Mamici inimoase de Constanta***149***
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
'Neata Ct
dus don' la gradi...eu sunt huna are muci pana-n grau(cand stranuta) si toata noaptea s-a foit si scancit daca-mi permiteam sa o las din brate
Am mers la primarie de mi-am luat cartea de munca care se da inapoi la toata lumea) si mi s-a confirmat si verbal(desi primisem dispozitia acasa) caci indiferent de gradul lui Bogdi primaria nu mai plateste nimic caci numai are bani.
Mada insanatosire grabnica Sofiei
Pisoi nu stiu exact ce se intampla ...dar eu am postat sambata produse fara probleme
Merry
Las si o
O zi buna tuturor!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Fiquelle spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
Mada,cum ati trecut peste noapte? Mada,daca nu ajungi pana joi le iau si pe ale tale!vb... fetili,va urez o saptamana usoara si calduroasa! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA |
Miha, multumesc de intrebare, a fost bine, nu i-a mai fost rau, doar s-a trezit des sa bea apa-deh, era deshidratata.
Si te rog, ia si produsele mele, ca eu nu stiu cand ma mai eliberez, saptamana trecuta a fost super aglomerata, ziceam ca gata, am scapat, ieri am primit mail ca am fost acceptata in prima etapa de selectie pe un proiect POSDRU si vineri am iar un examen, etapa a doua de selectie. Asa ca am de citit temeinic si vreo 5 legi maricele.
Pisoi, ce suma am eu de plata?
cris_82 spune:
miha pai nu mai am butelie fata,de aia apelez la voi dupa un strop de cafea
Mirunel terorista
BAZAR
Fiquelle spune:
Eu cand raman fara butelie si barbat prin preajma, apelez la microunde...iese si asa...
cris_82 spune:
off, eu mi-am instrainat microundele la soacra-mea in speranta ca asa ma motivez sa-mi iau ceva mai nou,dar se pare ca m0-am culcat pe-o ureche
Mirunel terorista
BAZAR
lulu77 spune:
MNEATZA,
Butelia, butelia...am doua, una plina mereu de rezrva, si le umplu mai nou cu gazde cat vreau eu, si ma tin aproape dublu.
Si nu conteaza daca am barbat sau nu in preajma, ca o umplu si eu si o schimb daca este nevoie.
Mada, bine ca a fost numai atat.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
georgipuia spune:
Neata asa... de pranz...
Ce de treaba aveti si voi... nici aici nu gasesc si eu liniste si relax? hai sa stam la palavre si sa nu mai facem nimik, nu vreti?
Miha.. drum bun si spor la ce ti-ai propus pentru bucuresti!
Dodo superbe marturiile... tu le faci?
Fiquelle sanatate maxima
Eu sunt obosita, alergata si nu stiu ce am de ma trezesc noaptea si stau cu ochii pe pereti minim o ora... plus la ora 6 dimineata am ochii cat cepele
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia hai sa stam la palavre si sa nu mai facem nimik, nu vreti? [Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
eu vreau, dar luam si bani ptr chestia asta? Suna tareee bine
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
pisoi_aluna spune:
Mada, ai 30, ceilalti 12 trebuie trimisi la Bibi...
Tot nu reusesc sa postez la bazar
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
Dodo-pui spune:
pisoi nu stiu de ce nu reusesti...eu am postat azi fara nici o problema
Georgi pe aproape toate le-am facut mai putin cutiutza dar asta nu inseamna ca nu o pot face
La capitolul butelie am scapat de stres daca se termina si n-am jumatatea acasa..sun la "butelii la domiciliu" (nu costa nik in plus) si mi-o aduc in casa,o si monteaza,verifica...
EDIT:Capitolul150
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.