Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

ramo multumim de galerie

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

582..votat si noi!

spuneti si fetelor de la noi,suntem multe care va citim si sunt convinsa ca vor vota.
mult succes

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu, ziceam ca in loc sa ii dau inaintea unei mese de san toata cantitatea de hrana semisolida, sa o impart si sa i-o dau inaintea tuturor meselor din ziua aceea. Adica in loc sa ii dau 3 lingurite de pulpa de mar cu cereale ii dau o lingurita la prima masa, o lingurita la a doua si o lingurita la a treia.

Voi mai vorbeati de o masura. De unde aveti masura aceea, se cumpara? Eu credeam ca vine o data cu cutia de cereale, dar nu... Si pe cutie scrie sa ii dau o lingura de cereale, pe care sa o amestec cu 4-5 linguri de laptic. Eu pun la ochi, incerc sa fie cam pe acolo, dar daca as avea masura de cereale ar fi mai bine. Voi o aveti din cutia de lapte praf. Vin cu tot cu masura?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Fierul i-l dau in timpul mesei, ca sa scrie pe instructiuni. Fac asa: la masa de dimineata de tot ii dau inainte de masa vigantol, vitamina C, apoi o conectez la san si la un moment dat, fie cand lasa ea sanul putin, fie o deconectez eu, ii dau fierul si apoi continua suptul pana adoarme. Iar la a doua masa din zi ii dau marul cu cereale. Doar ca in stomacel mai ramane fierul, laptele nu e complet digerat, si cand vomita, vad si urme de fier. Calciu nu ii mai dau luna asta, a zis ca e ok. Dar nu voma de la el. Cred ca vomita de la hrana semisolida, ca nu stie sa o inghita bine si se ineaca cu ea. Ca asa a facut si ieri si azi. Se ineaca, tuseste si apoi pac voma. Tre' sa ii dau mai putin, mai rar, sa ii las timp sa inghita, cred ca asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Ramonaaa inceputul diversificarii = o masa de papa

Elfica, scuze nush ce a fost in capul meu... aveam impresia ca sunt mai multe mese de papa, dar cred ca e ok si daca ii imparti masa in mai multe, adica stai asa... ca nu stiu daca e ok sa ii pastrezi mancarea facuta mai multe ore, sau ii faci de fiecare data cate o lingurita
Oare daca pui si putin lapte sa fie mai pastos si nu inecacios e ok, se poate, imi dau si eu cu parearea ca sunt pe langa, eu nu am inceput inca vai ce ma asteapta...

Mergi la inceput

Ma duc sa ii dau sa manance si sa o adorm, ca da semne. M-am uita la nunta britanicilor si a stat cu mine. Acum ne retragem in dormitor.

Inca o tema de discutie: cum se ia corect temperatura rectal? Mi-am luat la picioare in gura, a scos termometrul de nenumarate ori de la frichingeala si in final a facut si kk. M-au trecut toate transpiratiile! Noroc ca nu are febra... Dar, fiind dupa vaccin, trebuie sa o monitorizez... Eu o tin pe paste, ca dc sta pe burta are fundul strans si nu am acces la anus. Voi? Ceva sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Si eu tot pe spate il tin cand ii iau temperatura si cu o mana il tin de piciruse cu celalta tin termometrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

eu il pun pe spate, dupa care il "rabatez" pe-o parte, cu o mana ii tin termometru, cu cealalta ii tin bucutele ii cant si ii povestesc si sta cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Am inceput si noi cu altceva decat lapte. Eu plec de luni la servici si m-am gandit ca macar o masa sa aiba altceva asa ca am inceput cu supa de legume. In primele zile a fost ok cu zeama, de azi ii si pasez legumele.Sper ca Toma sa nu faca figuri.
Ii dau si eu LP 2 mese pe zi ( Aptamil) si restul LM cat o mai fi...
A, si seara ii pun o masura de cereale( Bio orez-de la milupa ) in lapte.
Am si eu o intrebare : voi sterilizati de fiecare data razatoarea de sticla , sita si celelalte ustensile pe care le folositi la prepararea mancarii ?
Va doresc o zi frumoasa si un weekend placut.

Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma

Eu nu mai sterilizez ustensilele de preparat mancarea, le spal bine si le clatesc cu apa fierbinte. Cand era Sofia mica eram exagerata cu sterilizarea, dar acum, la al doilea copil am scapat de spaima ca se imbolnaveste copilul daca nu sterilizez vasele si nu dezinfectez jucariile pe care le baga in gura.

http://corectareteme.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Elfica din ce stiu eu, si nu stiu cat e de corect, fructele se dau dimineata si se dau progresiv la a doua masa pana se inlocuieste masa respectiva de lapte. Deci azi o lingurita...maine 2...dar la aceeasi masa. Daca ii dai la fiecare masa nu stiu cum mai reusesti sa inlocuiesti masa respectiva pt ca, cantitatea ta e impartita in diverse momente ale zilei. Asta e parerea mea...nu stiu daca e neaparat buna. Si e posibil sa vomite pt ca e foarte vascos si ei nu sunt obisnuiti. Fa mai apos sa reuseasca sa inghita. Mai patesc si eu la piureul de legume cand e prea gros. Eu imi pun suc de fructe diluat cu apa fiarta si cand vad ca se ineaca le dau sa bea si apoi continui. Sau mai pun apa fiarta daca n-a ramas suficienta de la fiert.
Eu folosesc masura de la LP pentru cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Eu sterilizez doar biberoanele in continuare si linguritele cu care ii hranesc. Atat.

Mergi la inceput