Nunta secolului - vazuta de noi
Raspunsuri - Pagina 8
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian pt cei care sunt la lucru si nu pot vedea... povesteste cineva ce se intampla pls? si cum e imbracata lumea si tot... ca mi-a pierdut postasul invitatia... mama de Carol (29.12.2008) si 28+ cu Patrick blog |
cu palariute de toate formele si culorile
Acum lasand gluma, tinutele sunt momentan sobre, taior cu fusta sau rochite pana la genuchi, in general crem, verde, roz, bleumarin.
Am vazut si cateva rochii lungi dar putine.
Stilul este clasic, englezesc.
gogosel spune:
daaa,nu cred ca am vazut vreo doamna fara palarie.unele chiar caraghioase!culori vii,multe pene,majoritatea se poarta inclinate pe o parte.nu stiu cum le-or fi fixat pe par
oricum,abia astept sa vad mireasa
si sper din tot sufletul sa se iubeasca cu adevarat!
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gogosel daaa,nu cred ca am vazut vreo doamna fara palarie. |
Nici nu cred ca o sa vedem. Din cate stiu face parte din protocol, nu se poate fara ceva pus pe cap
roxanaz spune:
si pe site-ul ABC news se poate vedea transmisia live: http://abcnews.go.com/International/Royal_Wedding/
protocolul cere palarie in mod clar. nici nu exista nunta eleganta fara ea.
Roxana
Lala_D spune:
Mai avem de asteptat pana la vederea rochiei de mireasa, abia la ora 13.00 (ora Ro) Kate va parasi hotelul.
roxanaz spune:
Cristi, poti citi pe site-ul bbc live text commentary, nu video.
cea mai draguta barfa de pana acum mi s-a parut aceea ca invitatii nu au locurile desemnate deja in catedrala, este "primul intrat primul asezat"
"0833: Perhaps surprisingly, it's first-come-first-served for the majority of guests inside the abbey. No wonder they're queuing already!"
si pentru ca toata lumea face speculatii pe tema rochiei mirese se spune ca au "inside information" ca va avea cordon
roxanaz spune:
Sir John Madejski, presedintele Reading Football Club, a spus reporterilor BBC la intrarea in catedrala ca fiecare invitat a fost rugat sa aduca o factura de utilitati
"Sir John Madejski, chairman of Reading Football Club, has arrived at the abbey. He tells the BBC that all guests have been told to bring a utility bill. He went for council tax. We wonder what that's all about
..."
NicoletaB spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui AnaisG
De cand lumea si pamantul, monarhii au avut zeci de copii in afara casatoriei. Asta nu inseamna ca toti au fost recunoscuti ca avand "sange albastru". |
Tatal lui Paul e nascut in cadrul unei casatorii incheiate legal. Nu e un bastard. Diferenta mare!