Sarcina dupa anticonceptionale

Sarcina dupa anticonceptionale | Autor: Cory_Ioana

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor. Sunt noua si vreau sa intru si eu in randul vostru cu cateva intrebari. Am luat anticonceptionale din aprilie 2008 fara nici o pauza. Ultimul cm a fost in data de 5 aprilie de cand nu am mai luat pastile. In zilele fertle am "muncit" pt bebe. Acum sunt in asteptare. Simptome nu au aparut pentru ca e prea devreme. Intrebarea mea pt voi este dupa cat timp de cand ati intrerupt pastilele ati ramas insarcinate, pt ca ginecologul meu a spus ca pot sa raman chiar din prima luna, dar la fel de bine pot si dupa 6 luni, totul depinzand de organismul meu. Si o ultima intreabre in primele 2 saptamani imi dau seama ca sunt insarcinata sau nu? Pana sa vina data cm sunt foarte curioasa si stiu ca testele de sarcina iasa oricum negative. Va multumesc si va pup!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Bine ai venit Cori, mai eu am luat ca si tine cativa ani anticonceptionale, insa..eu le luam cu pauze la fiecare 6 luni, si m-am lasat de ele anu trecut in oct am luat ultima folie, si anu asta in ianuarie am ramas insarcinata pentru prima data in viata mea, si in luna martie...am pierdut sarcina,ca si cauza sa-ti spun...nu stiu, dr a spus ca se intampla la multe femei la prima sarcina, ptr ca e ceva nou, si organismul nu il accepta. Asta nu inseamna ca tre sa patesti si tu la fel, tu poti sa ramai in prima luna sau dupa cateva luni, totul depinde de organismil tau, important este sa iti faci niste analize sa vezi daca e totul in regula si sa-i spui dr tau ca vrei sa faci un bebe, toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu am luat anticonceptionale vreo 8 ani, cu pauze anuale de cate 2 luni.
Cand am hotarat ca vrem sa avem un copil si am renuntat sa mai iau pastile am folosit o luna prezervativul si in luna urmatoare s-a intamplat minunea.
Ginecologul tau are dreptate:poti saramai in prima luna sau chiar dupa 1 an. Ar fi bine sa te relaxezi si sa nu mai "munciti" pentru copil. Fa-ti eventual ceva analize sa vezi daca esti in regula (o prietena de a mea, dupa ce a asteptat vreo 6 luni sa ramana insarcinata a mers la medic si a rezultata ca avea niste chisturi pe ovare care impiedicau acest lucru. dupa ce le-a tratat, a reusit sa ramana insarcinata si acum are o minune de fetita).
Iti doresc sanatate si sa ti se indeplineasca dorinta de a deveni mama cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Totul depinde de organismul tau. Se poate intampla sa ramai si in timp ce iei pastilutele. Dar administrarea lor pot avea si reactii adverse.
Eu iti recomand, daca cumva nu s-a intamplat totusi minunea, sa-ti faci analizele amanuntite, mai ales cele hormonale. Mult succes.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput