Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Neata !!!
Monnvas, sanatate multa va doresc !! ce sa zic, daca mai face febra, du-te sa il vada un medic
Am vorbit ieri cu Mababei,a promis ca va intra si pe aici, e intr-o perioada cu planetele aliniate gresit in casa profesiei , Mercur retrograd dar sunt convinsa ca se va remedia rapid situatia dupa cum o stiu eu fata desteapta si luptatoare pe ea.
Noi tocmai am descoperit inca 2 canini noi (da, noua nu se iesisera inca ) si unul care a iesit deja asa ca se cam explica diareea si mucii dar astept sa vad si rezultatele
Aseara iar a scos Ada o perla : avea un servetele in mana si Pisi a rugat-o sa il dea, raspunsul ei a fost : tati ti-l dau cand sunt pregatita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
o da
pupacim pe mababei si o asteptam pe la club
La multi ani! mamica draga
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
pupacim si zambariciul mic pentru cei 2 canini proaspat achizitionati si pentru perle
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
ei si acum sa vin cu ibricul de cafea nu de alta dar sa ne respectam tabieturile
monnvas - tin pumnii sa nu fie nevoie de nici o spitalizare/ investigatie, nimic
noi nu am patit dar din ce am mai auzit la alte mamici se poate fare puseu de febra asa mare la o simpla indigestie
noi am experimentat pentru prima oara (si sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie si pentru ultima oara) mersul la camera de garda la clinica de arsuri de la grigore alexandrescu
nu degeaba se spune ca omul sfinteste locul
ce folos ca au renovat cladirea daca inauntru se vedea ca nu-si dadea nimeni interes sa faca , curatenie temeinic, personalul - sub orice critica
asa zisul consult a fost facut cam de la 1.5 metri nu a pus mana pe noi doar ce i-a descris asistenta dupa care ne-a recitat pagina invatata in facultate cu toate urmarile posibile la arsuri (nu mai spun ca ne-a tras de urechi pentru neglijenta noastra de-a ajuns micsu' sa se arda) si cica ca merg zilnic sa o bandajeze si sa o vada (daca primul consult a fost de la 1.5 metri, probabil ca urmatorul era din usa)
nu am avut nervii atunci sa ma intorc si sa ma iau putin de dl doctor (ca eram intoarsa pe dos ca imi si vomitase in masina pe drum spre spital) dar tare ar fi meritat cu toate ca la nesimtirea afisata nu stiu daca ar fi avut vre-un impact
gata, m-am descarcat
mai vrea cineva cafea?
avem 2 anisori
Floric spune:
Gianina, pup Micsunica. Si Rares s-a atins de fierul de calcat si i s-a facut buba dar l-am tratat acasa. Oricum statea cu degetul parca era Mr. Bean.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Monnvas spune:
Pai febra ioc, i-am dat nurofen pe la 10 jum azi-noapte, banuiesc ca daca n-a mai aparut dupa 8 ore putem inchide capitolul, nu? In schim,nush ce e in pampers,ca imi zice "iai caca, mult caca".
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
curea spune:
Neata mamicilor,
Monnvas si noi am trecut prin asa ceva, noi am facut febra 39 cu 9 si apoi am avut scaune diareice.
Eu as zice sa ii mai dai inca o priza de nurofen preventiv, iar cu scaunele nu stiu ce sa zic ... eu i-am dat enterolactis buvabil acum nu stiu ce medicamente se gasesc acolo...
Fetelor ati mai pus de o intalneala ceva??? eu nu am apucat sa citesc din urma...
curea spune:
legat de fierul de calcat stiam ca exista in farmacii un sprey pt arsuri dar nu stiu daca este pt. copiilasi asa mici ca ai nostri. are idee cineva?
Gianina imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.
Monnvas spune:
Multumim, fetelor, pt gandurile bune. Nici diaree nu mai avem si, cel mai important, azi alearga. Ieri a cam zacut, era si f cuminte, facea tot ce-i ziceam, pai ala nu e copilul meu acum deja face galagie, bate in calorifere, stiti voi, music to my ears...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
novus spune:
Curea, intalneala va fi mai la vara cai n iunie facem adunare generala in Grecia
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)