Strugurasi de Sept-Oct 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Poate are calcu de la lucru pitici.. incerc acasa poate merge..

Athosik.. multumesc.. numai cu vesti bune pot veni

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

la voi e morfologia fetala , nu?

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

DA!!!

21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Am vazut la carrefour oferta la lucrusoare de bebelusi, pe pagina lor in catalog, este carucior primii pasi cu cosulet de masina pt 0-13 Kg, la 500 lei.. mi-e ceva in genul imi e caruciorul numai ca e alta culoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:

oanaiasi ai facut ceva efort ieri? o sucitura ceva? gandeste-te ca uterul creste, se intind ligamente pe-acolo, poate te-ai scarpinat. Pune un tampon alb, d'ala zilnic, si urmareste daca mai iese ceva. Am eu un fix cu chilotii rosii, roz sau maronii, de nu vreau sa-i vad...daca cumva sangerez, ma gandesc ca n-o sa fiu in stare sa observ

Eu mi-am pus la pastrare toti chilotii colorati :)). Am acelasi fix .. nu port decat chiloti albi! Inainte prin casa mai lasam pudoarea la o parte si purtam pijamale si atat am renuntat si la obiceiul asta tot din frica sa nu se intample ceva si sa nu observ... :)

Lori 22+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:

oanaiasi ai facut ceva efort ieri? o sucitura ceva? gandeste-te ca uterul creste, se intind ligamente pe-acolo, poate te-ai scarpinat. Pune un tampon alb, d'ala zilnic, si urmareste daca mai iese ceva. Am eu un fix cu chilotii rosii, roz sau maronii, de nu vreau sa-i vad...daca cumva sangerez, ma gandesc ca n-o sa fiu in stare sa observ

Eu mi-am pus la pastrare toti chilotii colorati :)). Am acelasi fix .. nu port decat chiloti albi! Inainte prin casa mai lasam pudoarea la o parte si purtam pijamale si atat am renuntat si la obiceiul asta tot din frica sa nu se intample ceva si sa nu observ... :)

suntem un grup de femei nebune.. eu inainte uram chilotii , si lenjeria alba... acum am vreo 5 perechi de boxeri albi, si cand imi iau ceva colorat obligatoriu alldays... obsesii similare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Buna, fetelor!

Azi si eu sunt intr-o dispozitie naspa.. ieri seara am vomitat groaznic, azi-noapte la fel, si am avut dureri de burta toata noaptea... Ma simt tare aiurea. Nu stiu daca sa-l sun pe ginecolog sa ii zic de dureri.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu am fixatie cu hartia igienica , tre sa fie musai alb imaculat
chiloti port si colorati dar neaparat cu slip protect alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana eu ma declar nebuna principala a grupului , nu cred ca ma depaseste cineva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana eu ma declar nebuna principala a grupului , nu cred ca ma depaseste cineva

s-ar putea sa ai surprize.. da mai bine sa nu ne masuram nebunia..

A .. da .. hartia alba.... mai ales ca la servici avem roz... de cateva ori era sa fac infart cand am gasit pe chilot pete roz... mi-a trebuit ceva studiu sa imi dau seama ca e de la hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Jade daca ar fi sa ne insiram toate obsesiile facem de-un grup de ala ca la Alcoolicii Anonimi. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Buna, fetelor!

Azi si eu sunt intr-o dispozitie naspa.. ieri seara am vomitat groaznic, azi-noapte la fel, si am avut dureri de burta toata noaptea... Ma simt tare aiurea. Nu stiu daca sa-l sun pe ginecolog sa ii zic de dureri.

18+

iris daca iti permiti sa-l suni, nu mai ezita.Nu este de joaca cu durerile.Ai luat macar no-spa?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput