Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monn, eu cred ca ajung la suceava zilele astea, dar daca ajung, o fac fie in weekend,fie pe seara, ca mergem la ceva cumparaturi. Ce nevoie ai?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ilinca, kiar ca esti mortala cu animoalele moarte sa-i fi dus bianca o gaina pt supa, ce naiba? :P

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Nu mai bine un somn (peste), si sa-i anunt inainte sa umple cada cu apa:)).

Haz de necaz. In mod clar copilul s-ar fi bucurat la papagalu' meu, dar parintii nu mi-ar mai fi dat buna ziua multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

denisamada: nu numai ca ploua dar vin iar frigurile peste noi - cica la munte va ninge iarasi

Vaaaaaaaaaii!! Si noi aveam program de socializare we viitor... sa vedem cum reformulam...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

In articolul asta Assange vorbeste si el ca sa se auda vorbind.
Nu cu Cartea Meclei s-a inceput povestea asta...
Facebook-ul e doar un nivel "mai democratic" ca te poti despuia public acolo cu buna stiinta (sau din nestiinta).
La fel ca paranoia cu mail-urile ce pot fi citite si telefoanele ascultate...Cu satelitii, care te gasesc in gaura de sobolan, etc.
Exista aceste informatii, fiecare se expune cat crede el de cuviinta sau cat il duce capul, dar pana la exploatare e care lunga...(Si nu vorbesc acum de cautarile lui Chato)

Corect! E un risc asumat. Mare lucru de ascuns nu am... si descoperim atat cat consideram...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza :)

Bianca, eu i-as lua Pisilincai pasari (io-s cu capu' oricum) insa pot sa transmita niste boli nasoale, asa ca...mai stau.
Ca idei....nu pot sa te ajut, Pisilinca ignora cu totul orice jucarii, se mai joaca prin magazine cu alea cintacioase dar atit, nu le vrea, le lasa in raft fara nici un regret; e in faza "cicim!!!" adica citim. Mint, am in casa si balcon undeva pe la 40 de mingi de toate culorile si dimensiunile, cu ce desene vrei si nu vrei, cu tzepi sau fara. Dar poti sa iei o bicicleta pt mai tirziu un pic; la bloc avem o fetita cu vreo 6 luni mai mare decit Ilinca, pe care o scot bunicii pe bicicleta de-aia cu roti ajutatoare. Bine, ea nu pare pasionata deocamdata de chestia asta...

Monn, ma bucur pt voi .

Anamariame, iepurasi si mie mi-au fost sugerati ca-cadou de Paste si am refuzat. Nu-s ATIT de masochista, chit ca-s deschisa la minte in ceea ce priveste animalele. Da' ce Doamne iarta-ma sa faci cu iepuri la bloc....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Buna dimineata!

cu intarziere pentru Novus , David , Sophiphi , Andreea , Ana katherina , Eva Maria si pentru toti ceilalti pe care nu am apucat sa-i felicit la momentul potrivit.

Am intrat destul de des sa vad ce mai faceti, am admirat poze frumoase de la petreceri, cu copii si tinute care mai de care, torturi frumoase si buna dispozitie. Va dorim numai bine, sanatate si fericire si multe impliniri!

Chatonel frumoase pozele cu Izia e o adevarata domnisoara, mi-au placut si cele din Italia .

Noi suntem bine, Raul s-a acomodat foarte bine la cresa, s-a integrat usor , e drept ca avem de furca cu racelile, dar este si asta o etapa, trecem peste si va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Dodo -pui iti tin pumnii pentru maine, sa treceti repede si cu bine peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Bianca, nici eu nu sunt pro papagal la copil asa mic

Cat despre feisbuc si alte retele de socializare, subscriu la parerea ca depinde de tine cat si cum vrei sa te expui si suporti consecintele dar nu cred intr-o conspiratie generala unde suntem monitorizati pas cu pas sau cel putin nu noi consumatorii de guma obisnuiti

Anaan, cum se simte Andrei ? a mai facut temperatura ? da un semn cand ai liber

Am vorbit ieri si cu Ela, Ianis era mai bine dar tot cu temperatura cica e o viroza din asta mai rebela

Multa sanatate tuturor

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

fac capitol nou...aveti "putintica rabdare" si dau si link

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas ma bucur ca nu s-au adeverit previziunile pesimiste din tara
Multi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput