Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_satena spune:
Mariana ma bucur k ti-ai mai revenit cu sanatatea,noi acum am revenit,dar eu de la atata carat de abia pot testa
>am fost sa imi iau dero,ulei zahar si etc.Si sa imi platesc datoriile
Mersi pentru capuccino,o zi usoara in continuare la serviciu.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana ma bucur k ti-ai mai revenit cu sanatatea,noi acum am revenit,dar eu de la atata carat de abia pot testa >am fost sa imi iau dero,ulei zahar si etc.Si sa imi platesc datoriile![]() Mersi pentru capuccino,o zi usoara in continuare la serviciu.http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina
! Te inteleg foarte bine! Acelasi lucru l-am facut si eu aseara inclusiv cu plata datoriilor
. Asta e, daca altfel nu se poate...n-avem decat sa ne impacam cu soarta pe care o avem. Hai sa fim zen, mami 

!Mi-am mai revenit un pic...am probleme cu trompeta, e infundata si fara simt
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Va doresc o dupa amiza si o seara cat mai placuta
!
Dupa cum vedeti n-am plecat nici acum de la munci...
Astept pe cineva si nu mai vine...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Sunt si eu pe-acasa...dar nu stau prea mult, am o mica sueta cu niste prietene
N-am mai iesit de nu stiu cand...asa ca azi poate sa ploua cu galeata, ca tot fug de-acasa.
Tatiana schema e in exemplu lui, pt. perioada 01.08-31.10....deci in primele 10 zile din fiecare luna cate 1 plic de bronho.In perioada 01.09-30.09 se ia si isoprinosine de 3 ori cate juma de capsula si probioticul se ia din 01.08-30.09 cate 2 jumatati de lingurita pe zi.
Fetelor acu...fug la intalneala!
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici! 

si 

sunt numai bune de baut!
Poftiti de serviti! E destula pentru toata lumea! ![]()
Va doresc o zi buna si sa realizati tot ceea ce v-ati propus! 
La mine nu a inceput prea bine....
. Sper sa reusesc sa "repar" cate ceva in fata chief-ului. Asta-i de gand lumea...postasul o "trage" intotdeauna
!
Doinita, cum a fost la "ieseala"?

Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Prezenta la cafea![]()
Mariana, bafta azi cu 'boss-ul'!
Aseara chiar a fost super, n-am mai iesit de-o mie de ani...ne-am hlizit o gramada, am si papat si baut cate ceva...ne-am relaxat. Sper sa repet mai des astfel de iesiri.
Alexia, de dimineata s-a imbracat in rochita de printesa, cu pantofiori...In dupa-amiaza asta cica la noi in Real vine Cenusareasa...si cum asta-i printesa ei favorita, cu siguranta vom fi prezenti![]()
I-am luat de dimineata o carte de la Disney, descopera cainii cu 101 dalmatieni, de care va fi super incantata!
O zi insorita va doresc
Doinitza
>>
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
alina_satena spune:
Mariana iti dorim o zi usoara la job,si iti multum ptr cafea.
Doinita de iesiri de astea AS AVEA SI EU NEVOIE dar nu are cine sa stea cu pitica
,nerbucuram ptr tine
doinita_g spune:
Alina
, si eu am aceasta problema plus timpul care nu-mi ajunge pt. toate cele: mancare, curat, spalat...si mai sunt si pe drumuri Galati-Buc...dar ieri am zis STOP, plasat copchil la randunoi si pur si simplu am alergat la fete![]()
Si mi-a prins asa bine...si acu imi vine sa rad de tot felu de faze de la intalneala![]()
Zau, cateodata simt c-o iau 'la vale' cu tot iuresul asta si toate cele...si cred ca nici nu-mi trebuie prea mult...si atunci caut si eu ceva: o iesire, o carte mai vesela...sa ma remonteze.
Tu cum esti cu spatele de la atata carat de ieri, mai bine?
Doinitza
>>
MarianaPop spune:
Doinita, Alina
!
Ce-as mai iesi si eu la o sueta intre fete
. Am cateva colege care au "intalneala" lunara
.
Va mai las cate o
si
la munci....ca trebuie...![]()
Si trompeta asta ma chinuie....
si unde mai pui ca am si ragusit....
. Am o voce asa de secsi...![]()

Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Fetelor cu spatele stau extrem de prost,merg precum robotul
degetele de la mana stanga parca am ace in ele,treaba am dar sincera sa fiu nu am pic de vointa sa ma apuc sa fac ceva ca de vremea de afara ma imbie la somn(ploua in Bucuresti)
incerc sa ma remontez singura,ma mai ajuta gandul ca va veni soata diseara,si mai am de pregatit ceva comenzi pentru cosmetice si bijuterii,restul le las pentru altcineva ca doar de am 3 barbati in casa
la treburi,va pup va las un capuccino asa pentru forta sua un ceai irlandez cu lapte