Test Prick in Bucuresti

Test Prick in Bucuresti | Autor: usorlili

Link direct la acest mesaj

Buna ziua

Stiti cumva unde se poate face prick test (teste cutanate pentru alergii) unui copil de 5 ani, in Bucuresti. As prefera la o clinica privata (ca n-am decat vreo 3 alergii de verificat) si nu m-as mai duce la medicul de familie pentru trimitere. Dar iau in calcul si la un spital sau la o clinica de stat, daca ma ajutati voi cu vreuna.

La Medlife (unde ne facem in mod uzual analizele) nu mi-a raspuns nimeni la telefon. Pe site-ul lor am gasit ca s-ar face aceste analize dar doar in Brasov.

Multumesc mult de ajutor.

Si, totusi, exista iubire...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Medicover le face sigur in Bucuresti. Sunt convinsa ca si Medlife mai incearca cu ei daca ai un istoric medical cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

A facut copilul meu un astfel de test (acum vre-o doi ani) la Medicover. Era inclus in abonament, asa ca nu stiu pretul, dar poti afla de la ei. Testul nu a durut, copilul nu a plans deloc, doctorita f draguta si rabdatoare - pana l-am convins sa intinda manuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Saru-mana fetelor.
Se pare ca la Medicover nu au teste pentru albine, viespi si paianjeni (ceea ce as fi vrut eu sa-i fac).

La Medlife tot nu reusesc sa dau de laborator. Intre timp o prietena mi-a spus sa incerc si la Gomiu (care ar fi relativ la indemana mea). Ramane sa rezolv cu trimiterea de la medicul de familie (ca asta ma doare cel mai rau).

Multumesc mult si revin sa scriu cum am rezolvat si unde, pentru viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Te referi cumva la spitalul Gomoiu? Si eu as vrea sa stiu unde se pot face teste complete de alergii la copii (6 ani si 4 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La spitalul Scarlat Longhin pe cal. Serban Voda, pe langa Liceul Sincai se fac toate testele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Eu i le-am facut copilului la Policlinica Gomoiu, langa spital, cu trimitere de la med. pediatru si programare.
Doctora (Lucia Carbune) mi s-a parut ok, asistenta (caci ea e cea care face testul) la fel...copilul a colaborat, nu a reactionat la nici un alergen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Multumesc mult fetelor.

Citat:
citat din mesajul lui Anka74

Policlinica Gomoiu, langa spital, Doctora (Lucia Carbune)

Da Anca si noi tot catre d-na doctor Carbune am fost indrumati. Numai ca cica ar fi in spital nu la policlinica. Asa mi-a spus prietena mea. O sa o mai sun ca poate am inteles eu gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna,
Tocmai am facut si eu programare la alergolog la clinica Novo Medica. Mi s-a recomandat dna dr. Bumbacea. Fac si teste cutanate copiilor.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Citat:
citat din mesajul lui usorlili

Multumesc mult fetelor.

Citat:
citat din mesajul lui Anka74

Policlinica Gomoiu, langa spital, Doctora (Lucia Carbune)

Da Anca si noi tot catre d-na doctor Carbune am fost indrumati. Numai ca cica ar fi in spital nu la policlinica. Asa mi-a spus prietena mea. O sa o mai sun ca poate am inteles eu gresit.

Nu este in spital sigur. O gasiti numai la policlinica sigur. Este o femeie deosebita si un medic la fel. Stiu ca programarile se pot face telefonic direct.

Descriere Cabinet Medical Dr. Carbune Lucia Medic primar alergologie-imunologie clinica, pediatrie; consultatii, testari alergologice; explorari functionale respiratorii (spirometrie); vaccinari antialergice
Contact Bd. Basarabiei nr. 19, sector 2, Tel/Fax 021.323.68.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

un prieten acum 2 ani,i-a facut copilului,de 5 anisori atunci,la Medlife,si toate l-au costta de a usturat,si a descoperit ca e alergic la 90% dintre alergenii testati....pediatrul a zis ca e posibil sa faca si boli de sange fiind atat de alergic.Acum,nustiu ce sa mai zic,alor mei nu le-am facut decat la lactooza si gluten,intolerantele,desi Marcu de la Medlife mi-a zis la baietel ca e predispus la alergii,fiind blond cu ochi albastrii

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Relax&Tone....

Mergi la inceput