Ce deodorant purtati ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Am folosit Nivea ani de zile, m-am impacat mereu tare bine cu el si nici nu-mi facea surprize, desi vara transpir zdravan. Ei bine, anul asta a trebuit sa-mi caut altul, nu stiu, or fi schimbat ei ceva (sigur au schimbat, acum sunt mai multe feluri, iar modelul ala vechi nu se mai fabrica), sau din cauza sarcinii sa fi fost... cert este ca nu mai facea fata.
Dupa o gramada de teste pe propria-mi piele, am ajuns la Adidas Sensitive, intai roll-on si acum am luat si spray, si il declar fain de tot. Miroase frumos, discret, si ma tine toate ziua.
Ah, vorbesc ca o reclama!

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns britdi spune:

Si eu ma impac foarte bine cu Nivea roll-on ! Are un parfum placut si nu transpir !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Vad ca Nivea e tare laudat.L-am incercat si eu dar mi se pare cam....slabut.In schimb am descoperit deo roll-on cu hammamelis de la Yves Rocher si mi se pare super.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Si eu ma impac f. bine cu lady speed stick.
Pupici.
lilib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanie spune:

Va recomand deodorantul cu bila in special cel de 50 ml, "On duty" de la Avon, - Floral, Active, sau Tropical -, este EXCELENT!
"On duty" e cel mai bun. Incercati-l cu incredere!

Pentru bucurestence; la Cora e o oferta promotionala la crema Nivea Soft, daca va intereseaza...

Numai bine!

Stefanie & BB 14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ptr ca nu mai suportam parfumul, aproape deloc, acum purtam NIVEA si sunt multumita.

Altfel, multa vreme am purtat Lady Speed Stick. Hai ca m-ati facut curioase cu "On duty" de la AVON

Pupici,

Andra cu burtica de 27 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Crinuta, Mitchum costa in jur de 120.000 lei maxim. Eu folosesc varianta fara miros/parfum si dau peste cu Fa Spring Flower Fresh Control 24h (alb), tocmai ca nu are miros puternic si da o senzatie de curatenie si prospetime.

Daca te mai pot ajuta cu ceva, striga! Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Am incercat mai multe, Nivea, Rexona, Dove, dar prefer Lady Speed Stick pentru ca mi se pare cel mai eficient, mai ales in zilele toride de vara.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si eu pana acum foloseam Lady Speed Stick dar nu ce m-a apucat si l-am schimbat cu Rexona ultra activ. Maaaare graseala! Vad ca a inceput sa curga, s-a facut aproape lichid. Daca il tin in frigider e ok, dar daca e pe masutza de cosmetice e jale. Pana acum cu Lady Speed Stick nu am avut probleme de genul asta si nu-am tinut niciodata in frigider. Adi chiar m-ai facut curioasa cu cel de la Revlon. Si mie imi plac cele fara miros pt ca asa pot folosi ce parfum vreau eu, fara sa combin mirosurile.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Deodorant BU sau vanderbild daca am scris corect Spray sau apa de toaleta si pudra odorizanta dupa baie dimineata (oriflame..). Dar si ciaiuri care inhiba transpiratia ( sunt mai multe plante/ceai de la plafar); si mirosul mai apare si din cauza toxinelor ingerate sau infalete. Aveti grije.
Dar nimic nu se compara cu baia zilnica ( apa si sapun..)

Mergi la inceput