Ce deodorant purtati ?
Raspunsuri - Pagina 5
aramona spune:
Hop si eu...
am incercat o gramada: Mi s-au potrivit Lady Speed Stick, Platinum Secret Cream (asta cel mai bine!), Dove-stick, Chiar si Nivea crema-deo dry (este totusi mai slabut, dar nu pateaza)
Merge si noul Lady Speed Stick cu aloe...
DAR, parerea mea, conteaza mult starea de spirit, (stresul, etc...?), modificarile hormonale (sarcina, de ex...) si ph-ul fiecaruia. Am observat asta pe pielea mea, motiv pentru care evit sa spun cuiva ca "cutare" deodorant este bun!
Este bun ceea ce ti se potriveste pielii!
Ramona
simoneta spune:
Lady Speed Stick invisible dry, nu pateaza lucrurile,mai ales pe cele de culoare inchisa...si nu sunt probleme de transpiratie 24 de ore.Cred ca Lady detine recordul.
Pupici.Simoneta 25s
carmenutza spune:
eu folosesc Rexona Oxygen..crema...este super bun, are un miros discret..oricum eu imi dau zilnic cu parfum, deci nu prea ma intereseaza mirosul deodorantului..dar mie imi place asta...este eficient si vara..dar este drept eu nu prea transpir...
va pup
carmen
Oana_B spune:
Eu in Romania foloseam Rexona cu bila, imi amintesc ca am avut cateva din Germania si era atat de eficient incat daca dadeam mai mult decat subratul imi usca pielea de faceam cojite. Aici folosesc din alea crema, Degree-care se activeaza cand incepi sa transpiri, Dove si Suave.
Oana_B
deliak spune:
Eu folosesc roll-on si spray Dove.Mi se par foarte eficiente si au un miros discret pe care bebe il accepta foarte bine(cind alaptez). Va pup!