Puiuti de Randunici 2008!! (483)
Raspunsuri - Pagina 10
Gherman_in spune:
Salut fetelor...Mariana-insanatosire grabnica! Doinita-avem 2 zile de gradi,prima cu suspine,a doua cu bocete,norocul meu ca a dus-o tati.Azi am dus-o si pe cea mica cu mine la ora 12,au sarit toti copii pe ea,sa vezi ce a aparat-o Daria,a luat-o in brate si le-a zis ca e sora ei,sa nu mai puna nimeni mana pe ea,cu toate ca acasa ia bataie grupa mare de la prichindel. Tinem pumnii domnisoarei sa nu fie nimic grav! Alina,spor la lucru,eu abia am terminat ciorba de perisoare,(de mancat)iar la felul doi am piure cu ficatei.La desert,poate fac niste galuste cu prune.
doinita_g spune:
Buna seara,
Ne-am adunat si noi pe-acasa. Nu are nimic donsoara, cica sa-i dau aerius (da' numai ca l-a vomitat) si erdomed si gata.
Despre schema de imunizare..bronhovaxom + isoprinosine+ Colostrum probiotic din august...probabil ca o voi incerca pe asta.
La noi ploua in rafale
Vad ca puiutii vostri mananca piure...Alexia nu accespta cartoful sub nici o forma, il detecteaza in orice varianta si spune ' eu nu ma ofer la mancare'
O fi bine, o fi rau habar n-am dar nu insist. A avut o problema digestiva timp de 1 an de zile (intre 1- si 2 ani), ceva de genu...facea kk moale si mucus dupa fiecare masa
aproape ca o luasem razna, dar pana la urma i-a dat de capat tot domn dr. cu un probiotic foarte bun (si scump) si in perioada aia nu avea voie cartof...ma gandesc ca de-acolo i s-o trage cu cartoful....
Acum insa, daca nu am ceva boabe in mancare
pot sa-mi i-au adio!
Pt. ca de cand s-a rezolvat cu scaunu...a trecut in cealalta parte...constipatie psihica, pot trece si 3 zile ca nu zice nimic
Am incercat orice combinatie torpilanta, cateodata stateam si 5 ore sa faca si ea un kk
Cam asta ar fi problemutza Alexiei...
Va pup si va doresc o noapte linistita
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
Gherman_in spune:
Sa le vezi cum mananca
,asta seara au mancat la ora 20,aproape un castronel de piure+2 ficatei destul de mari+castraveti murati+vreo 3 rosii mici de caciula
,apoi mi-au cerut si pepene galben,si bineinteles ceva de beut la
,dar le-am dat ceai de data asta,cu chiu cu vai,ca vroiau lapte
,va dati seama ce iesea!!! Doinita,cum ti-a recomandat cura?Impreuna,sau 3 luni Bronho,3luni Iso si celalalt?Eu am inceput sa-i dau Dariei Multisanostol si Promiod (miere,propolis,ulei de catina,ulei de cedru).Va pupici si va las,ca tuna!!!!!!!!!!!!!!!!!
alina_satena spune:
Fetelor va nvit la o carfea si un ceai cu lamaie si vanilie.Eu am astazi d etradus niste chestii si de bananait prin oras
MarianaPop spune:
Buna dimineata dragele mele! 
Poftiti ca 
cafele si 
ceaiuri!
Multumesc pentru urarile de sanatate pe care mi le-ati transmis!
Mi-au fost de folos. Ce sa va spun, mi-a fost foarte rau, cu temperatura de 38 cu 5, stare febrila, am ajuns la urgenta. Am trecut pe antibiotic. Ieri am vrut intru la medic dar nu m-a primit, ca daca nu am programare nici nu se uita la mine, ce sistem de.....cacao
. Poate sa moara omu' ca nu se uita nimeni la tine
. Intr-un final dupa ce am comentat acolo mi s-a spus ca pot sa intru dupa ce-i consulta pe toti cei programati
si sa achit si 10 RON. Fetelor erau pe putin 15 de persoane in varsta si...cred ca erau din aia care au "abonament lunar"
. M-am lipsit, nu puteam sa stau in picioare atata timp. Urmez tratamentul prescris in spital. Eu nu am posibilitatea sa prevad daca o sa ma imbolnavesc si sa ma programez la consult..asta e...fara cuvinte
.
In privinta Biancai, e tot cu muci si cu tuse rara....mai avem si astazi tratament cu Aerius si Ketof. Sa o sun pe "doctoreasa" sa vedem ce mai spune. Toate stim cat de dificil este sezonul rece si ce implica mai ales pentru puiutii care au intrat deja in colectivitate, acolo unde, fiecare copilas vine cu "pachetul lui de virusi". Dovada e ca Bianca a venit cu un asemenea pachetel acasa....
Pediatra noastra e rezervata in privinta prescrierii unei scheme de imunizare. Deocamdata o tinem pe ursuleti cu echinaceea.
si o zi buna in continuare! Ooops antibioticul...
.
Citesc din urma si revin....
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
'Neata dragelor!
Habar n-am ce s-a intamplat cu mesajul meu...scrisesem si eu mai devreme dar vad ca nu apare...asa ca reiau ...
Mariana, bine ai venit cu ceaiul fierbinte, ca-i nevoie!
Sanatate Biancai si rabdare ca mucii astia-s de durata! Vad ca Bianca serveste Aerius...il ia pur si simplu sau intervii altfel? ca Alexia l-a vomitat ieri si habar n-am cum il dau eu 7 zile...
am sesizat ca-i putin amar...
Tatiana, cu schema revin cand ajung acasa (ca-i reprezentata grafic
si nu cred c-am retinut-o...) Oricum e ceva de genu: bronho in primele 10 zile din cele 3 luni...isopri...din ziua 20 (luna unu)...30 zile cate 3*1/2...si probioticul...2*1/2 lingurita pe doua luni...nu stiu de-am fost coerenta
dar revin diseara.
Tocmai am citit de colostrum probiotic...si se pare ca-i minunat
...iar don' dr. l-a recomandat expre pt. imunit. pe virala...
Asa ca un calcul scurt...schema asta-i vreo 400RON
...deci...incep sa le iau si eu treptat... si sper sa mai raceasca Alexia...pe la vreo 18 ani![]()
Cum a fost azi cu Daria la gradi?
Va
si va doresc o zi insorita
Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
randunici! Are ceva DC-ul...
de-abia am reusit sa deschid pagina! O fi de la vreme
? S-o fi infiltrat ceva apa de la ploaie
?
Doinita, Bianca ia Aerius asa pur si simplu fara sa apelez la alte tertipuri. In privinta asta nu am probleme, ia oricand si oricat...am seringile de la nurofen pe care le "serveste" singura! Nu prea am rabdare...
vreau sa-i treaca mai repede...
Sanatate Alexutei
!
Tatiana, ce ma bucur ca ai copii asa "hranaci". Nu spun ca am mari probleme cu Bianca dar...mai sunt zile cand alerg dupa ea cu mancarea prin casa
.
Alina,te-ai intors din "hoinareala"? Ti-am pregatit un capuccino! 
Teodora, cum stai la capitoul cursuri? Puiutii ce fac? 
Ce-o mai fi facand Mirela si fetele?
Si ce mai ploua, frateeee.....
Si e frig.....
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Si eu m-am intors de la gradi,azi a fost mai bine,a plans dimineata,dar apoi s-a integrat bine,au cantat,Daria acasa canta ceva de genul:guli guli sam sam,am intrebat-o si eu pe frau daca asa este si mi-a raspuns ca astea sunt cuvintele,printre altele.Deci...Dariuta mea chiar incepe sa prinda cate ceva,nu improvizeaza
Azi este foarte cald la noi,am imbracat fetitele in rochitele,si cu capul descoperit,sper sa tina vremea tot asa,ca aseara a fost urgie cu tunete si fulgere.Mari,bine ai revenit...la munca,ca numai asa ne putem auzi.Cum esti azi,mai bine? Fetelor,asa de greu merge la voi cu inscrierea la gradi?Azi a fost cineva sa depuna dosar pt.grupa mica si i-a zis sa vina din toamna,ca nu primesc dosare acum. Ma duc si eu sa-mi fac un ness mare,ca toata dimineata am mutat canapelele prin casa,tre'sa-mi vina mesterii sa-mi termine mobila de living,ca de la craciun stau cu ea asa
.Nu plecati,ma intorc repede

Gherman_in spune:
M-am intors tiptil,cu "canoaia "intr-o mana si cu o "farfuriuta"plina cu
,am urcat scarile,si eu am portita facuta sus pentru siguranta fetelor,cum nu am mai avut o a treia mana....m-am gandit sa sar parleazu
,si
am tras un genunchi de am scuturat etaju,noroc de prichindele ca sunt frante,nu au auzit nimic
Apropo de portita,am uitat-o intr-o zi deschisa si eram cu cea mica sus,avea un an si cateva luni cred,am vrut sa-i schimb pampi-ul,am intors o secunda capul si ea a zbughit-o din camera spre scari.Eu,dupa ea,am ajuns-o,si in clipa cand sa pun mana pe ea am alunecat si i-am dat un sut in fund,de nu s-a mai optit pana jos.Eu,dupa ea,dar ca mingea,in fund pe fiecare scara.
Atunci nu radeam,
amandoua,eu de frica ,ea de durere.Dar DD ne-a ajutat sa fie bine![]()
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Si eu m-am intors de la gradi,azi a fost mai bine,a plans dimineata,dar apoi s-a integrat bine,au cantat,Daria acasa canta ceva de genul:guli guli sam sam,am intrebat-o si eu pe frau daca asa este si mi-a raspuns ca astea sunt cuvintele,printre altele.Deci...Dariuta mea chiar incepe sa prinda cate ceva,nu improvizeaza .Nu plecati,ma intorc repede![]() ![]() tatiana |
Bine te-am gasit!

Ma bucur ca Dariuta n-a mai plans asa de mult
! Pana la urma cred ca e vorba de acomodare si nu de un alt motiv. La fel am patit si noi la inceput cu Bianca. Acum de nerabdare sa ajunga cat mai repede la copii aproape uita sa-i spuna lui tati "la levedele" Caldura
? Te-ai mutat cumva in tari calde si nu ne-ai spus Sa ai spor la montari
! Iarina ce face?Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**