Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****
Raspunsuri - Pagina 16
Gianina34 spune:
cum, si nu ne-ai prezentat nici o poza cu tortul (si din fata si in sectiune
)?
distractie placuta
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Ilinca_M. spune:
Vorba aia de ne-a relatat-o Anaan, "LA MULTI ANI, NOVUS, SA NE TRAIESTI SI PE ACEASTA CALE!"![]()

Sa fii mereu organizatoarea-shefa, taur ambitios, incapatanat cat trebuie, pe cat de luptator pe atat de sufletist! Stii cu ce e cel mai compatibil Taurul? Cu Pisi!
(na, c-am incercat sa fac si o gluma:)))
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Anamariame, te-ai prins tu repede ! da, m-am aniversat putin in avans deoarece wkd viitor ma chefuiesc cu taurasii si vacutele |

La multi ani!

We viitor e frumos PRECIS, ca avem si noi de gratarit!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Poftiti la o cafea si o felie de tort iar mai tarziu va servesc si cu ceva mai tare Cu pozele nu ma pot delecta aici dar recuperez cum ajung acasa |
Io pot sa primesc un vin fiert? Ca l-a cum ma simt nu ma bag la altceva...
Am o saptamana de cand tot bolesc... daca la asa imunitate am ajuns, nu-sh ce patzesc cand m-oi intoarce la crocodilii mei rezistenti...
Traisca al nostru curs de epidemiologie! 
Piticul si-a revenit, azi e la gradi, io care m-am fluturat pe mosie ieri, acum stau cu nasul in ceai cu lamaie...

Am uitat sa spun ca am vazut o multime de poze cu ghioceii frumusei si mamici ashijderea!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Vorba aia de ne-a relatat-o Anaan, "LA MULTI ANI, NOVUS, SA NE TRAIESTI SI PE ACEASTA CALE!" ![]() ![]() ![]() Sa fii mereu organizatoarea-shefa, taur ambitios, incapatanat cat trebuie, pe cat de luptator pe atat de sufletist! Stii cu ce e cel mai compatibil Taurul? Cu Pisi! |

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 Conform acestei legi Ziua Mamei se va sarbatori în prima duminica; a lunii mai. Tot cu aceeasi ocazie s-a legiferat sarbatorirea Zilei Tatalui în a doua duminica a lunii mai. Rolul acestei initiative este acela de a sublinia importanta fiecaruia dintre cei doi parinti în viata de familie si în universul copilului. |
Adik ieri a fost ziua mea si eu nu am stiut? Asa ceva?
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Chatonel, mersi mult pt informatii ! pe aragaz eu am fixul cu manerele inauntru de cand le-am agatat eu de vreo doaua ori din greseala |
Da... si pe mine ma stresseaza manerele in afara... Exista niste protectii pentru aragaz... nu-sh cum le zice... ca sa nu se intinda piticii sa agate oalele. Noi inca nu ne-am dotat, ca avem pitic mic, dar avem in vedere.
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Io la "nunta secolului" nu m-am uitat niciun minut, chiar nu ma intereseaza, sa va zic drept. |
Suntem 2!

Denisa-Madalina
fericita de
simonapro spune:
La multi ani NOVUS, sa ai mereu o viata frumoasa si fericita alaturi de cei dragi 
Multe
si multi 
bebe_shtrumf: multumim 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)