura...vad ca astia de la RDS sunt tare agresivi...vor sa-i cumpere pe UPC...asa ca vai de noi!

O zi insorita va doresc!

Mergi la inceput