Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****
Raspunsuri - Pagina 10
Monnvas spune:
Nunta secolului e aia de ne-o aratat-o Chato?
Noi suntem superOK, piticul inventeaza povesti cu avioane cu buba, deci na, de-astea.
Maine cre' ca-s sola cu musiu si merg in oras sa spal rufe.
ANDIARORO ne intalnim pe Campiile Elizee. Alea franceze, nu alea de pe lumea cealalta, da? Cred ca mai am undeva nr tau de tel, o sa te previn inainte.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Ma bucur pt DODO, ca se rezolva toate incet-incet ( fa-te bine) si pt Gigelica ca va fi impreuna cu Pitonul.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
novus spune:
Chatonelo, ti-am admirat si eu pozele de nunta, arati traznet tufata draga !! si ce fain s-a distrat Izia la bunici
Monnvas, ma bucur ca v-ati revenit !!!
Anaan, ce faci ? mai fa o pauza de la scris si hai pe la noi si virtual si fizic , ce zici, veniti in wkd la noi ? va asteptam cu drag !!!
Noi ne pregatim de petrecere maine seara asa ca azi am delegat fiecaruia ce are de facut la capitolul culinar si eu maine mai fac curatenia si stransul jucariilor Adei plus aranjamentele ca la asta ma pricep
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Off Gina imi pare rau ca nu s-au asezat inca lucrurile !! va doresc multa intelepciune sa luati decizia cea mai buna
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
Buna seara, salut pe toata lumea si multumesc de primirea frumoasa.
Nu vreau sa mentionez pe nimeni in mod special pentru ca sigur voi rata pe cineva, asa ca va si voi stiti cine sunteti si ca tin la voi toate si am pentru fiecare o .
Veverita e ok, fibromul e destul de mic, chiar nu am idee de ce ma simt rau desi iau anticonceptionale de ceva vreme...
Cu Miss G o sa ma vad (sper) saptamana viitoare, caci se pare ca avem multe in comun si avem de impartasit...
Eu recunosc ca am avut momente cand nu vroiam sa mai vorbesc cu nimeni pentru ca nici mie nu stiam ce sa-mi spun, acum sunt insa linistita si pregatita sa merg mai departe. M-am schimbat, sper eu in bine...
Victor se simte mai bine (are deja 24 de ore de tratament), dar tot tuseste. Doamne, fetelor, sigur nu trebuie sa va spun ce minunat e fiul meu, pentru ca fiecare dintre voi simtiti asta despre copii vostri...dar a crescut si cand sunt cu el ceea ce simt depaseste puterea mea de a descrie in cuvinte...
E vorbaret, e sssasssait si mortal de simpatic cand vorbeste... Adora sa danseze, e pasionat de tot ce tine de surubarit, ciocanit, tot ce are motor, de matura, foras, mop, de ...nu mai stiu, sigur nu de carti sau creioane colorate.
Spune exact cand trebuie "nu inca", "deocamdata nu", "nu mai stiu", "nu imi amintesc"...
Inca e un mancacios pofticios, e vesel si plin de energie... Nu suporta copiii mici sau pe cei plangaciosi, ii cam impinge sau chiar atinge, dar speram ca experienta gradi il va schimba...
Ah, imediat ce este certat spune din tot sufletul "iata-ma"...si cum il ierti, cum rade si fuge sa continue trasnaia pe care o facea...
Azi a fost la tara si era o nebunie: cica a reparat gardu (probabil l-a lovit cu ciocanul pana nu a mai putut), a umblat prin toata gradina, a facut urluiala pentru pui cu bubu Nelu, i-a luat cheile de la masina bunicului si s-a dus sa deschida el masina...distractie, nu gluma...
Iata si pozele cele mai recente:
https://picasaweb.google.com/florentina202009/Paste2011#
Iar cine are chef sa citeasca cate ceva, ma gaseste aici:
http://victoryana33.wordpress.com/
Va pup cu drag si va doresc weekend placut.
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
anamariame spune:
Novus,nu pricepeam nicicum ce petrecere mai aveti si apoi mi-am adus aminte ca ai zis tu candva ca esti taurita, am verificat prima pagina si am dezlegat misterul! Deci bem we asta! Pacat ca eu sunt pe antibiotic, m-am ales cu o cistita urata rau Gige, unde anume mergeti in Zakynthos,ca si noi tot acolo mergem, dar la inceputul lui iulie. La ce hotel stati?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Novus,nu pricepeam nicicum ce petrecere mai aveti si apoi mi-am adus aminte ca ai zis tu candva ca esti taurita, am verificat prima pagina si am dezlegat misterul! Deci bem we asta! Pacat ca eu sunt pe antibiotic, m-am ales cu o cistita urata rau Gige, unde anume mergeti in Zakynthos,ca si noi tot acolo mergem, dar la inceputul lui iulie. La ce hotel stati? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
www.eleon-grand-resort.gr
_
30 martie 2009
anamariame spune:
Pitonasul e adorabil in pozele cu laleaua! De fapt el e adorabil in toate pozele, in alea e de-a dreptul irezistibil. Eu nu stiu cum ati avut rabdare sa il fotografiati si nu ati sarit imediat pe el sa il pupaciti!Si acum s-a elucidat si misterul legat de vechiul tau blog!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Arata supeer! Cat v-a ajuns? E AI? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
1410 eur toti 3, cu avionul, AI, 7 nopti
_
30 martie 2009