Mamici inimoase de Constanta***149***
Raspunsuri - Pagina 5
CRIXIA spune:
Bunaa!
Georgi, Cris, Fiq...eu n-am nimic de spus la cap. asta, eu stau la capatul satului si folosesc apa din putz( fantana) si fosa septica.
Sa ne bucuram de aceste 18 grade, e totusi primavara! Poate nu va ploua prea mult de 1 mai, macar sa ne putem plimba fara umbrele.
fug la scoala dupa scolarita
blog magazin
cris_82 spune:
fiquelle imagineaza-ti ca noi in perioada aia avea juma de casa cu gresie si juma santier.D-na cerea geamuri,usi,sursa de incalzire,peretii dati cu lavabil si..imi venea sa o bag la origini in momentul ala cu tot cu cerintele ei,dat aveam prea mare nevoie de hartia aia si mi-am inghiti urarile de bine.
crixia lasa mamicule ca si eu tot cu fosa septica stau ca au bagat canalizare doar pe juma de strada in noiembrie anul trebut si acuma cica nu mai sunt fonduri.Bine ca am apa si curent
georgi pe mess stau foarte putin,rar chiar...ai PM
Mirunel terorista
BAZAR
georgipuia spune:
Cris nu am nici un pm... ori am sters ce nu trebuia?
Citii din urma... voi vorbiti de receptie finala... la Valu au proces verbal de receptie semnat de inginerul de la primarie iar casa e in stadiul de: usi, geamuri, instalatia electrica, instalatia de alimentare cu apa in pereti dar neracordate la retea, peretii gletuiti, mai trebuie slefuiti si dati cu var (zice neprofesionista de mine)... fara gresie fara faianta, fara parchet... mi se pare absurd sa-ti ceara toate finisajele
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
cris_82 spune:
georgi verifica acum.Daca citesti procesul ala verbal de receptie,ai sa vezi ca ce ai enumerat tu se incadreaza ok.Numai ca la mine probabil tanti aia era cam ...nefugarita
Mirunel terorista
BAZAR
simonapro spune:
Buna, fetele!
Georgi: din cate imi aduc eu aminte, noi ne-am facut toata instalatia la apa si apoi am contactat pe cineva de la Raja, sa vina sa ne puna sigiliu.Nu stiu daca mai merge si acum asa, ar fi mult mai simplu decat pe calea hartoagelor.
Canalizare avem pe strada, de acum vreo 2 ani, dar tot nu i s-a dat drumul inca.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
O sa ajunga si canalizarea pana ne pensionam noi, o sa ajunga si gazul... rabdare...
Fetele eu ma retrag... V-am pupacit si va urez un we relaxant, insorit si vesel!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
pisoi_aluna spune:
Fetelor, va urez un weekend frumos si plin de soare!
Noi nu plecam nicaieri, facem un gratar in curte, ca doar avem destula iarba
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR